Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Yutani #112315 üzenetére

amikor megvettem a MSI K7D a ket Athlon 2400-l ket darab GlobalWin CAK38 rezhuto volt hozza

aki nem ismeri, azt kell tudni rola, hogy 8100rpm per darab
    szoval meglehetosen jol erzekelhetoen jelzi kornyezete fele, hogy mukodik ;] ;]

szerverszobaban volt, ahol senkit nem zavart, amikor bejottek az Opteron-k ~2003-ban akkor "dobtak ki"

itthon bekapcsoltam, aztan lefutott a POST kepernyo akkorra konstataltam, hogy ide erosen kell vmi mas hutesi megoldas :DDD

el Mistral-ba Váci utra, mondom a joembernek, hogy kene nekem 2 CPU kjuler de nem tom mi fer el egymas mellett
    erre o vigyorogva, hogy a csipszet-re nem olyan nagy hutot rakni
    na akkor ki, kocsibaol a berendezes be, ki a pultra, hogy errol lenne a szo:
    egybol a 4 elado pult mogott meg par vevojelolt ossze ra, hogy űűűűűűűűűűűűű

de nem bontjak ki a hutoket a dobozbol, hogy elfer-e egymas mellett, hanem elobb vegyem meg, aztan utana oda probaljuk

nem lett biznisz

at az E-connect-be az Lehel utra (asszem), mondom ott a tenyallast, elado srac leveszi a ket Thermatake 80mm-s hutos rezkulert polcrol, dobozbol ki, vedobigyoka az aljan, ugy odarakta ket CPU-ra, elfernek, OK akkor ezeket kernem is

mondom neki, hogy vmi rendesebb ATX 24+4 csatis taperomu is kene, mert az Enermax 365AXVE-t a Radeon 9700 mellett nem gondolom tul erosnek ehhez, amim van

erre felcsillant a szeme, a pult alol elokapott egy Enermax 651P-VE 24P nevre hallgato megoldast (akkor ez egy giga cucc volt), amit vkinek berendeltek, de nem jott erte, es egy kicsit joarasitva megszamitotta azt is

;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés