- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
djculture #27598 üzenetére
Akkor érdemes lenne másik deszkát nézni szerinted.A srác akitől vettem a vga+lapo+procit.Azt mondta "annak idején" hogy ezt a vga-t 5870 ez a proci Phenom2 x4 955be sem tudja kihajtani rendesen.Na most ha ez igy van (kérdés igy van e) akkor mi lenne pl egy 6970-el.?
-
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27590 üzenetére
Alaplap móka lesz mondom, már ezt a 3 magos athlon2 se tudja rendesen kiszolgálni az a lap. Ht 1000mhz a saták a 250 MB/s buszon lógnak minden integrált cuccal együtt. Régi két magosnak való lap nem komolyabb procihoz. Holnap jön az új lapom ma tesztelgettem ezt a m3a ucc lapot és már a fsb/ ht emelésével is gyorsultak a játékok pedig a szorzót a procinak visszaosztottam. Nem gyengén látszik hogy az a szűk kereszmetszet még az én gépemben is
-
NielsX
tag
Sapphire 5870 Vapor-x kártyának mennyi a stock voltage értéke? Olvastam különböző fórumokon - főleg külföldi - többféle értéket is 1.125V-1.15V - 1.162V-ig. Szeretném egy kicsit felhúzni tesztek erejéig, és jó lenne tudni hogy 950mhz körül mi a max általatok még jónak ítélt voltage érték. Alapvetően nem húztam még, alap órajeleken használom, de szeretném letesztelni mit tud, mennyire érdemes az órajelet stb állítani és ezzel mennyi fps-t nyerhetek bf3 alatt 1680*-ban. Kösz előre is.
-
HSM
félisten
válasz
seederking #27595 üzenetére
Inkabb a játék topicjában a valós, felhasználói tapsztalatpkra gondoltam.
-
seederking
őstag
Ez is egy jó ötlet.De szerintem egy ajánlott rendszer követelménynek simán megfelel a vas.de azért meg fogom nézni.
-
HSM
félisten
válasz
seederking #27590 üzenetére
Miért nem nézel utána, pl mi kell a bf3 jó futásához, ami neked nincs meg?
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #27579 üzenetére
Én most vettem 5870-t 45-ért és még van rá bő egy év gari,szerintem ennyit simán megér..
Másik kérdésed,szerintem a gatyeszon kívül más is rámenne...
Én is azt mondom,ameddig szépen fut a téma,gyűjtögess inkább.
Hasonló a konfigom mint neked,kisebb felbontáson igaz,de hibátlan minden.4magos procim van és 5870,4g RAM.Bőven elég nekem az 1680x1050-hez,de még a fullhd-hoz is. -
Remus389
veterán
válasz
seederking #27588 üzenetére
én úgy vagyok vele, amíg szépen futnak a játékok és a gép
addig nem olok bele pénzt, minek?
majd ha valami nem úgy fut ahogyan gondolom, majd akkor bovitem
-
seederking
őstag
Szerintetek az jó gondolat lenne ha megpróbálnám eladni az 5870-et az asrock m3aucc-t és keresgélnék egy jobb lapot és egy reális áru 6970-et?ehez tartozik még hogy egy kingmax 4gb 1333mhz-es ramom van.Na most érdemes lenne ettől is megválni és pl egy 1600-as 8gb-osat beszerezni?vagy rámenne igy a gatyeszom is?
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27586 üzenetére
Szerintem az 1000mhz es link ha nagy adatmozgás van eléggé bekorlátoz.
Ha nincs akkor nem jön elő a probléma. Pedig még nekem nem is 4 magos procim van még.
De még ennél is érződik hogy sokkal jobban teljesít a gépem játékba ha a szorzót visszaosztom és az fsb-t feltolom. Mondták ezt már elég sokan nekem a szervízes kollégák de egyelőre elvoltam evvel alaplappal én is.
Másik az hogy egyes kártyák el se indulnak pciex1.1-ben, hiába a visszamenőleges kompatibilitás. Legutóbb egy gigabyte hd7770 d5 meg egy gigagyte GA-M52LT-D3 alaplappal szivtunk itt...Minden esetre ha alaplapot nem cserélsz, ahogy irják is minél több rammal rendelkezőt nézz.
-
seederking
őstag
Ez most azt jelentené,hogy az asrock m3aucc lapom az 5870-et is visszafogja.Vagy azt,hogy pl a 6970-et fogná vissza nagyon és ezért ajánlottabb a 6950.vagy lapcserével a 6970.?
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27583 üzenetére
Asrock az is semmi extra 960GM/U3S3 FX majd ha lesz még kess beleteszek egy fx et .
-
HSM
félisten
válasz
djculture #27574 üzenetére
Ez esetben viszont a 6950 2GB-al inkább ajánlottabb, mint kevésbé, ugyanis ha szűkös a VRAM, akkor van szükség a gyorsabb interfészre, ugyanis az 5870-et sokkal jobban visszafogja a lassabb sín, mert nincs rajta annyi tartalék memória, több adatot kell cserélgetni benne. Ellenben ha nem kell túl sok minden adatot rakosgatni, akkor bőven elég az a sín egy 6950 alá is.
-
djculture
félisten
válasz
ricshard444 #27577 üzenetére
Fene tudja ezek a lapok minden téren elvultak. Nekem is ez van még vagy 2 napig, mert kipróbáltam egy új lappal a gépemet sokkal jobban teljesített. Lehet hogy nem a pciex fogja vissza de akkor meg a processzor 1000mhz -es maximum linkje.
-
válasz
Tiéd: 40-50 között szerencsétől függően.
6950: 55-65 körül
6970: 65-70+ -
ricshard444
veterán
válasz
Reális vagy amennyiért megérné neked?
Amúgy 55ért még elmegy a 6950, 5870t meg típustól függően,de ellehet adni 42-47ért. 60t már nem adnék 50esért
-
válasz
seederking #27575 üzenetére
Nemnem
Alapvetően mind a kettő 2GB-os, csak a kistesóból kiadtak tesco gazdaságos 1GB-osat is.
-
seederking
őstag
válasz
seederking #27575 üzenetére
Látom már.
-
djculture
félisten
Ekkora vga-nal már a Asrock M3A UCC lévő pciex1.1 is beletud köhögni a dolgokba mondjuk.
-
ricshard444
veterán
válasz
ittakary #27571 üzenetére
Volt 6950em és 5870el is játszottam. Új játékokban simán jobb a 6950,stabilabb az fps(szvsz már ezért megéri) és akkor +1GB ram is jól jön
Seeder: 2GB jobb,mert van pár játék már ahova 1GB kevés élsimítással. Ha nagy mértékben húzod akkor persze rövidebb lesz az élettartama,de nem jelentősen és nemhinném,hogy 5-10 évig használnád. Ha 5-8k-t ráfizetnél aztmondom megéri ,de 2GB parasztvakítás kicsit,mert ahova kevés 1GB memória ott a gpu ereje már rég elfogy a 6950/70ben
-
seederking
őstag
válasz
ricshard444 #27570 üzenetére
Igen,értem de nézegettem a 6950 és 5870 teljesítményét és közel sem olyan számottevő mint a 6970-é.Viszont sosem használtam még semmit a gyári órajelnél magasabb általam beállított értékeken.(magyarul nem értek a tuninghoz) Írtad,hogy "időtállóbb lesz a memória miatt" miért,miért gond a 2Gb vagy nem értem. A másik kérdés még ezzel kapcs,hogy nem megy tönkre hamarabb az ami huzva van?
Nem igazán vagyok otthon a témában de figyelek nagyon
-
válasz
ricshard444 #27570 üzenetére
Én tuti nem cserélnék 5870ről 6950re. Ugyanolyan erősek, és csak a VRAM-ot fizetné meg... Most azért hogy pénzt költsön azért felesleges szerintem...
Amúgy rohadt nagy dilemma ez, én se tudom mit tennék
-
ricshard444
veterán
válasz
seederking #27569 üzenetére
6970-re szvsz egyedül a 2GB memória miatt lenne érdemes cserélned. 6950-t vegyél 50-55 körül használtan és húzd meg,időtállóbb lesz a memória miatt. 6970-t ne vegyél alig gyorsabb,mint az 50s és van felára annak a +5-10%-nak
-
válasz
seederking #27565 üzenetére
Oda van írva, hogy tőled kérdezem. Mire gondoltál, magamban beszélek?
-
Gerisz
addikt
Nem tudja valaki, hogy a referencia 5850-en a venti csatlakozónál melyik tű mire szolgál?
Konkrétabban a T-rad ventijeit szeretném rákötni a kártyára. -
Grave_444
nagyúr
válasz
seederking #27565 üzenetére
De neked.
Ha full hd monitorod van elég a gyengébb processzor is -
seederking
őstag
Ezt a kérdést gondolom nem nekem szögezted.?
-
válasz
seederking #27563 üzenetére
Felbontás?
-
seederking
őstag
Sziasztok.
Tanácsot kérnék.Vga (hd5870) cserén gondolkodom De nem tudom lenne e értelme vagyis hogy a meglévő konfigom elég lenne e egy pl 6970 kihajtásához.
Asrock M3A UCC,AMD Phenom 2 X4 955 BE,Kingmax 4Gb 1333.
Szóval ezzel a konfiggal szerintetek érdemes vga-t cserélni vagy pl a proci nem fog tul sokat kihozni belőle.Ha érdemes milyen karira lenne.
Ja a tápom chieftec 500WKöszönöm segitségeteket,tanácsotokat.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ricshard444 #27561 üzenetére
Azzal már nem is merném!
Kevesebbet kapsz vele mintha a 4xAA ráteszed! -
Gaboman
nagyúr
válasz
ricshard444 #27559 üzenetére
AAA DOF/off
Total Frames: 2083, Total Time: 59,77761 sec
Average Framerate: 34.95
Max. Framerate: 77.71 (Frame: 1923)
Min. Framerate: 10.62 (Frame: 1062)4xAA DOD/off
Total Frames: 1646, Total Time: 59,31396 sec
Average Framerate: 27.85
Max. Framerate: 64.60 (Frame: 5)
Min. Framerate: 8.69 (Frame: 7) -
HSM
félisten
válasz
Majkee84 #27546 üzenetére
Jelenleg két dolog van, amivel az 5850-et meg lehet szivatni, és a 7870-et nem. Az egyik a tesszelálás, aminek a visszafogott beállításával nem vesztesz sokat látványban, de úgyse fogja a kutya se használni, mert macerás technika, és nem éri meg komolyabban használni és molyolni vele.
A másik, ha nagyon feltekered a dolgokat, és kifutsz az 1GB ramból. Ezt játékfüggő, hogy tudod orvosolni, de ilyen játék sincs sok, és általában minimális kompromisszum elég a tökéletes sebesség eléréséhez. -
Majkee84
aktív tag
A proci alapon van. A memóriát megpróbálom! Teljesen tanácstalan vagyok a feszültség emeléssel kapcsolatban. 1.168 volton megy neki a 900 Mhz. Mivel nem ref. kártya, nem tudom hogy a tápáramkörök hűtése mennyire van megoldva. Ezért csak teszt erejéig húztam 900-ra.
Köszönöm a tanácsokat!
Még egy kérdés: mit gondoltok a 78xx kártyákról? Érdemes váltani? Én úgy érzem, hogy ameddig normalizálódnak az árak az 5850-el kihúzom.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Az Xtreme karikon szabad feszt emelni? Meddig bírná a pwm, ha bírná?
Illetve Crysis 2-ben észrevettem, hogy 825/1200-on alap feszültségen bizonyos időközönként megáll a kép pár másodpercre, majd megy tovább. Kevés lenne a feszültség? Más játékokban egyelőre nem találkoztam a jelenséggel, igaz nincs is mindig húzva. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Az új tápegységem terhelés alatti hangját próbáltam meg hallgatni, de egész másra lettem figyelmes. Ha valamilyen grafikus program fut, akkor mintha a videokártya felől ilyen furcsa sípoló hangot hallok. De ezt csak nagyon közelről hallom. Csak azért vettem észre, mert nagyon közel voltam a gépben. Szerintem eddig is ezt csinálhatta, de nem vettem észre, mert egy az, hogy elnyomja a VGA venti a hangot, másik meg, hogy szinte alig hallható.
A videokártya: Sapphire 5830 Xtreme
Mit gondoltok mi lehet ez? Lehet valamit vele kezdeni, vagy ne is foglalkozzak vele? Gondolom ha ezzel vinném vissza garanciáztatni elküldenének a fenébe.
A kártya működését nem befolyásolja.
üdv
bajaki -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
5850-es vásárlásán gondolkodom (illetve lehet, hogy 6850 lesz belőle, ezt a használ és új árak fogják még eldönteni.). A kérdés: mely típusoknál fogom tudni a gpu feszt akár szoftveresen akár bios-ból (inkább ez utóbbit preferálom) piszkálni. Elsősorban az idle értéket szeretném értelemszerűen lefelé vinni, ameddig lehet, illetve terhelve is szeretném a ref órajelet minél alacsonyabb fesszel elérni.
Előre is köszi a segítséget. -
válasz
dangerzone #27535 üzenetére
Hé! Nem piszkálódik vagy megkereslek KTK-ban!
BTW, igazi kis méregzsák
700MHz az alapórajel, és 910-en is simán rohangál
(+30% !!)
Ennél feljebb nem tudtam húzni semmivel! Értsd: elfogyott MSI AB-ben a csúszka... TRIXX fel sem ismeri (viszont itt lehet feszt emelni)
Nincs valami másik ilyen csúszkás program?
-
seederking
őstag
Mit csináljak?Elvileg garis még de egy phs-on keresztül aki angliába küldené.és még életemben nem találkoztam vele.de lecheckokltam +-os emberke bővenDe most igy mihez kezdjek?Meg tudják ezt állapitani,hogy haldoklik a vram.?Más hiba nem lehet?Elég tanácstalan vok.De köszönöm segitségeteket.
-
válasz
seederking #27532 üzenetére
Nekem memóriahibának tűnik. Kezd megpukkanni rajta :-/
Azért javul meg jobb egérgomb frissítéstől az asztalon, mert miután kilépsz a játékból, újra alapórajelen (2D - csökkentett órajelein) megy a VGA, mivel lekerül róla a terhelés, és így már hiba nélkül tudja tenni a dolgát -> kockásodás nélkül.
-
seederking
őstag
Sziasztok.
Régebben irtam ide a következő problémámmal.Egy pár hete játék közben (nem mindegyiknél) a monitor kék sárga kockákban kezdett "pompázni" Volt,hogy kiléptem és az asztalon is megmaradt ez a hiba.jobb klikk frissités után helyrejött.(általában) de volt,hogy kék halállal ujra indult a gép.a legdurvább batman ac. közben a fél monitor sárga oszlop szerű képet mutatott.drivert frissitettem kb 3x.Futtattam furmarkot,vga mem testet de végig ment mind2.furmarknál volt egy egy pillanat mikor a kék egyszinűen megvillant de nem irt hibát és végig ment.Ha ezek a progik rendben lefutottak kizárhato a vga hiba? És a kérdés akkor mi a gond.ezt a konfigot a.lap,vga,proci,ramöszerakva vettem kéztől,szoval kompatibilitási gond kizárva elvileg.Win7 64bit-et azota ujra huztam.hiba megmaradt.légysziaki tud segitsen.
Asrock m3aucc,amd x4 955be,hd 5870. -
Skimaster
senior tag
Nekem a mostani Gigabyte UD 5870 45-be fájt,és van még rá gari,szerintem nem volt sok érte.6870 lett volna 55 Kb.Inkább ezt választottam.De eddig nem bántam meg.
-
ricshard444
veterán
válasz
ittakary #27527 üzenetére
Jahm énis ajánlom a 6950t,jól meghúzva tud csodát művelni. GTX480 nem győzött meg éppenséggel,mert volt nálam tesztelésre egy a 6950/6970 után és az elöbbiek 10ből 7 játékban jobban voltak, de az nVidia végig kiegyensúlyozottan adta az fps-t. Barátom most cserélte le az 5850t és megérte cserélni
-
Papa18
tag
Üdv mindenkinek.
Ezekszerint nem érdemes 5850-ről váltani.
Az enyém 900/4800-on megy. -
HSM
félisten
válasz
Grave_444 #27520 üzenetére
Szerintem jó a géped úgy, ahogy van. Oké, egy 2500k jobban kihajtja a játékokat, de közelse annyival, mint amennyivel drágább.Szerintem az a gép még legalább 1-2 évig untig elég lesz. kis szerencsével mégtovább. A helyedben max VGA-t cserélnék, majd ha kevéssé válik, és lehet venni helyette olcsó, 1-1,5 éves 7950, vagy 680gtx-et a HD8950-re és 780GTX-re frissen váltóktól....
Esetleg ramot lehet érdemes bővítened 8GB-re, az most igen olcsó.
(#27521) X Factor: Ó, igen, az azért fincsi lehet.
Képzelem, mit művelhet, az 5850 se semmi 850/1200-on...
(#27519) ittakary: Nem tudok jelenleg jobb ár/érték arányú VGA-t, mint az 5850-ek vagy 5870-ek, 35-45K-ért. Talán a szűk 30-ért futó 5830-ak, de azért az nem az igazi már.
Ha nincs, ami olcsóbb alternatívája, ami lenyomja az árát, akkor minek adják olcsóbban? Arról nem is beszélve, a refi 5850/70-eken felhasznált anyagok minősége is messze magasabb a hasonló árú/teljesítményű egyéb kártyákénál.... -
Grave_444
nagyúr
Igen tudom, élsimítás nélkül nem volt gond
Amúgy gondolkodtam, hogy mit érné meg fejleszteni a gépemen, de nem tudom eldönteni hogy erősebb proci kéne vagy vga... Vga-t egyszerűbb lenne cserélni, de sok plusz pénzt nem akarok rádobni meg nincs is olyan szerintem ami most ár/teljesítmény szerint megérné.
-
-
HSM
félisten
válasz
ittakary #27508 üzenetére
Nevetségesen sok pénzt? 35-40K apróban. Alapon is kb pariban van a 6870-el, ellenben sokkal de sokkal tuningosabb. Az enyém simán megy 850/1200-at, ahol azért már "kicsit" veri a 6870-et, azt meg tuningolni se tudod. De ha ez nem lenne elég a verésből, feltekert hűtéssel a 930/1200 is megvan, ott meg aztán nincs vita, az 1440 shader eldózerolja a 6870 úgy ahogy van. És nem az én kártyám az egyetlen, ami hasonlóan szépen megy. Az, meg hogy tesszelálásban jobb sokkal a 6870... Van pár játék amit játszom, és még sehol nem kellett visszavennem a tesszelálást, a metro2033-ban sem.
(#27517) Grave444: Le kell kapcsolni a ADOF-ot, AAA-ra kell tenni az élsimítást, és így már DX11 VH-on szépen fut 850/1150-re húzott 5850-en. Én így játszottam végig, talán két jelenet van, ahol 25FPS környékére vagy az alá esett, de a képi élmény kárpótolt, azért nem is lett játszhatatlan így.
(#27507) djculture: Nem mindenben gyengébb. Sokkal kevesebbet fogyaszt, és ahhoz képest nem annyival lassabb. De nyilván az újdonság varázsa miatt még vastagon elkérik az árát. Én a 7800-akon röhögtem 70 meg 100 000-ért, hát mit mondjak, finoman szólva nem voltam elájulva tőlük így az 5850-em szűk 40k-s értékéhez viszonyítva.
Egyedül a zerocore 3W-os idle fogyasztás miatt piszkálják a csőröm, tervezek egy Z77-et, ott azért nem volna rossz móka kikapcsolt VGA hűtéssel nyomni virtu-val, -10W fogyival... (Csendmániás vagyok...
)
De hogy 20K-nál többet nem vagyok hajlandó az 5850-re ezért ráfizetni, az is 1000%.... -
djculture
félisten
válasz
ittakary #27513 üzenetére
Az a baj a használt piacon most 20000+1 csaló van, nagyon bonyás most bármit kéz alól venni. Régen én is csak használtat vettem folyton de most abszolúte nem merek.
Nem is egy haver szívta meg mostanában, kaptak sütött kártyát meg kókányoltat azután mehettek a zsarukhoz meg önbíráskodhattak. Kinek hiányzik ez? -
válasz
djculture #27507 üzenetére
6870 39k-ért annyira nem vészes
Én ma havernak egy 6850-et vettem 32k-ért (három hónapos, full dobozos, papíros gari 1,75 év), azt simán fel lehet húzni 6870 szintig, ha erre szükség van (na jó nem addig, de azért a közelébe...).
5850 is jól húzható, de nevetségesen sok pénzt kérnek el érte. 5870 pedig ma MINDENRE elég (amíg ki nem fut a VRAM-ból), de azért még 45k alatt alig lehet hozzájutni...
6870 nekem gyenge volt, viszont az 5870 teljesítményével 100%-osan meg voltam elégedve (egészen BF3ig kijöveteléig
)
-
djculture
félisten
Röhögtető árak vannak ma beújitottam egy 6870-est 39 rugóért mellette ott volt egy hd7770 43 ért ami minden szinten gyengébb. Kiváncsi loeszek a hd5850 és a hd6870 teljesítmény viszonyára.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tommee #27502 üzenetére
Nekem is 2.9-en megy a Q8200, de akkor ezek szerint még talán erősebb proci kellene neki...hát nem tudom,most Assassin Creed utolsó részével játszom,magasabbra raktam a minőségi beállításokat,azért nem mondom,hogy nem néz ki fene mód jól a játék,szóval nem panaszkodom....egy i procira váltás rögtön alaplap és procihűtő csere is egyben,egyenlőre marad,mert nincs keret.
-
janos666
nagyúr
válasz
Tommee #27502 üzenetére
Ilyenek ezek.
Tegnap néztem COD-MW3 alatt (felraktam és meguntam úgy 5 perc után, úgyhogy másra kezdtem használni lövöldözés helyett), hogy a 4.2Ghz-en járó 2500K-ból egy magon teker amit tud (a többi ~0, csak a háttérben futó kis vackok piszkálnak), a GPU kihasználtság pedig 40-50% között változik.
Ezen kívül a Skyrim-et néztem még a CPU csere óta. Az 99%-on túráztatta a GPU-t és közben ~50%-os CPU használatot okozott (piszkált minden magot). -
válasz
Skimaster #27496 üzenetére
Nálad egyértelmű processzorlimit van. Nekem is volt Q8200-m(5850-es videokártyával), amit 2,9Ghz-en használtam. Ezt cseréltem i5 2500K-ra és megtáltosodott a videokártya: átlagosan 30-40%-al futott jobban minden játék, leginkább az F1 2010 táltosodott meg, majdnem duplájára nőtt a minimum és az átlag FPS is.
Emiatt nem érezhet sok javulást(és valószínűleg azért IS alacsonyabb a hőmérséklete a videokártyának mert nem tud annyi képkockát előállítani mint egy gyorsabb processzor mellett és így nincs annyira terhelve/kihasználva). -
janos666
nagyúr
válasz
Spirit #27499 üzenetére
GPU-Z ír ki három szenzorról is hasonlóan magas értéket.
És ha tapogatom a NYÁK hátát furmak közben, akkor a GPU fölött hűvös, a FET-ek felé elég meleg (bár még fogható, nem tűz forró).Mondjuk azt hozzáteszem hogy csak furmark alatt. Azért is mertem így hagyni 1Ghz-en megfeszelve, mert olyan játék alatt sem melegszik igazán a VRM, ami a GPU-Z szerint konstans 99% GPU kihasználtságot okoz.
Annak idején vagy kétszer-háromszor levettem a blokkot és visszatettem. Először csak megigazgattam a gap padokat, majd kicseréltem az EK félét a gyári hűtőére, végül még egy kis szilikonpasztát is szétlocsoltam ott a FET-ek közt és a blokk vájatába, ami ki is préselődött, de valami nem az igazi. (Lehet hogy csak a lassú vizemet nem szereti a blokk, mert míg a GPU felett meg van csatornázva, addig a FET-ek felé teljesen sík.)
Bár van egy olyan érzésem, hogy ha nitrogénnel öntözném már akkor sem menne stabilan sokkal magasabbra 1Ghz-től, így meg legalább nincs szétfeszelve, de azért meg van húzva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest