Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

X Factor
addikt
válasz

Joker94

üzenetére
						Őőő, az azért elég fura, h. nálad kifogy nálam meg nem...
Single ultra 4/16 vittem végig, semmi baj nem volt, multiba vissza kellett venni, minden high, nincs aa, de van 16af, és motion blur, meg az ssao-s cucc disable, így van 60fps majdnem fixen. (1920*1080)
Csinálnál egy cc-vel vagy vmivel egy driver takarítást, utána fel 12.1 cata és valszeg neked is jó lenne. vagy lehet h. a q9400 kevés, bár nem tudom milyen felbontásban tolod.
 - 

HSM
félisten
válasz

Joker94

üzenetére
						Azért nem meglepő, hogy a 480 erősebb az 5870-nél, mivel másfélszer akkora csip, másfélszer annyi áramfelvétellel, másfélszer annyi vram-al. Nem véletlen hozta ki az Ati egy évvel ezelőtt 2GB rammal a 6900-asokat, manapság 1GB vram már sokhelyütt kevés, ez van sajnos, marad a beállítások igazgatása ilyen játékokban, hogy beférj a vram-ba. Azért ezzel együtt korukhoz képest igencsak szépen teljesítenek ezek a karik még ma is.

- 

baluka6
aktív tag
válasz

Joker94

üzenetére
						Hát ahogy néztem,tesztek alapján 16-18%-al jobb a 480 mint egy 5870,viszont ennyivel többe tis fogyaszt és az ára is szerintem elég magas. Ezzel csak azt akartam,hogy összehasonlítottad a kettőt és lehúztad a béka segge alá az 5870et,ezt meg lehet tenni szerintem fordított esetben is,ha pl: egy 5970 et hasonlítunk a 480hoz...

- 

laca000
őstag
válasz

Joker94

üzenetére
						A harmadik mag körülbelül annyira skálázódik megfelelően mint egy 6990.
Nálad okosabb emberek tartják ezt, de hogy ne sértődj meg inkább úgy mondom, nálunk okosabb emberek, gondolom "félelmetes" teszteket azért kissé vérző szívvel néznél végig egy három 6870-est tartalmazó rendszerről

Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)