Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Nah megjött tegnap a sapphire 7870, beraktam, elsö benyomásra elég jó, idle 25-27-fok terhelve nem megy 60 fölé, viszont az tény hogy tök fölöslegesen teker ennyire a venti, lehet ma megnézem ezt a BIOS profilt, szerintem nagyjából 40% elég bármire, csak abból gondolom hogy fixen hajtva 70 körül mozgott. Amúgy vicces hogy a nyák ugyan akkora mint a 7770-em volt. Szerintem 44k ért ez most elég jó vétel volt feltéve hogy nem lesz BS-es, ez majd ma kiderül talán több idöm lesz foglalkozni a témával..
-
Hanok
senior tag
Évek óta Sapphire kártyáim vannak, a jelenlegi is nagyon halkan végzi a dolgát. Tunning terén annyira nincsenek elvárásaim, 2 évig megint el leszek ezzel a teljesítménnyel aztán majd meglátjuk, ha pedig hangos még mindíg ott a lehetöség venni rá egy hütöt, egyébként idle a lényeg hogy halk legyen, játék közben annyira nem, viszont ha megjön majd tözetesebben átnézem mit érdemes rárakni a kellemesebb hangért load. A lehetöséget köszönöm, megrendeltem már, remélem holnap délután meglesz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő