Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Lord Myn
üzenetére
Ne haragudj de a nálad valami nem stimmel szöveggel már a tököm is kivan. 1, te nem látod az én monitoromon mi van. 2, ez baromi szubjektív, hogy nálam nincs mikrolag, meg bőven játszható, nincs fps lag. A durva, hogy ezeket pont olyan emberkék mondják, akik számokat még csak meg sem nézik. Lefogadom, hogy te sem mértél fps-t, kihasználtságot miegymást. Tedd csak csutka maxra, ha neked úgy jó, én meg játszok 1-2 beállítással lejjebb, 60+ fps-ekkel és hidd el nem vagyok sokkal hátrébb látványban.
Konfigra meg annyit, hogy az SSD azért igen be tud segíteni minimum fps-ek terén.
Vitát meg nem nyitok efelől, mert te sem vagy itt, és én sem ott, hogy láthassam te mit nevezel nem mikrolagosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest