Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Szia.
A vertikális szinkronizációnak nincs köze ahhoz ha 60fps alá ugrik az fps-ed, mindössze azért felelős, hogy a monitorod frekvenciájánál több fps-t ne termeljen a géped, ezzel fölöslegesen hőt és magasabb villanyszámlát okozva.
A mikroakadás a több GPUs konfigoknál jellemző, fps-hez szintén nincs köze amennyire tudom. 40fps-nél még bőven "összefolyónak" kellene lennie a játékmenetnek, egészen 25fps-ig folyamatosnak tűnik a kép (persze azért látható a pl. 30 és 60fps közötti különbség). Procinak elégnek kell lennie, nekem ugyan ilyenem van pontosan 4GHz-en mint nálad és egy Sapphire HD7870XT-t kihajt. Amit én javasolnék az az, hogy nézd meg, hogy a legújabb driver van-e fönt (13.4 WHQL -t tudom javasolni), a játékhoz telepítve vannak a patchek (ha léteznek hozzá) és, hogy ha virágbolti verzió akkor nem-e azzal van a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A mikroakadás a több GPUs konfigoknál jellemző, fps-hez szintén nincs köze amennyire tudom. 40fps-nél még bőven "összefolyónak" kellene lennie a játékmenetnek, egészen 25fps-ig folyamatosnak tűnik a kép (persze azért látható a pl. 30 és 60fps közötti különbség). Procinak elégnek kell lennie, nekem ugyan ilyenem van pontosan 4GHz-en mint nálad és egy Sapphire HD7870XT-t kihajt. Amit én javasolnék az az, hogy nézd meg, hogy a legújabb driver van-e fönt (13.4 WHQL -t tudom javasolni), a játékhoz telepítve vannak a patchek (ha léteznek hozzá) és, hogy ha virágbolti verzió akkor nem-e azzal van a gond.