- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Goldmen75 #14550 üzenetére
Na oké, és mi van olyankor, ha veszel pl. egy VGA-t bontatlan csomagban, és mikor bontod ki, veszed észre, hogy a venti egyik lapátja le van törve? Nem volt egyszerű elmagyarázni a boltosnak, hogy nem én törtem le (még szerencsére a boltban kinyitottam, és feltűnt, igaz átvétel/fizetés után)... Ez egy 9700-as radeon volt, 70 000Ft-ért 2003-ban... De nagykerből is került hozzám olyan fóliás szűz lap, aminek gyárilag, a védőkupak alatt sérült lábú 775 foglalat volt. Azt nem is sikerült cseréltetni, úgy el lettünk küldve, inkább le sem írom... Szerencsére kis csipesz/nagyító kombóval sikerült működésre bírni a lapot, irodai gépbe jó volt úgy is, és ma is működik, de akkoris....
Nekem pedig korábban eszembe nem jutott volna kibontani fóliás motyót, arról nem is beszélve, ha futárral hozatod, annak esze ágában sincs megvárni, míg kibontod a motyód, és attól, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, még lehet a hibátlan dobozban fizikai sérült eszköz. Azt hogyan bizonyítod, hogy gyárilag volt olyan, és nem a te kezedben ment gallyra kibontás közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- League of Legends
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest