Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz FF23 #63686 üzenetére

Lehet félreértettél, nem azt írtam hogy a Tiédnél többet megy az átlag Corsair- om, hanem hogy az én eredményemen javul az összkép, ha azokkal hozom ki a 4G- át + erősebb videot teszek bele. Ez csak arra volt jó hogy megnézzem a proci végét. Ha valamikor előveszem (hűtőt nem vettem le, úgy van eltéve tartalékba), akkor tudom mi az ábra, bár nagyon nem tuningolok, véglegesre olyan 3.6-3.7- re lőném be. Ha valami nem megy, elő kell venni egy későbbi konfigot. Komplett gép a Gallatinból van építve, meg 423- asból, ez a kettő nekem elegendő. Van még Geil, bár az sem megy sztem különösebben magas frekit, bár még egyiknek sem néztem a végét, csak kipróbáltam. A Gallatin mellett is kommersz Corsair pár+Kingston van, a Kingstont dícséri hogy lépést tud tartani a Corsairral, legalábbis abban a gépben. 270 vagy magasabbra a Vitesta 566 tud menni gondolom, ezeket Alpi- tól kaptam ajándékba, Ő tesztelte ki a végét, tehát Ő tudná megmondani mennyi az annyi.

Komoly az a tesztpad :D

#63692 : nálam a Giga és Asus lap is alacsony hőfokot jelez terhelve is, de kézzel sem érezni hogy melegek, jó hűtők dolgoznak rajtuk. Bezzeg a Barton konfigból dől az arcomba a meleg.

(#63689) PeachMan : Presscottnál 1.45 főlé nem mennék, bár valszeg nálam szerencsés példány van 1.4 alatt megy 4G- át. A Gallatint tettem feljebb (1.568- ra), de csak a tuninghoz, ott a gyári max is 1.6, véglegesre azonban 1.472V- ot lőttem be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés