- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Zeratul #1544 üzenetére
Már lehet itthon kapni? Hmm 1USD most "csak" ~185 HUF. Hát én ezt a vga-t szerintem még 1-2 héten belül tudom csak leghamarabb megvenni függően tőle, hogy a többi cuccom, hogy tudom eladni.
Akinek esetleg 35e-ért kell 1 hónapos sapphire 4890 oc 1gb dobozzal mindennel az PM me.
Ja csak a tisztázás kedvéért
Tudom, hogy egy 4890est egyenlőre nem sok értelme csupán a DX11 miatt de ahogy várok úgy fog lemenni az ára a vga-mnak így minél előbb szabadulok annál jobban járok.
Bár igazából 1 hónappal ezelőtt nem kellett volna 4890et már venni de hát most már így esett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest