- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet félreértettél, nem azt írtam hogy a Tiédnél többet megy az átlag Corsair- om, hanem hogy az én eredményemen javul az összkép, ha azokkal hozom ki a 4G- át + erősebb videot teszek bele. Ez csak arra volt jó hogy megnézzem a proci végét. Ha valamikor előveszem (hűtőt nem vettem le, úgy van eltéve tartalékba), akkor tudom mi az ábra, bár nagyon nem tuningolok, véglegesre olyan 3.6-3.7- re lőném be. Ha valami nem megy, elő kell venni egy későbbi konfigot. Komplett gép a Gallatinból van építve, meg 423- asból, ez a kettő nekem elegendő. Van még Geil, bár az sem megy sztem különösebben magas frekit, bár még egyiknek sem néztem a végét, csak kipróbáltam. A Gallatin mellett is kommersz Corsair pár+Kingston van, a Kingstont dícséri hogy lépést tud tartani a Corsairral, legalábbis abban a gépben. 270 vagy magasabbra a Vitesta 566 tud menni gondolom, ezeket Alpi- tól kaptam ajándékba, Ő tesztelte ki a végét, tehát Ő tudná megmondani mennyi az annyi.
Komoly az a tesztpad
#63692 : nálam a Giga és Asus lap is alacsony hőfokot jelez terhelve is, de kézzel sem érezni hogy melegek, jó hűtők dolgoznak rajtuk. Bezzeg a Barton konfigból dől az arcomba a meleg.
(#63689) PeachMan : Presscottnál 1.45 főlé nem mennék, bár valszeg nálam szerencsés példány van 1.4 alatt megy 4G- át. A Gallatint tettem feljebb (1.568- ra), de csak a tuninghoz, ott a gyári max is 1.6, véglegesre azonban 1.472V- ot lőttem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest