- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Yutani #112315 üzenetére
amikor megvettem a MSI K7D a ket Athlon 2400-l ket darab GlobalWin CAK38 rezhuto volt hozza
aki nem ismeri, azt kell tudni rola, hogy 8100rpm per darab
szoval meglehetosen jol erzekelhetoen jelzi kornyezete fele, hogy mukodik
szerverszobaban volt, ahol senkit nem zavart, amikor bejottek az Opteron-k ~2003-ban akkor "dobtak ki"
itthon bekapcsoltam, aztan lefutott a POST kepernyo akkorra konstataltam, hogy ide erosen kell vmi mas hutesi megoldas
el Mistral-ba Váci utra, mondom a joembernek, hogy kene nekem 2 CPU kjuler de nem tom mi fer el egymas mellett
erre o vigyorogva, hogy a csipszet-re nem olyan nagy hutot rakni
na akkor ki, kocsibaol a berendezes be, ki a pultra, hogy errol lenne a szo:
egybol a 4 elado pult mogott meg par vevojelolt ossze ra, hogy űűűűűűűűűűűűű
de nem bontjak ki a hutoket a dobozbol, hogy elfer-e egymas mellett, hanem elobb vegyem meg, aztan utana oda probaljuk
nem lett biznisz
at az E-connect-be az Lehel utra (asszem), mondom ott a tenyallast, elado srac leveszi a ket Thermatake 80mm-s hutos rezkulert polcrol, dobozbol ki, vedobigyoka az aljan, ugy odarakta ket CPU-ra, elfernek, OK akkor ezeket kernem is
mondom neki, hogy vmi rendesebb ATX 24+4 csatis taperomu is kene, mert az Enermax 365AXVE-t a Radeon 9700 mellett nem gondolom tul erosnek ehhez, amim van
erre felcsillant a szeme, a pult alol elokapott egy Enermax 651P-VE 24P nevre hallgato megoldast (akkor ez egy giga cucc volt), amit vkinek berendeltek, de nem jott erte, es egy kicsit joarasitva megszamitotta azt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest