Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sárpac

nagyúr

válasz Giot #12016 üzenetére

Erre most azt tudom mondani, hogy 2004-ben vettem egy MSI 6800gt mivel ritka volt sokat kellett rá várnom, de végre megjött betettem a gépbe bekapcs és egy durranás meg éktelen füst jött a házból.2 hónap alatt gariztattam le addig esett vagy 30%-ot az ára azt mondtam akkor msit soha az életbe. Aztán a csere kari nagyon jól bírta a strapát és mikor vettem a 8800gt/gts-eket ismét az msi bizonyult jobbnak, próbáltam gigát asust leadteket is(nagyony érzékeny a fülem a csipcsipcsipciripciripcirip-re) pl. az agyonsztárolt gainward gs meg glh egy rakás kaki valt úgy zenélt mint egy cigányzenekar. Most 2hónapja lesz, hogy vettem egy sapphire 5870 vapor-x-et ez detto játék menük alatt ahol nagy volt az fps csipcsipcsipciripciripcirip ráadásul szar is volt a kari. Olvastam, hogy refek is csinálják itt fórumban, oké mondom msi áttervezett nyákos lesz ha már le merik írni, hogy olyan alkatrészeket használtak ami 0dba zajt csap majdcsak nem kamu, és bizony tényleg nem az megvettem a hd5850 twin frozert II az is tökéletes volt most a hd5870 lightning detto igaz hajszálnyival hangosabb és picit melegebb a magja(vrm hűvösebb) mint a vapor-x-é volt, de őszintén nem érdekel 2 12cm-es venti simán felszerelhető rá annak akit zavar és load 60C alatt lehet tartani max 19dba zajjal.

Új hozzászólás Aktív témák