- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandita94
tag
Most :
MSI HD 5830 Twin Frozr II-őt használok, ők úgy oldották meg, hogy ki sem írja Everest a VRM hőfokot!
Minden más kellemes: idle: 30/30/32, load: 60/60/65 fok.
VRM: Ki tudja? Majd megnézem, egyáltalán raktak-e rá hűtést!? -
Bandita94
tag
válasz
Satan_Claus #27398 üzenetére
Gondolom a hangja is kellemesebb lett így!?
Nemrég hasonlóan kellett megoldanom egy 4870 ref. hűtős karit, AC Twinturbo Pro-val!
A ramsünik nem hűtötték le a VRM-et, a gyári 100fok helyett 125 fokra is felkúszott!
Maradt a Flex! A gyári hűtő kuka, de cserében max. 90 fokos VRM és teljes csend.
GPU 85-90 helyett max. 70-75 Furmark alatt.
Persze azóta láttam Ipon-nál VRM hűtést, ami jó ezekre a kártyákra. Ha jól mlékszem, akkor 5850-re is! Így nem kellett volna flexelni a gyári hűtőt! -
Satan_Claus
őstag
hofokok:
58
71
66
636 perc fur utan, ami eloterben futott.
Aida-val mertem.
-
Satan_Claus
őstag
Hat, neha elol volt, neha hatul, (inkabb azert elol) azt hittem, hatterben is dolgozik. De megnezem meg1x. Nem szivesen kinzon furmark-kal, mert nem normalis, amit csinal
Kepet nem szivesen csinalok, mar osszeraktam
Neten talaltam par leirast meg kepet, megkeresem.
A piros reszt flexeltem le, alatta van valami chip. arra is raktam bordat. a nyulvany miatt nem fert fel a Musashi. A narancssargakra is raktam bordat, a zoldet viszont kihagytam. a keken gyarilag sem volt, ugyhogy azt hagytam.
Na, hol a kep?
-
HSM
félisten
válasz
Satan_Claus #27395 üzenetére
A vrm hőfokot ablakban futó furmarkkal és mellette nézett gpu-z-vel nézted vagy a háttérben ment és a max értéket irattad ki vele? Kicsit túl jónak tűnik nekem ez az eredmény. Ha így sikerult akkor pedig dobhatnal egy kepet, milyen is lett a kari.
-
Satan_Claus
őstag
Na, feltettem egy Musashit, bennhagytam a gyari lapot, ami a memoriakon van, csak kicsit flexelni kellett belole, hogy az osszes VRM-re tudjak rakni sunit. Epp most fut a furmark, eddig az eredmenyek:
DispIO 48C
MemIO 60C
Shader 56C
VRM 50C5 perc utan:
DispIO 55C
MemIO 69C
Shader 64C
VRM 59CSzerintem jo lesz
-
fere750
csendes tag
válasz
Satan_Claus #27391 üzenetére
Helló,az apróhirdetéseknél van egy hd5870 gyári hűtő eladó. A[link]z lehet,hogy jó?
-
janos666
nagyúr
válasz
Satan_Claus #27391 üzenetére
Ha már úgy is lejárt a garanciája (gondolom azért nem ott próbálkozol), és nem akarsz rá sokat költeni (én se szeretnék, tekintve hogy elég régi már), inkább a külső venti feloperálását választanám. Bár azzal meg eladni lesz nehezebb, de ha megtartod még pár évig már úgysem ér majd sokat, vagy akkor még olcsóbb lesz rá egy használt hűtő a bedöglött kártyákról. (Azok után most is nézelődhetsz.)
-
Satan_Claus
őstag
Udv, az 5850-emen beszart a venti, nyikorog, es elegge elviselhetetlen. Letezik valami olcsobb hutes, ami huti a VRM-et is? Vagy probalkozzak a gyari szetvagasaval + valami AC vagy Musashi? VF3000A-t lehet egyaltalan meg kapni valahol? Mondjuk az arat kicsit sokallom...
-
hekkerman
tag
válasz
ricshard444 #27389 üzenetére
Igazából csak van egy ismerősnek is, meg olyan lap, aztán kipróbálnánk, sosem láttam még igazán cf-et életemben.Közben most nézem, hogy kb 2 hete kérdezte valaki pont ugyanezt ugyanilyen kártyával
na mindegy
-
hekkerman
tag
Hali
Kettő vga cf-be kötésénél egy híd elég, vagy ha kettő van, az változtat valamin? Képeken ígyis-úgyis láttam. Két 5850ről lenne szó.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Ha valaki erre tudna nekem valamit mondani, azt megköszönném -
GAbre
veterán
Megérkezett a februári catalyst!
-
cellpeti
nagyúr
érdemes a 5850et 7770re lecserélni?
-
HSM
félisten
válasz
Majkee84 #27379 üzenetére
Nagyon szívesen.
Az alapfeszes tuningban az a jó (és azért viszonylag biztonságos ésszerű keretek között normális hűtéssel), hogy lineárisan nő a VRM terhelése (és a fogyasztás is). Ha 15%-ot tuningolsz, akkor ~15%-al terheled jobban. A feszemelés azért veszélyesebb, mert ott a fesz részt négyzetes arány közelíti, mondjuk 1,08V helyett 1,2V és mondjuk szintén 15% órajeltuning már majdnem 42%-al nagyobb terhelés/fogyasztás a gyárihoz képest, ami már azért nem kevés, ennyi biztonsági tartalék már nem minden VRM-be van beletervezve. És ez még nem is olyan hű, de durva feszemelés/túlhajtás... -
HSM
félisten
-
Majkee84
aktív tag
Hali!
Ez a hűtés mennyire jó a vrm résznek az 5850 Xtreme esetében? -
huby80
senior tag
sziasztok!!
Egy revhütös 5870 gigabyte karit meddig huzhatok biztonságosan? meg mivel? meg érdemese mármint van -e értelme kinozni 1-2 fps ért (10ért
már van
-
HSM
félisten
válasz
NovaBlue #27372 üzenetére
A VRM az a kártya tápellátásáért felelős áramkör, az alakítja át a bejövő 12V-ot a memóriának és a GPU-nak megfelelő feszültségekké. Minél jobban húzod a kártyát, annál több áramot vesz fel, annál jobban terheled ezeket az áramköri elemeket, túlterhelés esetén pedig ez pukkanhat, megéghet, és hasonlók.
Egy pár formája: [link] [link] [link]
És egy jó cikk is a témában, ami összerakja az egészet, igaz angol nyelven: [link] -
NovaBlue
aktív tag
mi is pontosan az a vrem???Meg hogy is néz ki?
Csak mert a többi dolog evidens meg érthető is számomra csak a vrem-et nem tudom hirtelen hova tenni?! -
HSM
félisten
válasz
baluka6 #27370 üzenetére
De, tökéletesen alkalmas mindkét progi a hőfok "valós" mutatására. Csak éppen nem a memóriák hőfokát mérik, hanem a GPU egy részének hőfokát. A memóriákon/környékükön nincs hőmérő ezeken a kártyákon, arra marad a nagyon óvatos kézrátételes (nem kellmes ha rajtad keresztül záródik rövidre valami 12V-on, illetve 60 fok fölött igencsak odaéghet a kezed is) vagy infra hőmérős módszer, esetleg a hőmérős multiméter, bár azzal is igen óvatosnak kell lenni ilyen kütyük mérésekor. Persze, van a kevésbé tudományos módszer is, ami a "ha jól működik leszarom, ha kinyúlik max garizom" módszere, bár azt én nem ajánlom senkinek.
-
HSM
félisten
válasz
baluka6 #27368 üzenetére
Szerintem alkalmas rá, bár nem ismerem közelebbről a típust. Amire érdemes általánosságban figyelni, az a GPU, a VRM és a memóriák hőfoka. A memóriák hőfoka nem összetévesztendő azzal, amit a GPU-Z ír GPU/Mem vagy hasonló néven, az a GPU memóriavezérlőjének hőfoka.
Az MSI soft nagyon jó kis motyó, szépen be lehet állítani benne mindent. Van amúgy a Sapphire-nek is valami saját progija, asszem TriXX, de azt nem ismerem, bár legfeljebb abban tudhat többet, hogy az Afterburner nem biztos, hogy tud feszt szabályozni a karidon, a Trixx meg igen, ha egyáltalán alkalmas rá maga a kártya. -
-
HSM
félisten
válasz
Papa18 #27365 üzenetére
Mint írtam, már egyszer lepötyögtem a topicban, mit kell bütyköpni, hogy tovább mehess, úgylátszik a keresés nem erős oldalad. Itt a megoldás: [link] Nálam 1090/1300-ig engedi így, annál azért nem sok tuningosabb 5850-et láttam. Refi karin amúgy a feszt is tudod húzogatni, meg ventiprofilt is tudsz, meg feszt állítani, szerintem semmi más nem kell egy gondos tuninghoz.
Gondoltam amúgy, hogy hűtve van a VRM, különben a döglöt kártyádról kérdeztél volna, nem a tuningról.A kérdés az, hogy mondjuk egy 930/1200@1,14V-os tuningot elbír-e mondjuk egy szőrös fánk alatt a VRM-ed....
Az én refimnek az már picit sok, bírja, de pokolian melegszik bármilyen vneti mellett, ezért nem is viszem alapfesz@850/1150 fölé. Pedig a refin is van egy hőelvezető platni a VRM-en.
-
HSM
félisten
válasz
Papa18 #27363 üzenetére
Nem biztos, hogy jól járnál az Asus-biossal... Javaslom inkább az MSI afterburner progit. A topicban a hozzászólásaim közt megtalálod, hogy állítsd be, hogy engedje 775/1125 fölé.
Amúgy nem elég a GPU-t jól hűteni, a VRM sokkal hamarabb olvad el a kártyán a gyári hűtéssel is, mint a GPU, érdemes arra is odafigyelni. -
Papa18
tag
Üdv mindenkinek.
Szeretném húzni a sapphire 5850-es kártyámat, de csak 775/1125-ig engedi.
Valaki leírná hogyan kell rátenni Asus biost? Meg mivel/ honnan?
Illetve hogy ezután mik a teendők?
AC accelero twin turbo pro van rajta, a hűtéssel nem lesz gond.
Előre is köszönöm a segítségeket. -
HSM
félisten
válasz
Mityu_76 #27361 üzenetére
Most értettem meg, mi is a probléma pontosan.
Azért, mert két megjelenítővel a 2D órajel 400/1000.
Pont azért, hogy ne legyenek képhibák. Ha tuningolsz rajta, akkor is ennyinek kellene lennie, ergó ezért jönnek be a hibák a képen. Hogy miért romlik el a jó 2D órajel ha tuningolsz, na ez egy nagyon jó kérdés, fogalmam sincs.
Ha nagyon szeretnél tuningolni, akkor javaslom próbáld ki az MSI Afterburner-t, abban be tudod állítani, hogy tuning mellett kikapcsolja az energiatakarékosságot, és két gombnyomással tudsz utána váltani a jó 2D-módos tuningmentes, és a tuningolt fixórajeles módod között. Nem olyan elegáns, mint az automata, de működik, és vállalható a plusszunka. -
Mityu_76
tag
Valaki a 27357-re?
Mitől van, hogy ha kikapcsolod a tuningot 400/1000-re megy vissza 2d-ban az órajel? Ha meg tuningolsz akár egy hajszálat is visszaveszi a 157/300-as értékre, de a monitor és a rákötött Tv közül valamelyik képernyője vibrál.... több drivert is próbáltam..... Olvastam a fórumon másnak is volt gondja, csak azt nem , hogy megoldódott e..... -
GAbre
veterán
Sztetek jön ki "februári" driver?
Kicsit fura,hogy annyi idő után most először nem adta ki az amd az aktuális havi drivert. -
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Tegnap a CCC overdrive-ban próbálgattam kicsit állítgatni az 5850-es extreme kártyám órajeleit. Arra lettem figyelmes, hogy miután letiltom vagy visszaállítom az eredeti 725/1000-re, a 2d órajeleket nem veszi vissza 157/300-ra hanem 400/1000 -re rakja és alapban is 50 fokos a kártya. Ha csak egy kicsit is állítok az órajelen akkor visszaveszi 2d-ben 157/300-ra de akkor meg pár másodpercenként vibrál a képernyő.
Mi lehet a gond??? Addig még nem kapcsoltam be próbaképpen az overdrive-ot nem volt semmi bibi.
Ja és egy plazma tv is van rákötve amelyen mozizok...... ott nincs semmi vibrálás csak a crt monitoron.... -
X Factor
addikt
válasz
Joker94 #27342 üzenetére
Őőő, az azért elég fura, h. nálad kifogy nálam meg nem...
Single ultra 4/16 vittem végig, semmi baj nem volt, multiba vissza kellett venni, minden high, nincs aa, de van 16af, és motion blur, meg az ssao-s cucc disable, így van 60fps majdnem fixen. (1920*1080)
Csinálnál egy cc-vel vagy vmivel egy driver takarítást, utána fel 12.1 cata és valszeg neked is jó lenne. vagy lehet h. a q9400 kevés, bár nem tudom milyen felbontásban tolod.
-
HSM
félisten
válasz
Joker94 #27349 üzenetére
Azért nem meglepő, hogy a 480 erősebb az 5870-nél, mivel másfélszer akkora csip, másfélszer annyi áramfelvétellel, másfélszer annyi vram-al. Nem véletlen hozta ki az Ati egy évvel ezelőtt 2GB rammal a 6900-asokat, manapság 1GB vram már sokhelyütt kevés, ez van sajnos, marad a beállítások igazgatása ilyen játékokban, hogy beférj a vram-ba. Azért ezzel együtt korukhoz képest igencsak szépen teljesítenek ezek a karik még ma is.
-
válasz
warfighter #27334 üzenetére
Valóban inkább egy 4 magos CPU-ra gyúrj rá. Hidd el már Win alatt is azonnal meg fogod érezni a különbséget! Én legalábbis tuti ezt tenném a helyedben, és nem egy drágább VGA-ba fektetnék feleslegesen...
-
-
baluka6
aktív tag
válasz
Joker94 #27349 üzenetére
Hát ahogy néztem,tesztek alapján 16-18%-al jobb a 480 mint egy 5870,viszont ennyivel többe tis fogyaszt és az ára is szerintem elég magas. Ezzel csak azt akartam,hogy összehasonlítottad a kettőt és lehúztad a béka segge alá az 5870et,ezt meg lehet tenni szerintem fordított esetben is,ha pl: egy 5970 et hasonlítunk a 480hoz...
-
poj
tag
Joker94:
Javaslom a driver sweepert és esetleg kártya firmware frissítést.
Nem megfelelő driver installnál gondok vannak, ez tény.btw 480ról minek váltottál 5870-re? kb ugyanaz a teljesítmény, talán az 5870 picit hűvösebb.
-
Joker94
aktív tag
válasz
Cybertrone #27345 üzenetére
Szerintem menj és cs@pdki a 7970 CF-re úgyis mindenhol azzal arcoskodsz,úgylátszik más nincs ami boldogítson.
-
Joker94
aktív tag
válasz
Cybertrone #27343 üzenetére
Vicces csávó vagy Szájber gyerek.
Te mindenhez nagyon értesz tudjuk. -
Cybertrone
veterán
válasz
X Factor #27341 üzenetére
Rá kell hagyni... igazi szakbarbár, aki nagyon tesztel, de semmi rálátása, és szakértelme nincs... gondolom minden teszotoldal fennthagyja az összes drivert és úgy tesztel.... az lenne a legkevesebb ha 2 vinyo lenne, és az egyiken az AMD-s driverrel ellátott oprendszer a másikon az NV-s... persze hogy semmi sem müködik, mikor minden összeakad mindennel!
És persze hogy a kártya a szar, miért is ne... Ekkora USER ERRORT mostanában nem olvastam a fórumon!
-
Joker94
aktív tag
Szereztem egy Asus 5870-est.
NV driver és AMD driver a gépen van.NV is kell mert 480/5870 összehasonlítás folyik.
De olyan gondom lenne hogy a venti mikor betölt a Win hirtelen 70%-ra ugrik és csak nagyon lassan megy vissza 35%ig.Miért van ez?
Persze AB-ben áttálítottam de nem akarok minden indításnál venti profilt állítgatni. -
HSM
félisten
válasz
Grave_444 #27335 üzenetére
Hogy legyen ellenvélemény is, szerintem jobb vétel a jelenlegi kétmagosa mellé egy 5830/50, mint bármely 4-magos+5770...
Próbáltál már 5770-et, hogy így fényezed? Szerintem elég halovány egy 5800-ashoz képest. Ellenben egy jó kétmagos még ma is elég procinak a játékok legalább 70%-ában. Többször fingana ki az 5770 egy komolyabb játék alatt az említett felbontásban is, mint ahányszor a proci egy 5800-as alatt.... -
Grave_444
nagyúr
válasz
warfighter #27334 üzenetére
Akkor már vegyél úgy cuccokat, hogy egy 4 magost meg egy 5770-et szerintem.
Én 5770-nél erősebb vga-t nem raknék be 2 magos mellé.
-
warfighter
csendes tag
Hát igen, szívesen vennék 1 i7 et meg hd5850,et sajna ez nem fér bele
Talán maradok 5830 nál, kiderül -
dangerzone
addikt
válasz
warfighter #27322 üzenetére
Azért nem árt, ha megrángatod azt a procit 4ghz-re.
Aztán azért idővel cseréld le valami 4 magosra. Sokat dobna az újabb játékokban.
-
HSM
félisten
válasz
Grave_444 #27330 üzenetére
Azért ne sértegesd az 5850-et, gynegébb proci mellett se lesz belőle azért 5770....
(#27329) warfighter: Ha olcsóbban megúszod, nem jársz rosszul egy 5830-al sem, vagy 6850-el sem szerintem.
Azért 5770-et nem ajánlok helyette...
Azért nem olyan gyengus az a 3,3Ghz-es C2D...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
warfighter #27329 üzenetére
A processzor miatt nem tudod majd kihasználni a vga erejét, tehát lehet hogy kb úgy fog teljesíteni, mint egy HD 5770, az meg pénzkidobás.
De vegyél 5850-et meg egy 4 magos procit ha tudsz
-
Qkac79
tag
válasz
DNS_65 #27321 üzenetére
Szia!
Igen, az 560Ti valahol az 5850 és az 5850CF között van teljesítményben, viszont amiről sosem írnak a tesztek és a fórumozók is keveset beszélnek, hogy logikátlanul hangzik és megmagyarázni sem tudom, de valahogy az 560Ti alacsonyabb FPS értékkel is játszhatóbb, mint az 5850CF bizonyos esetekben. Valahogy mindezek ellenére is folyékonyabbak a játékok. Lehet, hogy az a bizonyos mikrolag okozza, nem tudom sajnos, de például nálam a Philips LCD TV-n az Ati kártyáival nem tudtam használni Vsync-et, mert azonnal játszhatatlanul megnőtt az egér késése, vagy az inputlag lett nagy. nVidia-val ez a probléma teljesen megszűnt és azért 37"-on játszva nagyon nem mindegy, hogy mennyire esik szét a kép. Ezen kívül a CF leváltásnak az volt az oka, hogy pont azok a játékok nem remekeltek CF alatt, amiket játszottam/játszok, sőt némelyik rosszabb volt CF alatt, mind egy kártyával (Race07, Dead Island). Kétségtelen, hogy a BFBC2 száguldott CF alatt és a BF3 is jobban ment, de ettől sajnos nem mentek jobban a kedvenceim. Majd ha megengedhetem magamnak, akkor megpróbálkozom egy SLI-vel is.
-
HSM
félisten
válasz
Szerintem ez kizárólag a játéktól függ, amivel játszani szeretnél, és az FPS-számtól, amit elvársz.
De azért több játékban elég, mint amiben nem. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Milyen felbontáson?
Full hd-ben is proci limit lenne szerintem. -
warfighter
csendes tag
üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy e6800 (3,3ghz) procival rendesen meg tudnék hajtani egy hd 5850 est? köszi -
Qkac79
tag
válasz
DNS_65 #27317 üzenetére
Szia!
Nekem volt 2db Gigabyte 5850 CrossFire-ben és annó én is utánanéztem ennek, de a kártya leírásában is benne van, hogy gyakorlatilag mindkét verziót használhatod, nem lesz belőle gond. Használtam 3-4 hónapot 2 kábellel, utána pedig ennél sokkal többet 1 kábellel és valóban semmi különbség nem volt. Sem rosszabb, sem jobb. Úgyhogy szerintem fakultatív, én végül 1 kábel mellett döntöttem.
-
DNS_65
senior tag
Hali,
az meg tudná valaki mondani, aki CFX-ben használ 2 kártyát, hogy 1db crossfire kábellel köti őket össze vagy kettővel? És hogy van-e plusz hozadéka a 2 kábeles összekötésnek.... 2db 5850-et használok, volt igy is - ugy is - sok különbséget nem vettem észre, de hátha mégis van....
-
huby80
senior tag
Sziasztok szeretnék egy 5870 cf rendszert egy corsair tx650 elg lesz hozá szerintetek?
-
HollyBoni
veterán
válasz
B4ndiBuild3r #27307 üzenetére
Szerinem csapágyboltban kapsz hozzá csapágyat!
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz
HollyBoni #27304 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Saját kézzel biztosan nem nyúlok hozzá, nem akarok nagyobb kárt tenni.
Az új hütő vásárlása az nem rossz ötlet, de valószínűleg akkor elöször elviszem egy "kivizsgálásra", és ha csak csapágyot kell cserélni mert elkoptak, lehet olcsón megúszom. A garancia az tavaly decemberben lejárt sajnos.
-
poj
tag
válasz
B4ndiBuild3r #27301 üzenetére
Szerintem is vagy olcsóbban add el, vagy csináltasd meg..
Esetleg vehetsz rá valami utángyártott hűtést is, mint pl a Zalman VF3000A (10e), azzal tuti jó lesz a hűtés és később többért is el tudod adni majd kártyát.
-
odorgg
addikt
válasz
B4ndiBuild3r #27301 üzenetére
Szerintem csak meg kellene olajozni, az általában szokott segíteni. Ha nem vagy elég ügyes, szerintem add el 3-4 ezerrel olcsóbban, vagy vidd el valami szakihoz.
Ha esetleg olajozás nem oldja meg, akkor a csere elég macerás lehet, mert ezekhez a kártyákhoz max bontott ventilátort lehet venni. -
B4ndiBuild3r
tag
Hellosztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Asus HD5850-es videókártyám, és egy hónapja elkezdett búgó hangon működni a bekapcsolástól számító 15 percig. Utána olvastam és valószinűleg a venttillátor csapágyaival lehet probléma, mikor pedig elhagyja a hangot akkor melegszik be valószínűleg a kártya.
A kérdés az lenne ez érdemes megjavítatni-e, ha igen körülbelül mennyibe kerülne az alkatrész és munkadíj?
Ha nem lenne megcsináltatva a hangon kívül, valami kárt tehet magában, vagy a számítógép többi alkatrészében?
A kérdést elsősorban azért teszem fel, mert elszeretném majd itt az aprón adni a videókártyát, mert van helyette újabb, és úgy alakítanám az árat (belekalkulálva a zúgást), vagy megjavítatnám.
A videókártya külsőleg rendben van, és a játékokban sem vettem észre teljesítményingadozást, pár (3-4) fokos átlaghőmérséklet növekedést tapasztaltam csak.A válaszokat előre is köszönöm
B4ndiBuild3r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest