Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

RI/OS: Figyu má', te hogy érted el DX9-ben a 142.5/6043, ill. DX10-ben a 95,8/4063 eredményeket? Nem kötözködésből kérdezem, hanem kíváncsi vagyok, mert megkaptam az E8400-zal mért eredményeket, ahol szépen látszott a VGA kihajtása 3-3.6 és 4GHz-en, de ez a 2 Sanctuary teszt 31.7/1344, illetve 70,6/2992 volt. A különbség annyi, hogy akitől kaptam, az még az Edge-Detect AA-t is bekapcsolta a maximális véglet kedvéért.
    Driver hiba lehet? Csak mert másutt nem láttam ekkora eltérést, csak annyi lassulást, amennyi az eltérő AA metódusból fakad. Nem kívánok sok túlmunkát tőled, de ha lenne pár perced, megköszönném, ha vetnél egy pillantást a (remélem már) végleges cikkre a honlapomon, ahol minden új HD5870 teszt szerepel.
    Holnap kikerül logout-ra, és nem szeretném, ha valami nagy tévedés maradna benne, még ha a HD5870 csak összehasonlítási alapként szerepel is benne. Előre is kösz, ha szánsz rá időt. Jöhet a válasz pü is, mielőtt megint beszólna valaki, mit keresek itt, amikor nincs is 58xx kártyám. :DDD :R

Új hozzászólás Aktív témák