Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
RI/OS: Figyu má', te hogy érted el DX9-ben a 142.5/6043, ill. DX10-ben a 95,8/4063 eredményeket? Nem kötözködésből kérdezem, hanem kíváncsi vagyok, mert megkaptam az E8400-zal mért eredményeket, ahol szépen látszott a VGA kihajtása 3-3.6 és 4GHz-en, de ez a 2 Sanctuary teszt 31.7/1344, illetve 70,6/2992 volt. A különbség annyi, hogy akitől kaptam, az még az Edge-Detect AA-t is bekapcsolta a maximális véglet kedvéért.
Driver hiba lehet? Csak mert másutt nem láttam ekkora eltérést, csak annyi lassulást, amennyi az eltérő AA metódusból fakad. Nem kívánok sok túlmunkát tőled, de ha lenne pár perced, megköszönném, ha vetnél egy pillantást a (remélem már) végleges cikkre a honlapomon, ahol minden új HD5870 teszt szerepel.
Holnap kikerül logout-ra, és nem szeretném, ha valami nagy tévedés maradna benne, még ha a HD5870 csak összehasonlítási alapként szerepel is benne. Előre is kösz, ha szánsz rá időt. Jöhet a válasz pü is, mielőtt megint beszólna valaki, mit keresek itt, amikor nincs is 58xx kártyám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest