Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Nembiztos mert lehet beletrollkodnának. Lényeg az hogy sztem a 4 mag erősebb mint a 2 mag 4 szál. Persze ez mondjuk effektiv akár előny is lehet mert úgy látom hogy pl az én 4 magos AMD-m X2 ként szerepel a játékok alatt, mintha csak 2 szálon futna a feldolgozás. Valahogy úgy érzem és most nem Antiinteles vagyok, de sztem indokolatlanul drága az intel az AMD hez képest és nem sokkal jobb. Az i3 as széria meg nem is igazából játékra lett kitalálva, akkor már inkább i5 öst vennék. Úgyis most nekem fognak párna esni de már megszoktam. Ugyanakkor számít az órajel az L3 cache stb is, amik nem mindig vannak az i3 as intelekbe vagy inkább egyáltalán nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest