- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4ndiBuild3r
tag
Hellosztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Asus HD5850-es videókártyám, és egy hónapja elkezdett búgó hangon működni a bekapcsolástól számító 15 percig. Utána olvastam és valószinűleg a venttillátor csapágyaival lehet probléma, mikor pedig elhagyja a hangot akkor melegszik be valószínűleg a kártya.
A kérdés az lenne ez érdemes megjavítatni-e, ha igen körülbelül mennyibe kerülne az alkatrész és munkadíj?
Ha nem lenne megcsináltatva a hangon kívül, valami kárt tehet magában, vagy a számítógép többi alkatrészében?
A kérdést elsősorban azért teszem fel, mert elszeretném majd itt az aprón adni a videókártyát, mert van helyette újabb, és úgy alakítanám az árat (belekalkulálva a zúgást), vagy megjavítatnám.
A videókártya külsőleg rendben van, és a játékokban sem vettem észre teljesítményingadozást, pár (3-4) fokos átlaghőmérséklet növekedést tapasztaltam csak.A válaszokat előre is köszönöm
B4ndiBuild3r
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest