Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz FoxiestFox #75613 üzenetére

Pedig valami hiba lehet a háttérben, ha nem ok. Vagy hardver, vagy szoftver, de tuti jelen van. Jónak kell annak lenni.
    A V2SLI mellett Ti4200- at tartok, avval is ok, többféle driverrel is próbáltam, a Voodoot is, mindegyikkel műkszik, annyi hogy a FV_3.5- ös lett a leggyorsabb.
    Realtek hálót kifejezetten kedveli a 98, rengeteg fut belőle nálam, és mindegy hogy újabb 10/100- as, vagy régi 10- es, ISA vagy PCI, kivétel nélkül csemege a 98- nak.
    98 alatt a legtöbb játékban kiválasztható hogy melyik API- val induljon, meg a 3DMarkok esetén is. XP alatt kis nehezítés van, problémás, megoldható, de azért ott nemigen erőltetem a Voodoot, legjobb annak a 98.

A Win98SE a legjobb retro oprendszer, nekem kedvencem.
    A problémák fő okozója sztem hogy itt a topikban csak én (és szerény vagyok, sőt sokszor megkapom hogy még kishitű is) tudom feltelepíteni rendesen, ja és még Fenyő kolléga, ő ugye Win9x- es géppel nyomta le az SS7 gépemet 3DM2001- ben, valamint az ALi és Via chipsetek megfelelő setelésének nagy részét is az ő postjaiból gyűjtöttem.

Új hozzászólás Aktív témák