Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Jóccakát, jön a vonatom, megyek haza (ahol nincs net ugye).
[ Szerkesztve ]
Üdv: Fóka
-
foka
aktív tag
válasz BomiBoogie #25694 üzenetére
Igazság szerint anyámnál lakok és nincs net.
Ezekbe a gámákban azt szeretik ,amikor vezetni kell valami járművet (kiszállsz, beszállsz, mászkálsz).[ Szerkesztve ]
-
-
foka
aktív tag
válasz BomiBoogie #25689 üzenetére
A kisebbik gyerkőc abban ül amikor hétvégén, vagy szünetben nálam vannak, és nézik mit csinálok a gépen (pl Crysis 2-3, Far Cry 3), bár most már valamiért kezdi megutálni!
-
vakond5
őstag
válasz - = Zk = - #25658 üzenetére
Jó uram, próbálj meg valami olyan feszt mint én. Nem vágom láttad-e a validomat, ami mellesleg stabil: 4.8 @1.488V. Persze mindez offset-tel, úgyhogy van frankón CnQ is.
[ Szerkesztve ]
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
sto1911
veterán
Szerelem ossze a konfigot, de a tapon az atx tap csak 4 csatis, a lapon meg 6 van. Rakjam ra ahogy ramegy, eleg lesz?
-
mackosajt
addikt
Ez burkolt célzás akart volna lenni, hogy van némi felesleges alkatrészed, ami nekem éppen lehet illene a jövöképbe?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
foka
aktív tag
válasz mackosajt #25685 üzenetére
Nekem most 2 db vrm blokkom van, az egyiket most szedtem le a 990 Extreme 3-ról (elkelt ma délután a lap), a másik parlagon hever. Hétfőn, v. kedden meglesz a M5A99FX PRO 2.0, majd az megkapja. A HAF-X most elég tréül néz ki, mert a fölső 2db 20-ast kiraktam a Morára.
-
foka
aktív tag
válasz Malibutomi #25678 üzenetére
De ez a hengerfejet lyukasztotta ki, úgy, hogy a víztér egybenyílt az égéstérrel!
-
mackosajt
addikt
ilyen hűtéssel én is próbálkoztam anno, és tényleg bevált
Azóta viszont annyi venti lett a cm690-ben, hogy nincs rá szükség. Elég rendesen kavarog a levegő most nekem. Viszont nem csendes, ezért gondolkozom a vizezésen.
Amúgy szépen ketyeg manapság 4 ghz-en non-stop a 8120
Nekem ez is elég jelenleg, amennyit játszom.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jim76
aktív tag
válasz xatos3 #25682 üzenetére
Cseszdmeg, ha tudnád mennyit kerestem, kinél láttam, aki nagyon dícsérte
Nálam ráadásul, mikor rá akartam próbálni, a pereme beszorult a bordák közé, és úgymaradt, így nincs gondom a rögzítésre semMinden kisbordás vrm-es, vagy pici chipset hűtős lapra kötelezővé tenném, minden problémát megold hangtalanul.
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
- = Zk = -
félisten
(Y)
nekem szép nagy a borda rajta... lehet kéne rá venti nekem is ....
bár a házventi hűti valamenynire. meg a CPU-é is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Jim76
aktív tag
válasz - = Zk = - #25658 üzenetére
Pedig azzal a lappal kéne csak igazán mennie...
Itt a sokszor leszólt ASrock 970 Extreme 4, 3,3GHz alap órajelű FX6100-ammal, 1,45V-al 4,7GHz-en:
Nincs vdrop, szépen kitartja, bár kemény 1000 Ft-omba került a megoldása:
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
ViZion
félisten
Fenéért panaszkodsz? Mások meg drágán vesznek zöld csövet, neked meg csak bumm, és ott van!
Komolyan: az a baj a ződdel, h az gyanúsan réz-oxid, ami előbb-utóbb hiányozni fog valahonnan...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DeadMeat
nagyúr
Hogy finom legyek és nőies konkrétan les*arom, ha elszíneződik a cső De eddig szerencsére nem fordult ilyen elő, sem kicsapódás.Legalábbis a blokkban, szivattyúban nem találtam trutyit.Nem a teszkógazdaságos löttyöt kell venni.Amit használok nem volt olcsó, de legalább illatos És még a fele megvan, pedig már párszor az évek alatt cseréltem benne vizet.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
ViZion
félisten
válasz xatos3 #25668 üzenetére
Semmi. Kipróbálod és írsz róla cikket...
Nem a víz a baj (hanem a delta T többnyire). A különféle cuccok: pl a tömlő olajálló-e, a fehér lötyi mit művelne rézzel, stb...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
válasz ViZion #25666 üzenetére
és mi van akkor ha pl olajos hűtést akarnék mint a trafó ba ami van?
vagy ha azt a munkagépekhez használt fehér folyadékot ami 3szor hatékonyabb hőszállító a víznél?[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #25663 üzenetére
Kemény víz nem jó, lerakódik a radiban és csökken a teljesítménye. Valamint a csöveket is elszínezi. A Ca lerakódások pedig szigetelőként viselkednek a blokkon, radiban, így én mindenképpen a lágy (ioncserélt, desztillált) víz használatát javaslom, némi (5-15%) tisztaszesszel "megbolondítva", megelőzendő az algásodást.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
- = Zk = -
félisten
válasz kungzi #25664 üzenetére
jah, téényleg. pedig 2x is megnéztem előtte
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kungzi
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz kungzi #25661 üzenetére
jah, 8350... akkó' jogos.... (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kungzi
veterán
válasz - = Zk = - #25660 üzenetére
léghűtéssel
BF3 alatt 58fokig megy fel max, bőven elég nekem
de van tervezve nyárra egy komplett vízhűtő rendszer
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
kungzi
veterán
nekem 4,8GHz 1,47V-n stabil játékok és videokonvertáló alatt. A Prime meg annyira nem izgat
-
- = Zk = -
félisten
fact az abrakolótokba...
dobálóztok itt a 4,7 / 5,1GHz-ekkel.... nekem a 4,6van épp (léggel)... 4,7-ez vízzel ment (előző tulaja)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz gaben82 #25656 üzenetére
4, 7 ghz-en jatek kozben 50 mag, max 54 a kupak. 5.1 ghz-en mar eleg nagy a gaz, mivel beleharap a 75-80 fokba, ez persze tobb oras full terhelesre ertendo.
A baj az hogy zajos a silver arrow hut mint egy bestia de zajol, szivesen lemondanek 100 mhz-rol csak csendben legyen.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
gaben82
tag
válasz MiklosSaS #25653 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, alapon 1,275V is bőven elég neki.
4700-on 1,428 csontra ugyan az mint nálad, viszont nekem 5100-on 1,51V-on be sem bootol a win 7.
1,524V-on bebootol, de prime-ot nem merek neki nyomni, mert már 4700-on 1,428V-al is 58 fok a magok és 64 fok a kupak.
1,524V-on ki tudja mi lenne...
Nálad hogy alakulnak a hőfokok 4700-on vs 5100-on??? -
MiklosSaS
nagyúr
Ertem, nagyon fura mert oriasi az ugras 4.7-rol 5.1-re. Mar koraban iks feltettem ezt a kerdest, de most ujra piszkalta a csoromet. Az a baj hogy tul sok a fesz 5.1 ghz-en es feljebb mar nem birom huteni.
Alapon soha nem probaltam csak mig a win fel lett telepitve.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jim76
aktív tag
válasz MiklosSaS #25653 üzenetére
Dehogy... ez így normális. Nem lineáris a fesz igény, nem arányos az órajel emelkedésével. Valahol láttam grafikont is róla, de nem találom most sehol. Ez látszik az első két értékpárodból is, ha meg eléjük tennéd, hogy alapórajelen, alulfeszelve mi elég neki, már jól látszik, amiről beszélünk. (Gondolom 1.250V-al is elketyeg, vagy max 1.2750-el) A cpu-z meg a pillanatnyi értékeket mutatja, az amd tool meg a beállítottat.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Uraim, volna volna 2 darab kerdesem :
1. A CPU-Z 1.428 V-ot jelez, az AMD overdrive-ban visszont 1.3875 V van, mi a kulonbseg a ketto kozt ?
2. Szamomra eleg hihetetlen hogy egy processzor atom stabil tobb ideje mindenben (munka, jatek, bench) 4.7 ghz-en es 1.428 V-on meg 4.5 ghz-en es 1.368 V-on es 5.1 ghz-en elkeri piszkosul az 1.51 V-ot.
Valami juzer problema volna ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
foka
aktív tag
Köszi mindenkinek, akkor marad a M5A99FX PRO 2.0 (remélem szombaton már befigyel, mert holnap viszik az Asrockot )
-
vakond5
őstag
válasz - = Zk = - #25646 üzenetére
Minderre rájön, hogy a DIGI+-os Asus lapokra (persze nem a csúcsokra) direkt azért tesznek csak 6+2-t, mert bőven elég, pont a digitális feszültségszabályzás miatt.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
- = Zk = -
félisten
jól mondja kitelepült honfitársam, MikiÚr... lényegében a tuningnál van nagy haszna a több fázisnak/digi+ vrm-nek....
-
-
foka
aktív tag
válasz - = Zk = - #25541 üzenetére
Látnám a gyakorlati hasznát a Sabertooth több fázisának, vagy digi+ vrm miatt a 6+2 is elég (a 8+2-höz képest). Már csak ez a különbség az érdekes a számomra a két lapnál.
Bár te is M5A99FX PRO 2.0 használsz...Üdv: Fóka
-
-
sto1911
veterán
válasz mackosajt #25640 üzenetére
T56 kollega gyart haznal cuccokat, nala erdemes rakerdezni. Nekem csak egy lefogato kell, minden egyeb megvan hozza. Ill. vannak felesleges blokkjaim is, ha gondolod elokeresem aztan megbeszeljuk.
Bedobtam a db-i topikba a lefogato-kerdest, meg kerdezoskodok, hatha valaki ert hozza. -
mackosajt
addikt
válasz sto1911 #25638 üzenetére
Backi... nagyon agyalok a vizen, és épp körbe akartam járni a dolgot, hogy hol tudnék akár készíttetni dolgokat. én elindulok érdeklődni, de ha közben te jutsz valamire a te dolgoddal, írj már rám.
Köszi!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz lacos001 #25633 üzenetére
Töltsd ki az adatlapod, olvass vissza pár oldalt és lesz vele sikerélmény.
1,5 V még biztosan nem nyírja ki a procit, viszont ehhez minőségi táp, deszka és hűtés kell.
1,4 V körül ha jó a kocka, akkor eldöcög 4,1-4,5 GHz-n[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #25635 üzenetére
Ne tamadjatok mar le szegeny embert, kicsi o is es probalkozik ....
-
foka
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Anno a Phenom X3 8650-em alatt 3db Gigabyte alaplap is megdöglött, esti szabályos leállítás után soha többet nem lehetett bekapcsolni, ráadásul vagy nem ment benne mind a 4 db 1G-s Kingmax ram, vagy nem volt mindegy a sorrendjük (...76-...77-...75-...78 a modulok sorszáma szerint). Végül lett egy Asus M4A78-AM és megoldódott minden probléma.
-
lacos001
senior tag
Reggelt
VID értékig kb mennyit lehet cincálni,fogalmam sincsen,hogy mi számit jónak AMD téren....
kicsit tettem rá a normalra és igy ez lett....semmi teszt csak mennék lejjebb vagy éppen a másik irányba -
sto1911
veterán
válasz stratova #25630 üzenetére
En sem azert irtam, csak nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy akkro most mit is tamogat pontosan. Mivel pont virtualizalni kell, ezert nem elhanyagolhato szempont, hogy tamogatja-e egyaltalan, de ugy latom AMD vonalon nincs ilyen mizeria, ujabbak kozul kb. mindegy mit veszunk.
-
sto1911
veterán
válasz DeadMeat #25628 üzenetére
Ugy nagyjabol igen
Meg tudja valaki mondani, hogy a kepen jelolt furatok milyen tavolsagra vannak egymastol? A 775-os vizet kellene atalakitani, hogy felmenjen erre is. (Lehet nem AM3+ van a kepen, de lenyegtelen. )
Kozben utananeztem dolgoknak:
- A Gigabyte GA-970A-UD3 tamogatja a virtualizaciot es az IOMMU-t is (forras manual)
- Az FX6300 tamogatja az AMD-V-t (AMD Virtualization technology, or AMD-V, provides functionality similar to Intel VT-x. More advanced AMD-V 2.0 includes extra features, such as I/O level Virtualization, and Extended Migration. AMD-V is supported in almost all latest AMD mobile and desktop processors.) forrasMegnyugodtam
-
stratova
veterán
válasz sto1911 #25622 üzenetére
VT-X = AMD-V
VT-D = IOMMU avagy AMD-Vi (ez chipsetfüggő is, Intelnél Q szériás AMD-nél 890FX / 970 / 990-es lapkészletet feltételez)
A lista gondolom nem teljes hirtelen, most ezt találtam.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz DeadMeat #25625 üzenetére
Valaszoltam is, de mivel nem irtad melyik laprol van szo, felteteleztem, hgoy az Asrockrol. Igy megirtam, hogy arrol lebeszeltek Szoval a Gigarol van egy nagyon jo ajanlatom, a tobbi alkatresszel egyutt, igy valszeg egyben veszem majd egy helyrol.
De koszonom a lehetoseget! -
xatos3
senior tag
-
sto1911
veterán
Akkor a giga lap lesz a befuto.
Erre mondjatok meg valamit pls: egyebkent virtualizaciora es jatekra lenne ez a proci, ha jol latom tamogatja a vmware-fele virtualizaciot ill. a hardveres technologiat.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi baj volt a giga kartyaval ? Mondhatod privatban hogy ne OFF-oljunk. Volna valaki aki adna egy 690-est a gigamert meg kb 100.000 Ft kulonbsegert.
Helyesbitek, 99.99 %-ban vagyok a giga kartyavan megelegedve.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz MiklosSaS #25611 üzenetére
pontosan... majd a saját tapasztalat dönt... én is így vagyok ezzel már
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz - = Zk = - #25609 üzenetére
Ez pont olyan mint amikor a giga kartyat vettem. Mindenki megprobalt lebeszelni rola, megvan es 100 %-ban meg vagyok vele elegedve.
-
MrM94
addikt
Na mostmar biztosan AMD 8magos procc kerult az uj Xboxba,ps4 be is AMD procc kerult.
Kivancsi leszek ,hogy hogyan fognak futni a konzolportok az FX enAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz sto1911 #25608 üzenetére
én megvárom majd a mélyebb tapasztalataidat a Gigával... felesleges lenne lebeszélni, mellébeszélni stb. próbáld ki.
látod?! nekem nem jött be másodjára a Giga, feljebb meg mondják, hogy nekik igen" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sto1911
veterán
válasz sto1911 #25572 üzenetére
Gigabyte GA-970A-UD3 AM3 ATX 4xDDR3 GLan SATA3+RAID USB3 Crossfire
Ennek 1k van az Asus lappal szemben, szerintem ez lesz (nem az 1k miatt, csak az eddigi Giga cuccok miatti elegedettsegem miatt.) Szerintetek?Ja, egyebkent virtualizaciora es jatekra lenne ez a proci, ha jol latom tamogatja a vmware-fele virtualizaciot ill. a hardveres technologiat.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
nekem az örök kedvencem a sajnos már nem létező ABIT marad az volt a legjobb lapom
aki erre a címre még pályázhat az a mostani---pentium 3as abit lap típusra nem emlékszem elvoltam vele (2001től kb)
----abit nf7 athlonhoz imádtam (2003?)
---asus 939es a8n-e nem szerettem, mert nem bírtam vele húzni, igaz 1 magos volt benne, most havernál kapott egy 4200+- procit meg van vadulva vele (2005?)
---giga ma770-ds3 csalódás volt egy revizió hiba miatt (2008?)
---am2+ asrock csak szükségállapot miatt volt 3 hónapig (2010?)
---giga 990fxa ud3 jeeeha már elkezdtem végigviszem
cpuk
286, 486 dx2 es gépek, 13 éves koromig, szal nem emlékszem mit tudtak pontosanp3 celeron tualatin 900ról 1200ra
athlon 2200+ 1800/333 ról 2200/400ra
939 athlon 64 3000+ 1800mhz (szar volt)
am2 4200+ (első 2több magosom)
phenom 1 9850
fx 8120vgak
geforce 2 abit siluro mx 400 (fekete nyákos ezüst bordás, 2001ben fenyített)
geforce 4 TI 4200 64mb abit siluro
radeon 9600
radeon 9600pro
geforce 6600GT msi fajta piros rezes bordás
geforce 8600gt galaxy
radeon 5770 saphire oem
geforce 560 TI
radeon 7970[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
- = Zk = -
félisten
válasz xatos3 #25603 üzenetére
elavul vagy sem, én mindenképp 8350-re váltok ezután (Y)
sose érdekelt a friss generáció... vagyis nem azonnal
[ Szerkesztve ]
-
Jim76
aktív tag
válasz xatos3 #25592 üzenetére
Ha abban az időben a régi sorrendet a "previous" lista értékei alapján valaki itt, ebben a topicban közzéteszi, helyben főbelövés járt volna érte, de minimum egy életre hazugnak bélyegezték volna (asrock a teteje, asus az alja... pedig volt ilyen, kétségtelen, asus minőségben javult, de ezek szerint volt is honnan, asrock teljesen elvált az asus-tól, ill. attól a cégcsoporttól, és önállóan már vannak bajok, msi meg ráment valószínűleg a mennyiségre, ha már a minőségi versenyben nem érte meg többet ráfordítani, ez is meglátszik)
-
xatos3
senior tag
lehet már bármit tudni a 3ik genes fxekről? lesz steamroller? és ha lesz akkor még erre a platformra? vagy bevárja a ddr4et? meg ugyanez az excavatorra is
mert én nekem van egy olyan megérzésem hogy lassan jönni fog a ddr4 és a kövi két fx gen hirtelen elavult lesz, avagy halvaszületett, pedig azért nagy kár lenne
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
- = Zk = -
félisten
válasz xatos3 #25600 üzenetére
pfff.. és megmagyarázza... azt hiszi, érdekel...
jó, a Maga döntése!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest