- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #9862 üzenetére
Csak nincs meg...
Na mindegy, az a lényeg, hogy vki a guru3d-n sírt, hogy az Asus V2-ese 1,3V-on se viszi az 1200-at. Ehez hozzávettem még az itteni tapasztalatokat, amik full ugyanilyenek voltak (DeathAdder, Chapel) és ennek alapján mondtam, hogy nem vagyok elájulva az Asus V2 7850 tuningjától, mert ennél még a Dual X Sapphire is jobb. De persze ez csak 3 példány, közel sem jelenti azt, hogy mind ilyen. Remélem neked jó példányt sikerül majd kifognod. -
soultrapp
senior tag
erről mi a véleményetek?
MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC
Megbízhatóság/teljesítmény?
Eddig sapphire kártyáim voltak 4770/6950 és azok gond nélkül voltak eddig.
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #9889 üzenetére
11.12-re gyanakszom. De majd talán páran még megveszik itt közületek és akkor kiderül.
-
Tomix24
addikt
Srácok ha valaki rájön hogy lehet BlackOps2-ben felbontást állítani 1440x900-nál magasabbra, az ne tartsa magában
Bugos a kicsike.
Mindegy milyen módban játszom, zombi/multi/Single -
Chapel
addikt
Most így 1050-en stabil, 1 óra Crysis 2 full maxon gyönyörűen fut, nem mértem, de ránézésre ~50fps biztos megvan. Eddig ez tudta legjobban felfűteni, 68°C volt a max, de végig stabil 67 volt.
Gondolom ez a hőfok, elviselhető hosszútávon.
9874) Pug: 1,5 hónapos, bolti. A korábbi 6870 miatt váltottam a 400W-osról.
-
válasz
csucsbicep #9875 üzenetére
jogos
Mondjuk a kombinalt "csak" 400w, de annak is elegnek kene lenni, hiszen 200-at nem fog bekajalni a 7850-es. -
Baxo89
tag
Rájöttem mi a gond, a Vysinc-et bekapcsolva hagytam a Brderlands 2-ben és ezért volt csak 60-40% gpu kihasználtságom, kikapcsoltam és 80% alá nem ugrik, esetleg csak nagyon nagy harcoknál. Fiziksz kikapcsolva mert azért arra gyenge a procim, de így 3,4en stabil és még a hőmérséklete is elfogadhatóbb. Metróban is 90% gpu körül mozog, nem olyan gyenge ez a jó öreg q6600
Legközelebb fél konfig váltás majd gta5nél lesz, ahol már úgy is kell majd a 8gb, meg a jó erős proci, 7870et meg reménykedem, hogy elég lesz még neki -
Chapel
addikt
válasz
kockaharcos #9870 üzenetére
Látod, még így sem stabil
csucsbicep:Megfordult a fejemben hogy eladom, és veszek valahonnan ahonnan jók jönnek...ha valaki a catalystos tunningal elvan akkor tökéletes. Eddig azt hittem én elvagyok, de b@ssza a csöröm a dolog most már
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9854 üzenetére
Nos amit biztosan állíthatok a mai este után (...és 9x reset után, vagy a gép resetelt, vagy totál befagyott):
Úgy tűnt 1100, 12,6V amin stabilan megy, Heaven lefutott alapon, 3d Mark 11 lefuttott többször is.
De! Amint kicsit jobban akartam izzasztani (Heaven, minden maxon, Tes. normálon), ismét csontra fagyott 2 reset és egy csökkentetmód indítás rakta helyreSzóval Most 1050-en van és 1,26-on. Ja a korábbiaknál a Gpu max 60°C.
Nyílvánvaló, hogy az 1100 is akkor lenne maximum jó stabilan ha emelném a feszt.
De ezt gondolom már ne nagyon akarjam, így maradok 1050-nél egyenlőre, meglátom a rendes driver hoz e javulást.Hát egyenlőre ennyi. Annyira nem vagyok boldog....
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Az Asrock B75 Pro3-as alaplapommal csak akkor ad kepet a HD7850 Sapphire kartyam, ha a bios-ban a PCIE1 linket Auto-rol Gen 1-re teszem.
De igy a viszont a kartyam PCIEXP v1.1-en mukodik, nem v3.0-an(ezt irja a GPU-Z: a grafikus kartya altal tamogatott v3.0, jelenlegi v1.1).
Procim i5-3450.
Tud erre valaki megoldast?
Koszi! -
Prof
addikt
válasz
->Raizen<- #9864 üzenetére
A vaj sima erősen szubjektív, valakinek a 30 fps folyamatos és tök jó másnak a 60 fps is szaggat
Megint másnak meg 200ezres procival is lassú, mert a háttérben a Winfos swappel, indexel, vírustkerget -
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #9862 üzenetére
Fú várj, megpróbálom előbányászni. Csak már fingom sincs melyik topikban olvastam.
-
seederking
őstag
A sleeping dogs-gta hasonlatra gonolsz?Mert nem igazán értem,hogy mivel sugaltam azt,hogy biztos jól futna
A 3dmark eredményt is azért kérdőjeleztem meg mert alacsonynak tűnt.De egy kolega körül írta mi miért is van.Tudom sehol nincs a cpu-m a 7870-hez meg az űber brutál "i5-i7"-hez.De mivel nem tudok egyik napról a másikra cpu-t váltani így olyanra szántam el magam amire eddig azt mondtam nem "szabad,nem kell" (tuning)
Elhiheted nem várok én megváltást attól,hogy megpróbálom "kifacsarni" a cpu-m.Örülök ha kicsit javul a helyzet,mert tegnap elég siralmas volt.
Szóval nem tudom mit írtam amiből azt gondolod elszálltam attól a + 600mhz-től.De akkor én kérek elnézést -
Prof
addikt
válasz
seederking #9847 üzenetére
Te most ezt komolyan gondolod, hogy 5-10% cpu teljesítménytől hirtelen egy szarul megírt játék úgy megy majd mint ahogy egy gépen se?
Nem akarlak megbántani, de a 10-20% proci teljesítmény abszolút nem számít semmit. Kb. 1 grafikai beállítás a 25-ből amit leveszel highról mediumra többet számít sokkal.
Ha meg max. teljesítmény kell akkor 4x 7970, v. 4x 680gtx szénnéhúzva 2 db 3960k szénnéhúzva és spammelheted a semmire se jó 200 fpst, meg a nagy 3dmark pontokat. És csodálkozhatsz hogy bizony lesz játék ahol az fps ugyanúgy beesik, mert egy szar algoritmussal a nem létező, 100x gyorsabb hardvereket is meglehet szívatni gond nélkül.
Egy játék ami szarul megy egy 3.6-os phenom 2-ön, szarul fog menni egy 200ezres intel procival is vagy a 6ghz-es nitrogén hűtéses 3770k-n is.
Ha meg nem megy semmi szarul akkor minek szórod a pénzt? Normális emberkének tűnsz, aki nem a 3dmark pontszámra veri. Bocs de nem értelek.
-
lowzor
veterán
Először próbáld meg, hogy az 1130-at viszi-e 1,26V-on. Ha nem, akkor 1,22V-al próbáld meg az 1100-at.
Szerintem nem fogtál ki gyenge darabot. Az itt és a guru3d-n látott eredményt látva nem vagyok elájulva az Asus V2 7850 tuningolhatóságától. Majd csucsbicep eredményeire leszek kíváncsi. -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #9858 üzenetére
Tupirozott quake engine-t használ a bo2 tovabbra is lassan chuck norris is tudja majd futtatni a tèglafonján.
-
seederking
őstag
hoppá megérkezett a black ops 2 is..
megnézem akkor a bench"es"-eket.
Pl Bf3,Metro 2033,dirt Showdown, ezekre kiváncsi vagyok.
A gta-tól félek hasonló lenne mint "néha" a sleeping dogs.Tudom,tudom tupírozott de a játékmenet jó szokott lenni + chuck norris-nak iphone 10-e van
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #9854 üzenetére
De nem stabil neki az 1150 sem 1,26V-on, tehát a csökkentéssel lehet, hogy az 1100 sem lesz az.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #9849 üzenetére
En euro truck simulator 2 vel crysis warhead crysis 2 crysis 1 gta 4 gta episodes from liberty city + icenhancer 2.10 mod metro 2033 serious sam 3 Need for speed most wanted Battlefield 3 Medal of honor warfighter gta 3 xd Painkiller uj reszevel alan wake kb ennyi jo keves.
-
Chapel
addikt
válasz
A gép izzasztók: Nfs MW, Crysis2 dx11 ultra,Prototype2...a Black Ops 2 percek kérdése...
csucsbicep: Most ez jó vagy rossz? Csökkentenem kéne lassan?
Azt a tanácsot kaptam hogy ezen maradhat fixen. -
kockaharcos
senior tag
válasz
Battlefield 3, Dirt3,Dirt Showdown,
Ha benchmarkolni akarsz, akkor Sniper Elite V2 benchmark jó választás lehet
-
S. Szabi
őstag
válasz
Én pl. DiRT3-mal, mart azzal játszok legtöbbet, és szépen mutatkozik az FPS-ekben a tuning is
-
seederking
őstag
Nincs sok game amivel tudok tesztelni (nincs sok a gépen) de jó lenne valami olyan amire érdemes adni.
Ezek vannak:Medal W,cod MW 3,sleeping dogs,Nfs MW.
Csak sajnos ezek közül kb a medal ami normálisan van optimalizálva.
Ti mivel teszteltétek a 7850/70et? -
kockaharcos
senior tag
Elégedett vagyok teljesen, nem szívesen cserélek én, de a szükség törvényt bont..
Szerencsére egyetlen játékban van cpu limitem, az pedig a BF3 multiplayer, ott is csak helyenként.
Mikrolaggot abszolút nem tapasztaltam, tükörsima minden játék,hang,hőmérséklet szinte ugyanaz mint 1 kártyával. Nem is tudom mit írjak, minden játékban bődületesen sok fps-em van, van amelyik nem szereti a CF-et, de ha kikapcsolom sincs gáz, GTA IV,jó tudom kár megemlíteni, esetleg az új need for speed most wanted
De régebbi játékok is előszeretettel használják, ahol nincs szükség millió fps-re, ott érdemes vsync-et bekapcsolni, ekkor a kártyák,alig melegszenek,ugye 20-50% között van a gpu kihasználtság.
Viszont Fifa12-nél muszáj volt kikapcsolni a Vsync-et, nem volt valami jó a "nem stabil" 60 fps,Régebbi játékok is használják a CF erejét, bár azoknak nem igazán kell.
Vállalható alternatíva, ha van hely, jó szellőzés, és egy nagyobb tápegység.
Én úgy állítottam be a ventiprofilt,hogy amennyi a hőmérséklet, annyira pörögjön fel a venti %-ban.
60-63 fok körül megáll a felső kártya, ez szobahőmérséklettől függ.
Túlhajtásra is jól reagál, szépen hozza a plusz képkockákat, illetve ulpsoff-al feszt is lehet emelni, egészen szépen futnak a dolgok 1280-on, ezen stabil,bármi lemegy, még játék is. 1300-on csak 3dmark11 hajlandó lefutni.
Nagyjából ennyi, ha valamire,esetleg valamelyik játékra kíváncsiak vagytok, most tegyétek, mert hamarosan 7970 Lightning lesz. -
seederking
őstag
válasz
synthattik #9838 üzenetére
A Medal-t próbáltam eddig.stabil 60fps,,mocorog de stabilnak mondható.
Most egy kis sleeping dogs,, a tegnapi cpu tuning beállításomat kikészítette 70fokmegpróbálom hát ha változott a helyzet.Mivel a beállításokon is "drasztikusan" módosítottam.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
kockaharcos #9841 üzenetére
Nekem a Fifa11 Vsync-el fix 60Fps, de egy idő után elkezd brutálisan szaggatni,
de akkor is fix 60Fps-t mutat az Afterb.-er! Na? -
Chapel
addikt
Tesztelgetem mit bír az én Asusom, amiben nagy segítségemre van asdxv kolléga is
1100, 1,26V,5600Mhz
Heaven alapon 1506 pont.
3D Mark 11Csak hogy legyen összehasnolítási alap: Alap óra jelen és a Catalystban emelt 1050/1300.
-
kovsol
titán
válasz
seederking #9837 üzenetére
Csak a gpu pontot érdemes hasonlítani ilyenkor szerintem ha teljesen eltérő a proci a gépben. Sok szintetikus tesztprogram van ami jelentős intel optimalizálás miatt azon több pontot fog adni bárhogy erőlteted az AMD prociddal, de valós felhasználás alatt kevés játék van ahol ekkora eltérés van a procik között. Főleg a szarul optimalizált játékok esetén lehet gond, de reméljük ezek kihalnak majd szépen
Nevetséges, hogy még mindig van olyan program ami 1 magot használ és az elmúlt pár év termése között nem egy ilyen van még a népszerű címek között se.
(#9842) kockaharcos és így most már aktív használat után milyen véleménnyel vagy a CF -ről? Bevállalnád még1x, vagy mernéd ajánlani másnak?
-
RyanGiggs
őstag
Feltettem a 12.8-as drivert, most nem szaggat annyira brutálisan csak egy kicsit. Úgyhogy már szedem is le a 12.6-os drivert, talán azzal már meg is szűnik a probléma. Ha nem, akkor megyek még lejjebb, 12.4!
(Még nem adtam el a régi karimat, lehet inkább ezt az újat fogom feldobni az apróra!) -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #9837 üzenetére
Egy ssd tudna még jelentősen gyorsítani a mostani platformodon.
-
synthattik
aktív tag
válasz
seederking #9834 üzenetére
A gpu pont az rendben van,nekem is ennyit ad alapon a kari.Játékokban hozza az elfogadható fps-eket?
Mert ha igen ,akkor vajmi fölösleges váltanod és .akkor esetleg gyűjtesz 1 kicsit izmosabb dolgokra,a kari mellé. -
seederking
őstag
Rendben akkor nem foglalkozom a ram órajel kiírással.Nem akartam én,hogy túl soknak tűnjön az elvárásom.Csak nézegettem az utolsó talán darkkillerx által linkelt 3dmarkot és eléggé elhúzott.Mondjuk meg sem néztem húzva volt-e a 7850-e.
kb 30percet medaloztam így 3.8-on.Nagyon szépen megy
55fok volt a max..nemtom próbáljam-e meg ennek fényében a 4.0ghz-et. -
kovsol
titán
válasz
seederking #9834 üzenetére
Nekem is szarul írja weblapon a ram órajelet, nem számít semmit [link]
Amúgy nem tudom mit vársz attól a procitól, nekem fx6100@4ghz kapott 5270 pontot a fizikára. itt látszik, hogy a régi AMD -s gépemnél is szarul írta a ramot.
Amúgy 3dmark 11 cpu pontokat nagyon durván befojásolja a ram. Néztem a topicjában egy srác ugyan ilyen procira mint nekem +1000pontot kapott a durvább ram miatt, de a valós alkalmazásoknál természetesen nem számít ennyit ez. Sőt kb semmi eltérés nincs játék alatt mondjuk egy 1600 vagy 1866Mhz ram között. -
lowzor
veterán
válasz
seederking #9832 üzenetére
Mindenkinek azt írja ki.
-
válasz
seederking #9832 üzenetére
Nem XMP-zted be a ramokat BIOS-ban, de egy CPU-Z-vel utánanéznék!
(#9834) seederking: Akkor viszont a 3DMark oldalon rossz valami. Olyan mintha ezek 1600-as ramok lennének, de az alap SPD-jét olvasná ami 1333.
-
seederking
őstag
Valami nagyon nem kerek.[link]
Nézzétek már meg légyszi a settings-et is mert ahogy bejött a 3dmark én toltam is run-t nem állítottam át semmit.
Alul a ram mhz-667 az normális? -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #9827 üzenetére
4 ghz!
Mert az szép kerek szám.
-
seederking
őstag
No most fölrántottam a cpu-t 3.8-ig.Kb fél órája megy a prime 61 max fokon.
Úgy néz ki "eldöntőben" van a cpu kérdés,de csak később lesz megvalósítva(év végén)Addig tuning,ha bír(om)ja.Hogy ne csak off legyen
Ha sikerül belőnöm 3.8-ra az már elég lenne ideiglenesen a 7870 mellé vagy mindenképp 4.0ghz legyen a cél?
-
RyanGiggs
őstag
válasz
->Raizen<- #9825 üzenetére
Próbáltam a 12.10-est is,és annál is elkezd egy idő után szaggatni.
Túlmelegszik? Ááá... néztem progival még 60fokra se megy fel. -
RyanGiggs
őstag
Vettem egy HD 7870-es karit, és az lenne vele a gondom, hogy Fifa11 játék alatt
egy idő után elkezd szaggatni a kép! Ez mitől lehet?
(Az előző karimmal HD 5850-nél sosem tapasztaltam ilyet.)
Olyan mintha gyenge lenne ehhez a játékhoz a kari. Pedig tudjuk hogy nem gyenge! Akkor miért kezd beszaggatni pár perc játék után?
(12.11Beta6 driver van fent) -
troland26
őstag
urak ti mivel monitorozzátok a gpu meg a cpu adatait játék közben ?
-
Prof
addikt
válasz
->Raizen<- #9798 üzenetére
Elég szutyok
csak 70-es min fps még a köztudottan Intel+nvidia párti Far Cry 2ben is.
Jól mutatja játékra az Fx4170 is bőven sok.
Gondolom mindenkinek 120hz-es monitorra van és azért fontos a 120 fps -
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #9800 üzenetére
érdekes, hogy ha többször lefuttatom tök máshogy alakul a grafikon nálam minden alkalommal!
Első képen lévő teszten teljesen elég a procid hozzá, de a második tesztnél már kevésnek tűnik, mert ott 6-7fps el kaptam többet én
-
->Raizen<-
veterán
Te honnan tudod nekem mekkora tapasztalatom van amd fronton?
Ne fárassz. Athlon 64 3000+ x2 x3 x4 x6 1055t-m is volt meg fx procim is (rövid ideig). Tudom mi a jó és az fx nem az. Mérlegelnie kell annak aki fx procit vesz elviseli e hogy sokkal többet fogyaszt gyengébb a memória vezérlője lassú az l3-ja mint egy jobb fajta intel cpu-nak baromira kazán lesz tuninggal megkínálva (komoly hűtő plussz költség) és többszálat támogató játékokba mutatott teljesítménybe is gyengébb. Óriási csalódás volt. Az intel rendszer megváltás több szempontból is. Az amd kiírta 8 core ment a nagy reklám hadjárat és amikor kijöttek az első procik és tesztek bizony sok mindenki csalódott nem csak én mert sokan i7 2600k fölé vagy vele azonos szintre várták a procit teljesítményben lehetőleg alacsonyabb fogyasztással mind a deneb (32 nm miatt). A témát befejeztem.
-
V.Dave
senior tag
Ha már a topik név szóba került egy olyan észrevételem van ha pl a keresőbe beírom hogy "7870" vagy "HD7870" akkor nem dobja ki ezt a fórumot lehet többen is mondtátok már de kicsit zavaró.
-
Hihetetlen hogy Hybrid-PhysX esetén csak a nv-t látja a tweak s nem látja az elsődleges vga-t és nem csak nálam hanem mindenkinél
Afterburnerben hogyan kell feloldani a feszt?
Nem elég, ha csak a settingsben bepipálom és átírom a gyökérmappában a .cfg fájl tartalmát, akkor sem oldja fel a fesztMit csináljak, hogy jó legyen?
-
válasz
->Raizen<- #9794 üzenetére
Nem az ivy/sandy resze a problemas, hanem a masik oldallal kapocsolatos tapasztalatlansagod es e mellett a tulzott negativ kep amit aktivan probalsz lefesteni rola. Az hogy valakinek teljes platformcseret javasolsz, hogy kiaknazza a 7870-eset, mikozben kb 12-15 valthat egyszeruen egy FX8120, na kerlek az sok minden csak nem objektiv hozzaallas. Mondjuk neked mindig is az eppen altalad birtokolt hw volt a legjobb, az osszes tobbi meg szar...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Tisztán látható, hogy FHD-ben beáll a VGA limit. Akármit raksz a VGA alá nem lesz több FPS-ed.
Szóval itt két egymást fedő kérdést lehetne feltenni: Milyen felbontáson akar valaki játszani, és mennyi pénze van rá. Azért fedik egymást a kérdések, mert pénz függvényében van az egész gondolat menet felépítve, és ha erre rájön az a válasz, hogy FHD-ben, akkor el is van döntve az egész. Bika VGA, és elég lesz egy AMD FX-83xx is. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Nekem ez jött ki!
Lost Planet 2 benchmark 1920-1080 minden maxon 4x aa Gigabyte 7870 OC 1100 mhz gpu (full alapon minden órajel 1600 mhz corsair ramok 1,65v-on):
Test A 60,1
Test B 50,5 -
kovsol
titán
válasz
milyen beállítással csináltad? míg elmegyek a boltba beraknám a tesztet had fusson, teljesen azonos VGA órajelekkel
4xAA vagy 8xAA ? gondolom az előbbi -
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9804 üzenetére
Akkor legyél szíves arról "szakmai" csevegni.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #9799 üzenetére
Az egyszálas meg clock to clock lemaradásról beszéltem te. Hidd el van rálátásom. Mindegy én nem akarok meggyőzni senkit nekem számít a fogyasztás meg a hőtermelés meg az igp is. Meg régebbi játékokkal is játszom.
(#9801) asdxv +1 az intel rendszernek!
(#9802) miresz: Nem jól tudod ez az AMD Radeon HD 7850/7870 topic! Csá! -
Pocok77
tag
erre valaki tud valamit mondani?
-
miresz
veterán
válasz
Tudtommal ez a 78xx topic,úgyhogy szerintem fejezzük be az OFF-ot. Szevasz.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #9791 üzenetére
2 lehetőség van.
Vagy veszel egy FX 8120-at 15k ráfizetéssel, amit ezzel a lappal tudnál kb 4,2 GHZ-en járatni és új hűtő is kéne, ami+ 10k.
Vagy Z68lap+i2500 kb 20k ráfizetéssel-ezt 3,9 GHZ-en (szerencsével talán 4) tudnád járatni, és elmenne a mostani hűtőddel, ha van hozzá 1155 lefogatód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iOS alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest