- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fisherhun
tag
Sapphire HD 7870 et ne nagyon vegyetek :S Elég sok embertől hallom ugyan azokat a hibákat ami nálam is előfordult Én nagyon megbántam már és sajnos lehet hogy nem is veszik vissza mert a tesztek lefutnak csak épp a játékok alatt lefagy úgy hogy kb 70000Ft kuka
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #9288 üzenetére
ez a műanyag burkolat nagyon gagyinak hat számomra amúgy, de attól lehet jól teszi a dolgát, de gondolom nem az olcsó kártyák közé sorolhatóak ezek
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #9288 üzenetére
Találtam a másikról is, igaz egy ez 7950, de a hűtés ugyanaz: [link]
-
menyoronc
aktív tag
Nekem his 4670 volt most 5750 van, meg se nyikkan:-)
-
zolika010
tag
Hali!
Láttam hogy kijött a 12.11b6 driver. Érdemes felrakni? Az órajel most már visszaáll idle közben?
Mekkora lesz a teljesítmény javulás?
Ja és még annyit hogy elég ha uninstalálom(vezérlőpultból) az előző driver-t vagy kell vm speckó progi mellé?
vga--> Asus 7870 V2 -
kockaharcos
senior tag
Ha a második olyan,hogy a meleg levegő 80%-át kifújja a házból,akkor érdemes. Ha nem akkor a kinézet miatt az első.
-
V.Dave
senior tag
Szerintetek melyik a jobb választás?
HIS Radeon HD 7870 IceQ X - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0:********************************************************************************
HIS Radeon HD 7870 IceQ Turbo - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0:
Nekem a 2. a turbós jobban tetszik és tesztek alapján 1-2fokkal hűvösebb mint a másik viszont kevésbé tuningolható nekem úgy jött le. Árban kb nincs különbség.
-
csoty
aktív tag
Hynixes a 7870DCU2-V2m
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9268 üzenetére
Majd kipróbálom holnap és írok.
-
GoZoL
senior tag
12.11b6 driver-t felraktam, 3d mark11-be 150 pont javulást értem el az ígért 1000 ponthoz képest! Csak simán rátelepítettem az előző driver-re. Ez így jó vagy teljesen távolítsam el az előző driver-t?
-
seederking
őstag
Áttértem Msi AB-re.
Első "komolyabb siker" tuning terén.
A feszt olvasgatás és Alpachino kolega tanácsára próbáltam 1.250mV ~1200Mhz mem órajel alapon.
Szépen növekszik,.Csak most már azt kellene tudnom pl merjek-e tovább menni.Mert pl 1300-on már elhasalt ezzel a fesszel.Plussz nem tudom hogy kellene a ram órajelet is párhuzamosan emelni/próbálni.
-
kovsol
titán
válasz
jozsi252 #9266 üzenetére
Mivel a driverben is 1050Mhz -t enged gyárilag állítani így addig nyugodt szívvel elmehetsz és azon se kell aggódnod, hogy az AMD által megszabott határ fölé mentél. Amúgy ezeken a kártyákon mondhatni túlméretezettek a hűtések már, szóval hőfokon se fogsz látni eltérést.
-
jozsi252
veterán
válasz
csucsbicep #9260 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Nem akarom túl magasra tenni a mércét, mert eddig egyetlen VGA-mat se húztam. De ezt felakarom egy kicsit. 860mhz-ről 1ghz-re. És így használnám 0-24h-be. Gondolom ekkora emelés bőven belefér ugye?
Illetve ugye nemkell attól tartanom hogy lesz a kártyával valami? Mármint úgyértem hogy nem a határokat feszegetem mert 140mhz-es emelés télleg semmi. Pl egy 1200mhz-hez képest.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #9264 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de valószínűleg igen.
1140/1350-en 1,138V-on stabil.
1100/1350-en fesz emeléssel (1,17 és 1,21-en is próbáltam) win alatt is fagyás (fekete kép, venti 100%-on pörög, reset sem segít csak power gomb hosszú benyomása után kapcsol ki)MSI AB nem látja a feszt, csak Asus Tweak.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #9253 üzenetére
Tune setting-nél mi van?
Advanced módban van? -
Dealer95
őstag
Senki sem tudja megmondani miért fagy ki a gépem mikor feszt emelek?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Napokban fog jönni egy Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 videókártya. Látom a spec be hogy a gpu 860mhz-en megy alapból. Alapfeszen ezt meddig tudom feltornázni? 0-24h-be szeretném így használni hogy húzom kicsit. 1000mhz-ig lehetséges, fesz emelése nélkül?
köszönöm
-
seederking
őstag
Tegnap cseréltem ki a kártyát akkor volt fönt 12.11b4 és most raktam föl a tweak-et.
-
Garsza
veterán
válasz
seederking #9250 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom a sapphire kártyámmal és nem is tudtam megoldani. MSI Afterburner a megoldás.
Azt még nézd meg hogy a settingsben a van e lehetőség rá hogy kipipáld mert nekem nem volt.
Közben látom neked sem lehet kipipálni én nem tudtam vele mit kezdeni. -
kovsol
titán
válasz
seederking #9253 üzenetére
Drivert nem cseréltél? Csak mert utána nálam mindig újra kell telepíteni és újra bepipálni mindent, hogy működjön.
-
Dealer95
őstag
válasz
seederking #9250 üzenetére
Nekem pl. az afterburner nem engedi a feszt állítani a 7850-en, csak a gpu tweak.
Lehet, hogy nálad meg fordítva van -
seederking
őstag
Segítsetek már légyszi.Nem mutatja az asus gpu tweak a fesz-t (nem tudom beállítani)
Már vagy 3x megnéztem droidmester videóját.Nem is az órajellel van gond hanem a fesz csúszkát nem mutatja. -
Garsza
veterán
Köszi a válaszokat.
Még nem biztos hogy veszek mert egyszerűen nem bírok dönteni hogy mit csináljak.
Arra gondoltam váltok Intelre a teljesítmény és fogyasztás miatt
Asrock Z77 Extreme4 + I5-3570K párosra gondoltam ez 84500HuF volna
Közben hirdetem a jelenlegi procim meg alaplapom a procira úgy néz ki van vevőm de a lapért nem nagyon kapkodnak 43000HuF ért hirdetem (sok volna érte?) és félek a nyakamon marad úgy hogy most azon filózok hogy inkáb veszek bele egy fx-8320 procit. (meg egy kicsit sajnálom is a lapom). -
tasakos
tag
Egy kis gyorsteszt.
Jelen állapot szerint nem sikerült kifognom az év tuning gpu-ját, de azért nem panaszkodom, bőven átlagos szint megvan.
Alapfeszen ami nekem 1,219 max 1200-at megy a GPU. Ramokat egyenlőre nem nézem, úgy sem hoz sokat.
Ez 1250Mhz-es GPU-val készült. 1.260 V-on.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
DroiDMester #9240 üzenetére
1,21v. 1250et vite de meg csak 1 oram volt tesztelni. Nincs meg meg a vege.
Igen minden defaulton.
-
-
Prof
addikt
Látom nem ismered az értékelési rendszert az aprón. 117 piros pont
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
DroiDMester #9235 üzenetére
Vadi uj, 68 privat forrasbol
-
kovsol
titán
Nem tudom van-e itt aki CoD4 -el játszik rajtam kívül és tapasztalt olyat, hogy néha vannak kis pici beakadások? fix 125fps el játszom minden kimaxolva a grafon a gpu kihasználtság 20% cpu 5% szóval nem hiszem, hogy a gép kevés és azért akadna be. A hd6850 és a hd3870cf el ilyen gondom nem volt. Lehet a driver miatt csinálja ?
-
-
seederking
őstag
Tudtátok ezt::
/Bocsi google fordító/""AMD Radeon HD 7890 Tahiti LE
Írta: Hilbert Hagedoorn on: 2012/11/08 09:51 | 5 comment (s) ]Már korábban beszámoltunk, hogy a Radeon 7900 chip lenne költözött a 7800 felállás. További részletek most felszínre,. Szerint egy új információk a "Tahiti LE" SKU már márka neve Radeon HD 7890. Információk, mint órajellel, mag és a memória konfigurációk még ismeretlen, az új SKU szerint a jelentés kerül tervezték, hogy 15%-kal gyorsabb, mint a GeForce GTX 660, átlagosan miközben hasonló árú.
AMD nyilvánvalóan törekszik az ünnepekre ezzel a termékkel."" -
Garsza
veterán
Ismeri itt valamelyikőtök Brav3T nevű eladót, esetleg személyes tapasztalata van valakinek vele.
Mert szeretnék venni tőle egy alaplapot meg procit és nem szeretném hogy átverjen. -
seederking
őstag
Tényleg annyira jó a 12.11b,érdemes 12.11b4-ről cserélni?
-
mrhitoshi
veterán
1,3 V a maximum adható feszültség ?
Mert akkor lehet megpróbálkozok az 1270-el.
1,21V-on (azt hiszem), lement a 3DMark teszt 1250-en. Egyúttal kipróbálnám az új bétát. -
kockaharcos
senior tag
A direct CU II v2-n Dual bios van?
-
TomiLi
addikt
Nem tudom, hogy szóba került már (reggel óta több mint 150 hsz. gyűlt össze), de a Sapphire rövidített nyákos 7870-t, hogy lehet beazonosítani?
Van említve Dual Flex-ként, a gyártó honlapján HD7870 GHz EDITION néven van.
Mi ennek a vga-nak a cikk száma? Tudnátok ebben segíteni? -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9219 üzenetére
így már értem akkor
-
Dealer95
őstag
Na feltettem a 12.11 beta6-ot.
Az eddigi 1100Mhz helyett mostmár 1150-en is stabil alapfeszem (1,138) a 7850Egyébként miért van az, hogyha feszültséget emelek, akkor kifagy a gép, de úgy, hogy a reset sem segít. Csak a power gomb hosszas benyomásával tudom kikapcsolni a gépet.
Eközben a VGA ventije kb. fullon pörög. -
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
csucsbicep #9217 üzenetére
Köszi
Proci még ht nélkül 4,8on. -
gyuromoj
veterán
Ez már igen jó eredmény.
Úgy néz ki hogy hétfőn postázom vissza Gianni-nak a kártyámat, mert hangos a hűtűje és tuningban se a legjobb. Remélem kicserélik. Lehet benevezek egy V2-re vagy TFR-re esetleg Hawk ha találok jó áron.(#9209) kockaharcos
Akkor én egy antituningos karit fogtam ki. Nekem 1299mV mellett 1250/1400-on ment le hiba nélkül. Remélem ha télleg kapok újjat, akkor az jobban fog menni. -
pityeszka
őstag
sry, dupla
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9203 üzenetére
miért olyan fontos az a csatlakozó ?
-
pityeszka
őstag
Egy Heaven bench...12.8
link -
Alpachino
veterán
válasz
DeathAdder #9203 üzenetére
-
Tehát akkor az Asus V2 7850 -nek egy darab 6 pines tápcsatia van, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest