Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon #69178 üzenetére
Ami érdekes, hogy ez a lap megcsinálja 3 modulból is a dual channelt, nekem is megcsinálta 2×256 + 512-vel és 2×512 + 1GBval is.
A hűtésre nagyon érzékenyek az Athlon XP-k, mnindegy, hogy Barton vagy nem, inkább túlméretezettt legyen a hűtés, mint épp megfelelő. Figyelj a chipsetre is.
Chipset hűtő cseréjével, és vízhűtéssel tudtam Bartont hajtani benne 250-es FSBn is! (persze itt már a CPU is jelentősen számít, mivel nem egyformán húzhatóak). Akkor az 11×250, vagyis 2750MHZ-et tudott.
A szorzót lehet csökkenteni, de próbáld ki bármi mással ami nem 10!! Az én procim is ezt csinálja, hogy tök mindengy milyen FSB-t állítok be, ha 10 a szorzó akkor nem jön be. (ezt már ebben a topciban régebben írtam is). Lehet hogy nálad is a 10÷ a "hole". próbáld meg 8-9el.
Egyébként annak idején mi Orthossal teszteltünk. Ha a feszemelés javít a dolgokon, akkor inkább a CPUval lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topik
- Óra topik
- Riasztó topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest