- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is úgy tudom, hogy a zöld oldalon nincs ennyi baki.
De ettől függetlenül egy ekkora tétel esetében szerintem mindenki utána néz kicsit a neten. Vagy ha ő nem is ért hozzá akkor egyrészt méginkább vagy megkér egy ismerőst aki járatosabb a témában és ő néz utána.
Mert ugye itt azért közel 50+k-s tételekről van szó. Nem olyan téma hogy bemegyek a média marktba és veszek egy random rádiót.
Aki meg se hozzáértőt nem kérdez, se nem néz utána az bizony kockáztat. Egy tökéletes világban persze nem így kéne ennek működnie de hát ez közel sem az.Ezért stresszelek most én is, hogy melyiket vegyem. 7870 vagy 270x. Próbálom minimalizálni a szívás kockázatát azzal, hogy kizárólag Asus vagy Msi terméket veszek, de ugye még így sem holtbiztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest