Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Van egy ASUS 5870-es karim és néztem egy kis tuningot, csak azért írom le, hogy legen az új tulajoknak valami kiinduló pont ha tuningolni akarnak!
A program amit használok az a MSI Afterburner 1.41
A memória az alapból 1200(4800mhz) én 1250-en(5000mhz) használom, elméletben ez a maximális órajel amit bírnak a "gyártó" szerint, amugy 1300-on szintetikus tesztek alapján lassu a kártya vagy jobban ingadozik a teljesítmény a tesztek közben, 1350 felett meg már hibázik hiába a hibajavító funkció, úgyhogy én azt mondom a mem élettartamának érdekében elsősorban, hogy elég az 1250-en.Gpu tuning! (minden esetben auto venti)
Alapfesz: 1,164v max 100% stabil: 920mhz Max nem stabil de nem hal be: 950mhz
Tuning fesz: 1,200v max 100% stabil: 950mhz 970-en már behal úgyhogy tovább nem próbálkoztam ezen a feszen(lehet ment volna még 953-4-en is, de azért nem érdemes szenvedni)
Az 1000mhz-et 1,3v-on sem tudtam stabilan tartani, ez lehet hogy a gpu hibája, de lehet hogy a vrm nem bírja szuszal vagy esetleg mind a kettő itt fullad ki.
Tuning órajel, de alap fesz alatt!: 1,100v max 100% stabil: 900mhz (szerintem ezt a beállítást érdemes használni, mert az alapból is halk kártya MÉG halkabb és hűvösebb lett ráadásul még 50mhz tuningot is tudtam stabilan hozni ezzel a feszel és ne felejtsük el, hogy így a karit is kíméljük.)Elnézés kérek azoktól akiket majd zavar ez a hosszú kis iromány,de remélem valakinek azért segít elindulnia a tuning hosszú és rögös útján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Robogó, kismotor
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest