Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Erre most azt tudom mondani, hogy 2004-ben vettem egy MSI 6800gt mivel ritka volt sokat kellett rá várnom, de végre megjött betettem a gépbe bekapcs és egy durranás meg éktelen füst jött a házból.2 hónap alatt gariztattam le addig esett vagy 30%-ot az ára azt mondtam akkor msit soha az életbe. Aztán a csere kari nagyon jól bírta a strapát és mikor vettem a 8800gt/gts-eket ismét az msi bizonyult jobbnak, próbáltam gigát asust leadteket is(nagyony érzékeny a fülem a csipcsipcsipciripciripcirip-re) pl. az agyonsztárolt gainward gs meg glh egy rakás kaki valt úgy zenélt mint egy cigányzenekar. Most 2hónapja lesz, hogy vettem egy sapphire 5870 vapor-x-et ez detto játék menük alatt ahol nagy volt az fps csipcsipcsipciripciripcirip ráadásul szar is volt a kari. Olvastam, hogy refek is csinálják itt fórumban, oké mondom msi áttervezett nyákos lesz ha már le merik írni, hogy olyan alkatrészeket használtak ami 0dba zajt csap majdcsak nem kamu, és bizony tényleg nem az megvettem a hd5850 twin frozert II az is tökéletes volt most a hd5870 lightning detto igaz hajszálnyival hangosabb és picit melegebb a magja(vrm hűvösebb) mint a vapor-x-é volt, de őszintén nem érdekel 2 12cm-es venti simán felszerelhető rá annak akit zavar és load 60C alatt lehet tartani max 19dba zajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - Garancia
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- Gainward GHOST RTX 3060 Ti
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest