Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hege8888

aktív tag

LOGOUT blog

válasz DarthSun #66812 üzenetére

Én a múltkor át akartam tenni egy Asus Cd-rom-ot, ahogy rendezgettem a gépparkot egyik AT házból a másikba, hogy akkor az egyikben Asus lap, vga, milyen király..
    Aztán ráhagytam, mert a másik ház nem úgy sárgult, és disszonáns lett volna az összkép mindkét ház esetében. Egyikben túl sárga lett volna az előlaphoz, a másikban meg virított volna az optikai... Majd ha kiglancolom retr0brighttal, akkor újra törpölöm..

Kaptam egy Asus Radeon 9250-est, 256Mb-s.. Kb ez egy P4P-800-as deszkához korban passzol? Azt GPU-Z-vel tudom kideríteni, hogy 64 vagy 128 bites a kártya?
    Próbálom én is él(vez)hetőre összerakosgatni őket..

Hát a gyereknapi bulim elúszott egyelőre, pedig Snake1977 olyan bitan jó posztert csinált.. :W
    Én a múltkor át akartam tenni egy Asus Cd-rom-ot, ahogy rendezgettem a gépparkot egyik AT házból a másikba, hogy akkor az egyikben Asus lap, vga, CD-ROM, milyen király..
    Aztán ráhagytam, mert a másik ház nem úgy sárgult, és disszonáns lett volna az összkép mindkét ház esetében. Egyikben túl sárga lett volna az előlaphoz, a másikban meg virított volna az optikai... Majd ha kiglancolom retr0brighttal, akkor újra törpölöm..

Kaptam egy Asus Radeon 9250-est, 256Mb-s.. Kb ez egy P4P-800-as deszkához korban passzol? Azt GPU-Z-vel tudom kideríteni, hogy 64 vagy 128 bites a kártya?
    Próbálom én is él(vez)hetőre összerakosgatni őket..

Hát a gyereknapi bulim elúszott egyelőre, pedig :R Snake1977 :R olyan bitang jó posztert csinált.. :W

Új hozzászólás Aktív témák