Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Nekem ilyen problémáim nem lesznek crossfire 5870- és jöhet az Alien versus Predator. Mert ugye előre gondolkodtam, én nem húzok szénné kártyát értelme nem sok van idő előtt meghaljon, aztán várhatod a garit, persze ésszerű keretek között lehet
meg a kisördög úgyis ott van mindenkibe. No nem mintha olyan gazdag lennék, hogy húú kettő 5870-em van szépen régi hardverek árából összejött, én belevágtam nem bántam meg, nem csíkoz még eddig, nem kockásodik, nem haldoklik a ventilátor. A fogyasztása sem eget verő a két kártya alapon mindennel együtt eszik 144wattot. Tuning után őket nem húzom csak ram, és procit a rendszer fogyasztása játék alatt 460-470watt egy ilyen disznó konfigtól ez szinte semmi, és ugye ez csak játék alatt ennyi amit nem egész nap játszunk. Szóval Yana a döntés a tiéd de én kompromisszumok nélkül játszom, full hd-be teljes grafikai részletességgel és az egyik kártya tőled van
. 5970-nek értelmét nem látom úgy mint annak idején a 4870x2-nek sem láttam inkább két kártya,(pedig én crossfire ellen voltam mindig de ez az a széria ami csendes nem fogyaszt sokat és nem melegszik mint elődei) amit később jobban tudok értékesíteni mint ezt a két gpus szörnyet. És mellesleg egy quaddal nyomom 8 giga társaságába, szóval még i7 sem kell hozzá csak kicsit megcsiklandozott quad 
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg a kisördög úgyis ott van mindenkibe. No nem mintha olyan gazdag lennék, hogy húú kettő 5870-em van szépen régi hardverek árából összejött, én belevágtam nem bántam meg, nem csíkoz még eddig, nem kockásodik, nem haldoklik a ventilátor. A fogyasztása sem eget verő a két kártya alapon mindennel együtt eszik 144wattot. Tuning után őket nem húzom csak ram, és procit a rendszer fogyasztása játék alatt 460-470watt egy ilyen disznó konfigtól ez szinte semmi, és ugye ez csak játék alatt ennyi amit nem egész nap játszunk. Szóval Yana a döntés a tiéd de én kompromisszumok nélkül játszom, full hd-be teljes grafikai részletességgel és az egyik kártya tőled van
. 5970-nek értelmét nem látom úgy mint annak idején a 4870x2-nek sem láttam inkább két kártya,(pedig én crossfire ellen voltam mindig de ez az a széria ami csendes nem fogyaszt sokat és nem melegszik mint elődei) amit később jobban tudok értékesíteni mint ezt a két gpus szörnyet. És mellesleg egy quaddal nyomom 8 giga társaságába, szóval még i7 sem kell hozzá csak kicsit megcsiklandozott quad