Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
ALONSO11 #30412 üzenetére
Szia.
A vertikális szinkronizációnak nincs köze ahhoz ha 60fps alá ugrik az fps-ed, mindössze azért felelős, hogy a monitorod frekvenciájánál több fps-t ne termeljen a géped, ezzel fölöslegesen hőt és magasabb villanyszámlát okozva.A mikroakadás a több GPUs konfigoknál jellemző, fps-hez szintén nincs köze amennyire tudom. 40fps-nél még bőven "összefolyónak" kellene lennie a játékmenetnek, egészen 25fps-ig folyamatosnak tűnik a kép (persze azért látható a pl. 30 és 60fps közötti különbség). Procinak elégnek kell lennie, nekem ugyan ilyenem van pontosan 4GHz-en mint nálad és egy Sapphire HD7870XT-t kihajt. Amit én javasolnék az az, hogy nézd meg, hogy a legújabb driver van-e fönt (13.4 WHQL -t tudom javasolni), a játékhoz telepítve vannak a patchek (ha léteznek hozzá) és, hogy ha virágbolti verzió akkor nem-e azzal van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest