Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
2 hete már emlegettem hogy hangos 3d-s alkalmazáskor a videokari (Sapphire 5830)...csak belefogtam a halkításba, homemade módon.
Először is lecsupaszítottam a műanyagoktól:

Majd két coolink swif2 ventilátort rárögzítettem:

A 12cm-es az gyárilag 8,5 dB-es, a 9cm-es 16,2 dB-es ez utóbbit leszabályoztam hogy hasonlóan halk legyen mint a 12cm-es...
Játékokban MSI afterburner-rel mérve egy kicsivel (3-5 fokkal) több a hőmérséklet mint a gyári megoldásnál, legdurvábban a witcher 2 melegíti fel itt 75fokot éri el a hőmérséklet. Más játékok 60-65 fokig melegítik.
Tervem hogy csak pofásabban nézne ki ha két ugyanolyan méretű ventilátor lenne rajta, na majd ha normális bolt közelébe érek, veszek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest