- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Yondaime 四代目 #66625 üzenetére
Ugy nem is lesz ha a magok is Auto modban vannak...Azokat is tedd manual akkor lesz manual volt is..
-
Valkűr
addikt
8300 ha jol emlekszem 4.7 volt a legmagasabb amit ment egy tesztben lattam annó. A 8350 meg magasabban is csak győzze hűteni az ember ☺
-
Valkűr
addikt
válasz
MongolZ #64234 üzenetére
Igen persze, magyarázd meg nekem h a 10 ezres ház jobb mint a 60 ezres házak, csak mert neked az van. Itt nem merül ki a dolog annyiban, h mekkora batár venti van benne. Tudjuk már a maga helyén kezelni a dolgokat! Volt nekem is nagyventis házam mégis a mostani jobban szellőzik. Nem a venti mérete a lényeg, hanem az mekkora kereszthuzatot tudsz benne csinálni és milyen anyagból van a ház maga.
-
Valkűr
addikt
HA ház akkor inkább valami ilyen:
-
Valkűr
addikt
Mekkoa az a hő amit huzamosan elbir egy amd proci?
-
Valkűr
addikt
Saber lapban van a HPC mód, ti azt be vagy kikapcsoljátok ?
-
Valkűr
addikt
válasz
Jakuskacsa #63120 üzenetére
Az enyém elmegy 5.1, 5.2 is, de nem tudom hűteni, pedig nem olyan rossz a hűtőm. Lehet át kellene pasztázni is...
-
Valkűr
addikt
Nálam, h stabilan menjen ne fagyjon akkor a 4.4-hez kell az 1.381 volt..1.375 már fagyott. De már itt is 68 fokon jár a maximum.
-
Valkűr
addikt
válasz
Jakuskacsa #62946 üzenetére
Nálam 4.5 -ön 714 volt, 4.7-en pedig 745 és nemigen volt finomitgatva, szintén Saber lapban.
-
Valkűr
addikt
válasz
rambustibi #62908 üzenetére
Az inteles Saber mindig is drágább volt, de most különösen
-
Valkűr
addikt
DE nem is értem ki a fax kiváncsi ebben a topikban az Intelre? Mindennek meg van a maga topikra. Engem, ha érdekel az Intel megyek a saját topikjába, és forditva is igaz.
-
Valkűr
addikt
válasz
GeronimoTama #62440 üzenetére
Nálam rendszerint mindig ok, a ping ettől kevesebb is szokott lenni, átlagban a fele.
-
Valkűr
addikt
Itt ez a rengeteg drága hűtő, de egyiknél sem gondoltak arra, h van aki tuning ramokat használ amiken van hűtő és magasabbak, igy nekem pld egyik sem fér be a házba a magas ramok miatt. Nem is értem erre a gyártók miért nem gondolnak mikor elkérnek 20-30 ezreket egy szutyok léghűtésért. Arról nem is beszélve, h az anyagköltsége nem több 5000 ft-nál egyiknek sem
-
Valkűr
addikt
Nem tudom hol tehetném fel a kérdést, igy itt teszem meg. A napokban irtam, h gondom van a pc hangszóró megszólalásával, mint kiderült az alaplapon lévő 5.1 analog kimenet front csatlakozója a ludas. Javitható ez házilag valahogy? Szerintem csak a benne lévő csatlakozok lehetnek kilazulva vagy benyomódva ezért szol egy hangsugárzón mind a kettő hangja, és nem válassza szét.
-
Valkűr
addikt
Na egy kérdés jön akinek asus lapja van...A hátlapon az alaplapnak van egy analog 5.1 kimenet. Nálam ide van illetve volt bekötve a PC hangszóró. De ma arra lettem figyelmes, h az egyik hangszóró nem szol, illetve a bal szol a jobb helyett is. Azt hittem a 2.1 szettemmel van valami baj, de telefonról és az előlapi kimenetről meg jó. Mi a fene lehet a baj?
-
Valkűr
addikt
Ez alá nem mennék semmiképp..
-
Valkűr
addikt
Régebben is volt már ilyen, másik HDD-vel is, h feltettem a windowst , működik is rendesen de nem tudom frissiteni, mert fél óráig keres de semmit sem talál, most ugyan ez a helyzet. Minden tökéletesen működik , csak a frissitést nem találja, pedig tuti van.
-
Valkűr
addikt
Húúú segítség! 10 kor elmentem itthonról , kikapcsoltam a gépet. Most hazaértem és kiírta valami boot akármi hiányzik, 2x inditottam ujra és nincs kép, csak az egész látszik a monitoron. A biost beadja a windows meg olyan amit irtam, majd hibával ujrainditja mahát . De ismét a hibát a hiányzo bootmgr irja ki, és felajanl egy újrainditast. Mi a faxom ez, hisz előtte tökéletesen ment.
-
Valkűr
addikt
válasz
szivacs1987 #61684 üzenetére
És az NB, HT dologgal mit kezdjen, lejjebb vegye vagy azt tegye automatára? Kézin hagyja 4000mhz vagy mehet a gyári takarékos epu save mod? Azt mondta 4000-től lejebb azért nemigen akarja levinni, de voltban meg 1.2, 1.3-ról beszél?
-
Valkűr
addikt
Új és érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. Egy ismerősöm kiakarja próbálni az Fx processzorán a takarékos módot, remélem csak a kiváncsiság hajtja. Az lenne a kérdés, hogy hol és mit állitson amivel ezt éri el. Gondolom első körben vissza kell gyárira állitsa az egész Biost. De milyen beállitásokat igényel még, ha eput kapcsol akkor azt a gép kezeli és nem kézi lesz a takarékos mód, az nem tudom mennyire használható. Ha kézira teszi akkor gondolom az órajel és a fesz csökkenésével tud spórolni, de mit kell még átkapcsoljon akár automata vagy kézi beállitásra? Valaki csinált már hasonlót?
-
Valkűr
addikt
válasz
Gabrikovics #61677 üzenetére
A suitét én letöröltem a fenébe...Nem jo az semmire
-
Valkűr
addikt
Nálam a NBHT 2400-2600 minden tovabbi nélkül megy...A procinak viszont kell a fesz, 4.4-4.5 -hoz már kell neki a közel 1.4 Volt, RAM 1.5 1866mhz...Bár a 2600-nak nem látom értelmét...
-
Valkűr
addikt
válasz
Hegyirabló #61270 üzenetére
A VGA ramjaira gondoltam..
-
Valkűr
addikt
válasz
Hegyirabló #61267 üzenetére
Lehet a memoria xarakszik benne, ha nincs javithatatlan baja akkor 7 ezer körül szokták megoldani a szervizek..
-
Valkűr
addikt
válasz
Hegyirabló #61260 üzenetére
Ja értelek, a VGA alapbol nem a tuning miatt szokott csikozni...Előfordul azonban, h tulmelegedés miatt kontakt hibás lett, vagy még rosszabb tönkre ment a VGA..Próbáltad esetleg másik kábellel?
-
Valkűr
addikt
válasz
Hegyirabló #61256 üzenetére
Komolyan nem értelek, mi az hogy felesleges reset? HA felesleges volt akkor minek akarod továbbra is tuningolni, ha valami probléma volt eddig?
-
Valkűr
addikt
A wattszám felvétele nem egyenlő a melegedéssel...Attól mert többet vesz fel még nem biztos, h ugyan úgy melegszik adott helyzetben.
-
Valkűr
addikt
válasz
Neil Watts #61144 üzenetére
Ne már!!! 3.7 az vicc ennek a procinak...Tessék csak feljebb tolni, és még feszt se igen kell emelni, egy alap kézi beállitást adj neki legalább. De itt egy video:
-
Valkűr
addikt
Én csak a melegedés, és fogyasztás függvényében gondoltam az Intelre, abban biztos előnyösebb
-
Valkűr
addikt
Szerintem szerveres dologhoz lehet az Intel jobb lenne..
-
Valkűr
addikt
Egy irányba megyünk, már nekem is úton van az alaplapom..
Egyenlőre csak egy I5 6600 megy bele..De mellette nekem marad az AMD vonal is..
-
Valkűr
addikt
Szerintem azért nagy általánosságban elmondható, h az Asrock lapok nem túl megbizhatóak...Biztos akadnak kivételek, de az esetek nagy részében én még csak problémákat hallottam...Ne felejtsük el, h ők az Asus leányvállalata voltak és ők gyártották az olcsóbb egyszerűbb, megfizethetőbb lapokat. Attól mert, h kiváltak még nem lettek akkora nagy ászok. Nyilván van nekik is jobb lapja, de azok ára vetekszik a minőségibb, jobban bevált és régebbi márkanevekkel. Mindenki eldöntheti mi alapján vásárol, jómagam maradok a jól bevált dolgok mellett. A giga és az Asus lapok is olcsóbbak amiket linkeltünk, nem adnék ki ennyit ezért az Asrock lapért, ha olcsóbb lenne akkor volna értelme elgondolkodni, de igy...
-
Valkűr
addikt
Én egyenlőre maradok FX mellett, amire nekem kell bőven megteszi...Jómagam nem farokméregetésre használom.
-
Valkűr
addikt
válasz
Winchester95 #60568 üzenetére
Az AMD R9 290-nek is elég a 4.6 akkor a 970-nek is elég kell legyen, de ha 4.7 megtolod akkor biztos, már ha letudod hűteni a procit megfelelöen..
-
Valkűr
addikt
válasz
Winchester95 #60566 üzenetére
Ott már annyit nem nyersz mint amit buksz a voltokkal és hűtéssel. Tedd 4.6,4.7 az meg hűthető...
-
Valkűr
addikt
válasz
csendesjani #60479 üzenetére
Turbo core off, Overclock Autot manualra első körben, spread spectrum is legyen manuálisan, nem tudom mennyi az alap
-
Valkűr
addikt
válasz
Jakuskacsa #60171 üzenetére
AI suite ami jelez, én azt fel sem tettem, ha az van fent vedd le a fenébe úgysem jo semmire...
-
Valkűr
addikt
válasz
belaazallat #60066 üzenetére
Miféle FX patch amiről beszéltek?
-
Valkűr
addikt
Nálam win 10 fut, alapjaiban nem lenne rossz, de eddig mindig volt valami kisebb nagyobb gondom vele. Lefagy adott munka közben, nem működik az eszköztár etc...Erősen gondolkodom, h visszateszem a win7., legalábbis egyenlőre ez a win10 problémás valamiért.
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
mackosajt #60011 üzenetére
Eddig én nem láttam hasznát és értelmét az overclocknak...Minimális a különbség az alap 4,4.3 és a húzott 4.5,4.6 közt...Erre jó példa épp az itt megcsinált teszt a napokban. De ha mutattok valamit ahol ennek értelmét látom esküszöm húzni fogom..Most 4.5-ön van de semmi különbség az alaphoz képest, azon kivül hogy jobban melegszik és többet zabál.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro