Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Hanok #42669 üzenetére

Feljebb leírtam mindkét kártyáról pár dologt, ezekez tesztelgettem. Az első azért a pénzért nagyon megéri, lehet hogy bánom hogy nem azt vettem a 270 helyett. A 270-es-nek max 1050Mhz a tunigja, egy 7870-es nagy eséllyel jobban fog menni. A kártyák nagyjából ugyanazok, csak a memória gyorsabb a 270-nél. Kérdés ez hol fog számítani. Ugyanaz a hűtés van mindkettőn. Amikor egy kárya hangjáról beszélünk, kérdés kit melyik rész érdekel: idle vagyfull rész. Idle módban a sapphire a leghalkabb szerintem. terhelésen már hangosabb, mert elég kicsi a hűtője és jobban kell tekernie hogy hűtsön. Ha biosban kicsit átírja az ember a fan profilt akkor terhelten sem hangos és nem melegszi szét magát.
    44600-ért eszméletlen jó áron van a 7870. Ha nem akarsz rá várni a linkelt boltban írj privit, szerdáig félre van ott rakva egy ilyen, akinek kell elhozhatja. Megmondom milyen néven van.

Sokan szidják a sapphire-t, nálam az elmúlt fél évben jó pár darab járt de egyikkel sem volt gond. (nemrégen még erősen ajánlott volt) A BS hibák óta félnek tőle, pedig az már elmúlt. Sokszor pedig szerintem user error miatt szidják, egy jó példa kicsit fentebb olvasható. Az asusról jókat mondanak de jóval drágább. Én elvből nem adok 20%-al többet ugyanazért a teljesítményért, inkább abból a pénzből hamarabb lecserélem a kártyát, mert igen hamar avulnak ezek sajnos. Gari pedig mindre van :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés