- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mityu_76
tag
Valaki a 27357-re?
Mitől van, hogy ha kikapcsolod a tuningot 400/1000-re megy vissza 2d-ban az órajel? Ha meg tuningolsz akár egy hajszálat is visszaveszi a 157/300-as értékre, de a monitor és a rákötött Tv közül valamelyik képernyője vibrál.... több drivert is próbáltam..... Olvastam a fórumon másnak is volt gondja, csak azt nem , hogy megoldódott e..... -
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Tegnap a CCC overdrive-ban próbálgattam kicsit állítgatni az 5850-es extreme kártyám órajeleit. Arra lettem figyelmes, hogy miután letiltom vagy visszaállítom az eredeti 725/1000-re, a 2d órajeleket nem veszi vissza 157/300-ra hanem 400/1000 -re rakja és alapban is 50 fokos a kártya. Ha csak egy kicsit is állítok az órajelen akkor visszaveszi 2d-ben 157/300-ra de akkor meg pár másodpercenként vibrál a képernyő.
Mi lehet a gond??? Addig még nem kapcsoltam be próbaképpen az overdrive-ot nem volt semmi bibi.
Ja és egy plazma tv is van rákötve amelyen mozizok...... ott nincs semmi vibrálás csak a crt monitoron....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest