Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pénteken rendeltem Black Friday akcióval tollat és tokot. 75 eur volt szállítással a kettő. Ma érkezett UPS-el a OnePlus-tól.
-
szasanyi
félisten
Használ valaki BT egeret hozzá? Jó lenne egy olcsó, de a Pad3-mal biztosan jól működő típus. Tudna valaki ajánlani tapasztalat vagy teszt alapján?
-
Lalos
csendes tag
Köszönöm szépen a beszámolót.

Egyre jobban hajlok arra, h bevállalok egyet. Holnaptól a 16GB/512GB verzió alin, német és francia raktárból kuponnal 164k.
A kiegészítőket jó drágán mérik hozzá, hiszen a bill. alin is 50k, itthon 60k. -
Szia,
A telóm és a laptopom OLED, szóval ez alapján mondom, hogy nincs fakó érzés és brutális a fényerő. Nyilván nem kell ugyan azt várni, de szerintem teljesen rendben van. (kollégáim is ezt mondták szintén OLED kijelzős telefonnal)
Hangzása egy tablethez képest szerintem nagyon ott van hangerőben, de a basszus az dobozos. Bár már az is meglepő, hogy egy ilyen vékony eszközben van basszus
Nálunk a családban van egy ipad air 11", annál szerintem jobb a hangzása ha ez jelent neked bármit is. 
Állítható-e ekvalizer vagy atmos hangzás? Ezt sajnos nem tudom, de ilyen szemmel is megnézem a hétvégén.
Köszi az ali linket, elég jó árú ott a tok, de már szemezgetek billentyűzetessel egyre jobban. -
Szia,
1 napja vagyok tulajdonosa, nem tapasztaltam ilyet a tegnapi nyomkodásom során, pedig ment film és youtube is. Még a 15-ös rendszer van rajta, egyelőre nem akart frissíteni.
Tokot próbáltam rá keresni, de nem jutottam előrébb. Valakinek van bevált tokja?
Az alzán található billentyűzetes toknál mint ha nem lenne jó a megadott méret így azt se mertem megvenni. [link]
-
mpireb
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus óta vagyok tulajdonosa eme gyöngyszemnek, ami hardveresen ugyan kifogástalan, viszont a gyakorlatban számomra szinte használhatatlan... Valami nagyon el lett rontva itt szoftveresen a képfrissítést illetően, két fő tünet van:
1. Videólejátszás bármilyen appban: periodikus szaggatás tapasztalható, legyen az böngészőben, VLC-ben vagy akár HBO Max appban. Kb 15 mp rendes lejátszás, aztán kb 5 mp-ig érezhetően szaggat a videó, aztán repeat. Ez független attól, hogy mikor volt utoljára megérintve a kijelző.
2. Chrome-ban (vagy bármilyen böngészőben) elindított videó (pl. M4 Sport élő adás, de kb mindegy, hogy mi) fluid pár másodpercig, aztán ha nincs képernyőérintés, a képfrissítés beesik valami ordenáré módon, nézhetetlen, szaggat. Amint hozzáérsz a képernyőhöz, megint szép folyamatos.
Megvárom az elvileg mindjárt érkező Android 16-ot, aztán ha nem javul,
falhoz vágomeladom. A felhasználás kb 90%-ban tartalomfogyasztás lenne, amire ebben a formában tulajdonképpen használhatatlan az eszköz.Már minden létező beállítást megpróbáltam, redditen és oneplus fórumon is panaszkodnak a jelenségekre néhányan.
Másnál nincs ilyesmi?
-
Dr.NX
addikt
-
deltaa97
tag
Sajnos az eredeti topic-ot magával rántotta a szerverleállás, de gondoltam hátha van igény egy új topikra, pár tulaj azért van már itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálunk a családban van egy ipad air 11", annál szerintem jobb a hangzása ha ez jelent neked bármit is.