Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
hol van gigában az LLC? a ramok meg 2000mhz es kingmax nanok 1600on 1,65v mert 1,6-1,8 a gyárija
ht és nb már 2000en van c6 c1 stb stb kikapcsolva régesrégna már fáradt vagyok ehhez holnap próbálkozok még
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Jim76
aktív tag
válasz xatos3 #25998 üzenetére
Én visszatennék mindent factory default-ra, NB-t főleg nem buzerálnám, HT max 2000-re, a magas HT orajellel instabilabb az oc. C6 c1e turbo apm kikapcs, és csak a szorzó, meg a fesz. Ram először legjobb, ha gyári alapon van, még, ha az 1333 1,5v akkor is, nehogy az is bekavarjon, ha nem betesztelt oc-s a lapodba, ugyse sokat számít, hogy 1333,1600 v 1866 ha nem igp-s a proc. Azok az 1,5 feletti értékek túl magasak a 4,7 körüli órajelekhez. LLC mire van állítva? AM3+ hoz 1/2-et ajánl az én uefi-m, és szépen teszi is a dolgát. CnQ be van kapcsolva?
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
xatos3
senior tag
kezdek beletörődni hogy nem viszi a 4700at....
emeltem 1 lépcsőt PPL, NB, CPU NB-n de ugyanúgy kiakad nem bírja, fesz 1,520 volt[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz DeadMeat #25988 üzenetére
Gratulalok a laphoz. Nekem az asusxarok a kedvenceim. Vagyis a ha valasztanom kell 10, 9, 8, 7 ,6 ...3 kilo xar kozul akkor a 3-mat valasztom ami pedig Asus.
Egyebkent nekem meg az en alaplapomra is van panaszom, hiaba kifizettem egy vagyont erte.
(#25996) : ez jo volt feher sas.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jim76
aktív tag
válasz xatos3 #25994 üzenetére
Ha agysebészeti beavatkozást végzel, és ez vezérli a lélegeztető gépet, akkor akár egy napig is érdemes tolni. Ha nem stabil napi használatra, az meg fél óra alatt kijön. Prime nagyon fűt, Linx max. Ram-al 10x-est lefuttatva jobban terheli a cpu-t, és hamarabb lemegy. Ha a 10 menet okés, az már menni fog örökre
[ Szerkesztve ]
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
xatos3
senior tag
mennyit kell mennie a primenak hogy azt mondhassam rá okés lesz?
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz vakond5 #25989 üzenetére
Manual van beállítva, nem vagyok kezdő.Szerencsére asus laphoz is volt már szerencsém, láttam már a biosát egy pont ugyan ilyen lapnak.És még is hozzányúl minden újraindítás után belövi a fentebb említett órajelet feszt és elég szűk időzítést.De hogy honnan a fenéből veszi azt nem értem
ViZion: Oké.15K-t rádobok a lapodra és mehet a csere. Jó így?
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ViZion
félisten
válasz DeadMeat #25988 üzenetére
ááá, az a lap tényleg sz@r. Cserélhetünk, kicsit rádobsz, a postát állom én
Gratula hozzá, majd megszereted. Faintos cuccok ezek az _ASUS_ alaplapok, akkor is, ha pl. laptopjukat ajtókitámasztónak sem használnám
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DeadMeat
nagyúr
Nagy duzzogva anus lap lett, 990fx pro.. Hát mit mondjak fura.. Minden áron a ramokat maga akarja belőni, feszültséggel időzítésekkel, órajellel együtt.Nem tudom honnan, de 1866-ra állította a ramjaimat 1.35V-al.. Mind a 4 1600mhz-es, 1.5V ram. Nem értettem miért fagy ki fél percenként a gép és reset után miért nem indul el.Elsőre ennyi. Ja igen a hang. Na az valami rettenet a hangkártyámhoz képest.. de sehogy nem fér el sajna..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #25985 üzenetére
Igen nekem is jo velemenyem van a KINGSTON-rol, de a boltban nincs ahol szeretnem megvenni es nem szeretnem komplikalni a dolgokat az ebay-rol, tehat marad a Corsair 999 honap garival, holnap meg eldontom hogy 1600 vagy 1866 . Most faradt vagyok, megyek uszni aztan a lanyomert, utana irany haza pihenni !
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25978 üzenetére
Ha a kettő közül, akkor corsair. Nekem Kingston van, előtte is az volt, meg előtte is... Olcsó gépekbe Adata-val szoktam szerelni, vagy Kingston. Ha nem húzod a ramot, akkor felesleges sztem túl sokat rákölteni a szükségesen túl (pl. az ilyen-olyan spéci szeleksön, meg mittomén). 1600 @ 1,5 V CL9 is jó már.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25968 üzenetére
Haqzaviszed, cseréled a két tápot pár napra. Fogadni mernék, h NEM táp hiba.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
laca000
őstag
-
nandi17
tag
sikerült felhúznom a procit 4Ghz (FX-4100) de ha essem lenne elég hogy kihajtson egy gtx 660 akkor még feljebb viszem 4.2 Ghz re. [link]
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
válasz ViZion #25957 üzenetére
Az Asrock alaplapban 7970 biossal használtam a 7950-et (900@110/5000@6000). Megvettem az Asus alaplapot, ami postnál megállt ezzel a beállítással. Én marha nem a 7970 biost sütöttem vissza 7950-re, hanem a jó 7950 biosba is a 7970 biost ütöttem bele "Kicsit" benéztem
Üdv: Fóka
-
ViZion
félisten
BIOS frissítésre szükség volt valamiért a VGA-nál? Akkor miért nem csak azt hagytad a gépben? HDD firmware frissítésnél is csak az marad, amit frissítünk.
-
foka
aktív tag
Emiatt a fiaskó miatt először HD7950 javítás, után lekövetem a beállításokat!
-
juve600
nagyúr
manuálisan adj neki 1,5 volt mer lehet ha automatán van nem kap annyit
ezek szerint :
Features:
Series: Viper 3
Edition: Black Mamba
Capacity: 16GB (2 x 8GB) Kit
DIMM Type: 240-Pin NON-ECC UDIMM
Voltage: 1.5V
Tested Frequency: PC3-15000 (1866MHz)
Tested Timings: 10-11-10-30
Base Frequency: PC3-12800 (1600MHz)
Base Timings: 9-9-9-24
Tested Platforms: Intel 6 & 7 series
Feature Overclock: XMP 1.31.5 -el mennie kellene
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Más ram is van a gépben? Ugye az egyforma színű slotokba raktad? ram-üres-ram-üres
BIOS-ban a mem vezérlő unganged-re van állítva (alap beáll. ez)?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Akcok94 #25949 üzenetére
Nem irtam erthetoen, tehat :
1. shut down gonb klikkelve
2. a kijelzo leall, a gep tovabb porog
3. a gepen az indito gonb hosszas megnyomasa kapcsan a gep leall
4. indit ujra, de nem kap jelet a kijelzo
5. tap kabel KI, 2 perc szunet, tap kabel BE
6. gep indit, win betolt, minden tokeletesen mukodik.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Akcok94 #25946 üzenetére
Hibernálásnál leáll a gép, ramot kiírja HDD-re. Itt ha jól értem, csak a monitort kapcsolja le, utána "megakad" a leállítás. Ezért is írtam, h linuxal lehet kizárni, hogy valamit a win-ben elbarmoltak (pl. energiagazdálkodásban, h mi történjen leállítás gombra, stb.)
foka: nézd meg a ramod, hogy azt a frekit hány V-on tudja. Azt hajlamosak nem beállítani a lapok, állítsd be kézzel a feszültséget, mennie kellene. Tratsd a ramokat a monitorhoz: MUKODJ!
forrás: logout[/P][ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
Adva lett végre egy M5A99FX PRO 2.0, a ramom PATRIOT 16GB Viper 3 DDR3 1866MHz CL10 KIT PV316G186C0K. Auto állásban 1600-on hajtja a ramokat, ha beállítom manual 1866-ra nem indul a gép, világít a ram post led, megnyomva a MemOK! gombot visszaállítja 1600-ra és elindul. Megoldás? Amúgy felismeri az spd és xmp beállításokat is az alaplap. Ami még érdekesség, hogy cl10-nek vettem, de mindenhol cl9 beállítások szerepelnek, 1600-on és 1866xmp-n is.
-
Akcok94
senior tag
válasz MiklosSaS #25945 üzenetére
olyan már nekem is egyszer volt, aszem ezt hibernálásnak nevezik, kihúztam a gépet konnektorból és mikor visszakapcsoltam ugyan úgy mentek a programok mik mentek csak persze néhol hol internet volt szétkapcsolta, én valamit a cmd írtam be hogy ne csináljon többet ilyet.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25943 üzenetére
Hát ne prime+furmarkkal tesztelj... Ha a VGA-kat nem nyúzod, akkor símán vinnie kell a géped. Vagy vedd ki az egyik VGA-t, akkor biztosan bírja akár LinX+Furmark kombót is. De majd a többiek is megerősítik/cáfolják. BIOS frissítésből baj nem lehet, csak marha lassan szedi össze magát utána, nem kell parázni, de sokkal lassúbb, mint a korábbi Giga lapom volt. Utána egy reset defaults, beállítani, stb... de ezt nem is kell írnom, hehe
szvsz a táp jó, alaplap a rizikó. Remélem bios frissítés megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25941 üzenetére
BIOS frissítéssel kezdj. Volt olyan gép, aminél hasonló tünetek voltak, plussz nem indult, resettel, bekapcs gombbal és a tápkábellel játszani kellett, h induljon... Tápra gondoltam, de a szerviz táppal is ezt csinálta. Konzultáció után találtam egy embert, aki hallotta valkitől, h egyik ismerősének a barátja látta azt az embert, akinek elmesélték, hogy BIOS-t kell frissíteni, akkor is, ha legújabb van rajta, újra kell írni, mert ez van. Megoldotta a problémát. Mondjuk csak átmenetileg, mert kb. fél év múlva a teljes alaplap meghalt. De az MSI volt, ott meg amúgy sem ritka a belépős modelleknél, h elhullik.
Tesztelésként futtassatok rajta Live linuxot pendrájvról, ott is csinálja-e. Szerintem igen, mert ez nem OS függő, de legalább azt is kizárhatod.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Felteszem itt a kerdest mert nem tudom hova besorolni, az egyik haver ma athivott a melo elott hozza mert valami gondja van a gepel (FX-6100/M5A97/7950/8 GB DDR3/HX650 tap) es volna valami gondja.
Sokszor amikor kikapcsol a gep a kijelzo elsotetul, standby mode-ba kerul de a szamitogep nem kapcsol ki, jelet nem kuld megy megyen tovabb csak ha kezileg van lekapcsolva. Ujraindit akkor nem kuld jelet a kijelzonek, tapkabel ki, aztan be, ujraindit es minden tokeletesen mukodik.
Mi lehet a gond: CPU, alaplap, VGA vagy tap. Mondjuk szemely szerint a tapot figyelnem de az o allitasa szerint a mult masfel evben semmi gondja nem volt vele.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #25924 üzenetére
Én is Extreme 4-et használok, FX6100-al, most 2 profillal, mióta feltettem a vrm bordára a ventit.
A régi beállítás 4,2GHz 1,3375V-al, ez a mindennapi, ezzel gyakorlatilag minden atomstabil (az értelmetlen prime is, azzal sem vdrop-ol ) , a második profil az a 4,7 GHz 1,4500V-al, ami használatra szintén alkalmas, bench-ek mind lefutnak, párszor már konvertáltam vele 20-30 percekig, még nem volt vele gondom, de óvatos vagyok vele, stresszelni nem is próbálom.
Ami tény, hogy 4,2GHz felett a vrm venti feltétele után mintha kicserélték volna, 4,5-ön még 1536-os linx-et rá mertem engedni, és kitartotta a feszt, nem vdrop-olt (ugyan csak 3 vagy 5 ismétlésre tettem, már nem emlékszem pontosan), ami a venti előtt 4,3-on a második ismétlésnél már a felénél elejtette az 1,35V-ot, vrm túlmelegedés miatt.A 8120-as másképp viselkedik minden bizonnyal, de kétségtelen, hogy ez egy jó kis lap, én a hangján kívül meg vagyok vele elégedve, de a vrm venti +1000Ft-ért benne lehetne a dobozban, mint ahogy némelyik 990-esben alapból benne van, mert azzal lesz teljes értékű, és elejét vehetnék az amúgy nemigazán megalapozott rosszhírkeltésnek, miszerint "tuningra teljesen alkalmatlan". A 3,3@4,5-4,7GHz azt hiszem ezt bőven megcáfolja...
-
ViZion
félisten
válasz baboss #25933 üzenetére
Fast boot-ot elvileg win8 támogatja. BIOS-ban kell bekapcsolni, ilyenkor a HW detektálását teljesen az OS-re bízza. Szerintem win8 topikban kérdezz rá a pontos mikéntjére, magam nem használom: win 7 majd elindul, Linuxnak meg elég 4 sec...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #25935 üzenetére
Vezer Igazgato Ur ! A szemed olyan mint a sasss(miklosss)-e reggel 5.30-kor, nem olyan eles hanem olyan csipas.
Mindent meglatsz ?!
@baboss: Rendben
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
-
baboss
őstag
válasz MiklosSaS #25931 üzenetére
Szia.Már megint hozzád fordulok tanácsért.Alaplap ASUS CROSSHAIR V FORMULA Z.Ugyan az mint a linken.[link].Én hiába próbálom bárhogy beállítani a Fast Boot-ot nem jön össze ilyen gyors boot idő.Pedig egy [link][/L ] OCZ REVODRIVE 3 240 GB-os SSD-n van a WIN 8 OP.
Esetleg tudnál segíteni,hogy mit és hol kel állítani,hogy elérjem ezt a gyorsaságot[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #25930 üzenetére
Rndben, dolgozni fogok rajta !
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #25929 üzenetére
De hát ne javítsd! Ez egy kitűnő poénforrás, erre Te javítod?
Inkább hozz létre újabb ilyesmiket!"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #25928 üzenetére
Baxus, eszre sem vettem hogy elirtam. Javitok " megertelek".
Koszonom a megjegyzest Vezer Igazgato Ur !
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #25924 üzenetére
Igen nagyon jo lap, a masodik lap amire mondhatjom hogy 90 %-ban tetszik. (az elso az a gene IV volt).
Maskulonben van/volt (holnap dol el) elado Asus Sabertooth Z77 lap. Jo kis joszag az is.
(Mivel az Epox es a DFI mar nem gyart normalis alaplapot, vagy egyaltalan nem ezentul en csak az asus-nal maradok, habar a giga sem hulladek)
-
xatos3
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz xatos3 #25920 üzenetére
Alaplapon van S/P DIF optikai, nem? HDMI-n is digitálisan megy tovább, hibajavítással, stb. Tehát gyakorlatilag ami a forrásban van.
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #25923 üzenetére
Ne offoljáááá
Ezen nincs sima PCI, vagyis nem jó.
Vagyis jó lap, csak nem arra, amire a kolléga keresne. Illetve tudom, hogy neked van eladóóó, vagy volt, vagy tévedtem?Hogy ON is legyek, Extreme4-ben Ászrokkéktól ki járatja még az FX-ét? Rajtam kívül?
És ha igen, milyen frekin és feszkón?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz DeadMeat #25921 üzenetére
valami új recsegtető nem lenne jobb?
de ha találsz a célnak megfelelő lapot, írd már meg, mert nekem is hasonLó a gondom
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
DeadMeat
nagyúr
válasz ViZion #25919 üzenetére
Fejhallgatót használok csak, nem kötöm a gépet tévére, erősítőre, semmire.Arra ott a media box, vagy mi a szösz a neve.A hangkártyán van füles erősítő, továbbra is szeretném azt használni, mert annyira jó, hogy csak na
-
xatos3
senior tag
válasz ViZion #25919 üzenetére
én arra esküszöm ha rendes cuccot akar az ember akkor 5.1 erősítő optikai vagy digi kábelen a géből
a hdmin meg csak a kép[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
ViZion
félisten
válasz DeadMeat #25917 üzenetére
szvsz egyszerűbb, olcsóbb HDMI-n kivinni digitálisan a hangot az erősítőre, nem?
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #25917 üzenetére
én elvagyok az Ánuszéval.. .de egy Xonart kipróbálok majd... (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #25916 üzenetére
Nekem mindegy, hogy 8*8 vagy 16*16 a pci-e sávszél, csak a hangkártyát is tudjam használni.Ezeken a vacak új lapokon szinte nem is lehet, ha az ember cf-ben gondolkozik.. Az alaplapi recsegtetőből meg inkább nem kérnék.
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #25895 üzenetére
részemről +1 Anus M5A99FX Pro R2.0
bár ott bukik, hogy a PCI takarva lesz.
bár, ha neked jó a 8x/8x a 16x/16x helyett akkor nincs gáz (Y)(#25911) xatos3
prime alatt és vízzel ennyi?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #25913 üzenetére
4600-on 1,488al röhögve beéri
de nehogy már a hőt leszámítva másra ne legyen jó a h110, ez a +100 mghz megnyugtat
előző contact 29el a 4600 78 celsiust képes volt prime alatt, normálba meg 68 fokot csinálni[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
xatos3
senior tag
4700 @ 1,520 50 celsius max az baráti?
-
ViZion
félisten
Símacsiga, kérem betenni az alapelvekbe, első hsz-be, stb...
Ha az igekötő (be-, ki-, meg-, el-, át-, rá-, ide-, oda-, szét-, össze-, vissza-, stb.) az ige előtt áll, akkor a két szót egybe írjuk. amennyiben az igekötő és a szó közé ékelődik még egy szó (pl. megkérdezni vs. meg kell kérdezni), abban az esetben midhárom szót külön írjuk.Köszönettel:
Hungarian Grammar Nazi HQEzt a képet ne erőltessük, még ha viccesnek is gondoljuk.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
nandi17
tag
válasz BomiBoogie #25904 üzenetére
és aszt hol tudom fel emelni ?
mert én annyira nem értek hozzá[ Szerkesztve ]
-
nandi17
tag
sziasztok
aszt szeretném meg kérdezni hogy tudom fel húzni egy FX-4100 egy olyan 4.2 Ghz és menyivel nőne a fogyasztása ? ölég lenne egy artic A30 hütő ?a válaszokat előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest