Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

proci985

üzenetére
						El kell ezt a fázisszámolgatást felejteni... A Tahiti-LE-k is csak 4 fázisosak, és röhögve tudnak bő 200W-ot leadni megfelelően hűtve, legalábbis a Sapphire, amin kicsit nagyobb borda van.
 (De inkább VTX3D-t linkeltem, ezen jobban látszik talán) [link]Azt akartam ezzel mondani, hogy a fázisokat alkotó alkatrészeken és a megfelelő hűtésen legalább annyira múlik, mennyit bír, mint a fázisszámon.
 Tartok tőle, hogy a linkelt kisebb 7850 nem tudna ennyit. 
Azt kell itt figyelni tuningolva, ne melegedjenek túl a kis fetek kb., intenzív, folyamatos terhelés alatt se. Más nem hinném, hogy nagyon el tudna fogyni a tápkörben...

Persze tény, ésszel kell feszelni, mert nagyon hamar megdobja a fogyasztást és könnyen izzadni kezd a vrm...
 De ez minden karinál így van, lásd pl a logout tesztem, mekkora difi van mondjuk 1,1V és 1,25V között... Sajnos a fesz növelése négyzetesen hat a teljesítményfelvételre.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Háztartási gépek
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - OLED TV topic
 - További aktív témák...

- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
 - ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
 - Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
 - iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(De inkább VTX3D-t linkeltem, ezen jobban látszik talán) 
 Tartok tőle, hogy a linkelt kisebb 7850 nem tudna ennyit. 

De ez minden karinál így van, lásd pl a logout tesztem, mekkora difi van mondjuk 1,1V és 1,25V között... Sajnos a fesz növelése négyzetesen hat a teljesítményfelvételre....