- Fórumok
- Processzorok, tuning
- AMD FX
- (kiemelt téma)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
bayarena
aktív tag
-
Buci21
addikt
és csak az ő kedvéért h hosszúnak tűnjön a NYÁK fogták magukat a Sapphire mérnökei és a Dual-X kártya nyákján kb 4cm üres nyákfelületet hagytak amire csak a tápcsati került.
xD tudom milyen agymenései vannak... és eddig 3szor ajánlottam fel h viszek kártyát a 650Ti ellen microlag tesztre, vagy hogy alaplapot az istencsászár b75 pro3-m ellen
na mind1, nem akarok agyérgörcsöt kapni 17 évesen, még korai
éppen betöltöttem a 17-et és agyérgörcsben 2 napra rá (azaz ma) elhalálozom 
-
MaxxDamage
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
-
Pug
nagyúr
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
-
ViZion
félisten
-
Pug
nagyúr
-
d3lete
aktív tag
-
vakond5
őstag
-
vakond5
őstag
-
vakond5
őstag
-
vakond5
őstag
-
d3lete
aktív tag
-
d3lete
aktív tag
-
d3lete
aktív tag
-
d3lete
aktív tag
-
d3lete
aktív tag
-
=WiNTeR=
senior tag
-
markusz5
csendes tag
-
=WiNTeR=
senior tag
-
foka
aktív tag
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
ViZion
félisten
A vizes topikban járt már, linkelt oldalt is, ahonnan tudna vásárolni

azért javasoltam az erősebb szivattyút és a MORA radit, mert ha követed a topikot, akkor látod a tendenciát: Sasss mindent vizezni fog az első cucc utáni 1 éven belül. Akkor legalább új radi és pumpa nem kell, csak blokkok meg csövek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sasss: nV kariban van gyárilag vizes... hejj, de jól mutatna az új, vízhűtéses gépedben
Nem bánod meg, ha nem kapkodsz és van sok papírtörlő kéznél... meg leteszteled a csatlakozásokat külön, rendesen légtelenítesz, stb. Pár alap dolgot be kell tartani, akkor nem para. -
MiklosSaS
nagyúr
-
Tomko78
addikt
-
Tomko78
addikt
-
Tomko78
addikt
-
ViZion
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
Hogy finom legyek és nőies konkrétan les*arom, ha elszíneződik a cső
De eddig szerencsére nem fordult ilyen elő, sem kicsapódás.Legalábbis a blokkban, szivattyúban nem találtam trutyit.Nem a teszkógazdaságos löttyöt kell venni.Amit használok nem volt olcsó, de legalább illatos
És még a fele megvan, pedig már párszor az évek alatt cseréltem benne vizet. -
foka
aktív tag
-
foka
aktív tag
-
foka
aktív tag
Ez van nekem:

Egy külföldi fórumon találtam leírást a 7970 biosokról (nem elírás tényleg 7970-esét használom), letöltöttem az összeset a linkről ez az egy működött. Még januárban belesütöttem azóta így használom. Akkoriban még nem volt meg a Gigabyte-nak az 1000-es biosa a 7950-hez.
A vrm-et nem szoktam nézni, egyéb játékoknál 39-41 a gpu, a Far Cry 3-nál szokott felmenni 45-46-ra (közvetlenül kilépés után, vagy a játékot tálcára rakva). Amikor a 4,8-ra húztam a 8120-at (korábban írtam, idle 61 fok) az már felfűtötte a kártyát is 40-45-re idle-ben. Na azt már nem mertem megterhelni rendesen, de hál-istennek rögtön kékre is fagyott
Elmondható hogy a 7950@7970 boissal hűvösebb mint a tuningolt 8120(egy bizonyos szint után persze).[ Módosította: BomiBoogie ] -
Balazs_
senior tag
XDL Hero 22B, felül van a táp.
(Ha a gépház neve / link nem elég, holnap lemérem.)
Ramokból pedig ilyenek lennének:
CSX DDR3 8GB 1600Mhz. -
vakond5
őstag
-
Edy92
tag
-
ludsimon
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon koszonom az olvasni valot, es most jovok ra hogy inkabb a 7950 az ami erdemes a kovetkezo okokbol :
1. 1 db jo 7950 az 248 font/db (ami 170k HUF) , a 7970-nek pedig 320 font darabja (221K HUF)
2. A 7950-et fel lehet huzni a 7970 szintjere, igaz a 7970-et is lehet huzni, de mire nem eleg 2 darab 7950 ami a 7970-es szintjen jar ? Igy meg tudok sporolni 50.000 forintot, ami nem kis osszeg.@MrM94: azert vonzot a 590-es mert bika kartya (a tesztek alapjan) es meg tudtam volna szerezni ujonan nagyon jo arban. Ahogy elneztem a teszteket, veri a sima 7970-et.
Kar hogy egy zinteles sem jon most ide be, hogy ajanljon egy ghiiharmat vagy otot mivel a 8350 biztos nem "hajcsa" ki a 7950 CF-et vagy 590-et
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ViZion
félisten
-
Erdei88
veterán
-
Erdei88
veterán
-
=HG=
addikt
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
Cingáriusz
őstag
-
Akcok94
senior tag
-
Akcok94
senior tag
-
Akcok94
senior tag
-
Pug
nagyúr
-
Motaba78
addikt
-
laca000
őstag
-
DjKriston01
tag
Nem vágyok horror mértékű tuningra, de 4,2- re jó lenne felhúzni úgy, hogy semminek semmi baja ne legyen a tuningtól és stabil legyen a rendszer, azárt nem spóroltam a tápon sem.
Csak múlt héten megvettem a procit vga-t tápot, jövő héten megveszem a lapot mert úgyis bemondta az unalmast a lapom. -
=HG=
addikt
Én is agyaltam rajta, hogy lehetne átalakítani nagyobb átmérőre a csatit, de ilyesmibe nem mertem belevágni, rizikósnak tartom a tömítettséget...
Azért örülök neki, (ahogy itt is olvasgatom) hogy egyre többen belátták, hogy FX-hez víz az igazi...(ahogy pár hónappal ezelőtt ezért kampányoltam ) -
xatos3
senior tag
-
=HG=
addikt
-
RVR400
veterán
-
Motaba78
addikt
-
=HG=
addikt
-
and1ao
őstag
-
stratova
veterán
Az erőviszonyokat és árakat elnézve:
GTX 650 Ti 28, HD 7770 34 fps (ide árban nem Ti illene)
GTX 660 41, HD 7870 61 fps
GTX 670 51, HD 7950 68 fps
GTX 680 59, HD 7970 78 fps
GTX 590 72, HD 6990 90 fps
GTX 690 mellé HD 7990 illeneGCN-re optimalizált a motor.
Szerk.: A HD 7990 megjegyzés egyébként jogos, igaz a kártya nem hivatalos, de "elérhető" (már akinek az
)Yeffy DJ
kár, hogy 8-9 M-ért mérik őket -
and1ao
őstag
-
gabb1984
csendes tag
-
kungzi
veterán
-
MrM94
addikt
-
aAron_
őstag
-
=HG=
addikt
-
laca000
őstag
-
stratova
veterán
-
laca000
őstag
-
ViZion
félisten
-
TSanya
aktív tag
-
Valkűr
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Yeffy
veterán
-
and1ao
őstag
-
Yeffy
veterán
-
FeRRaR1
őstag
Szóval a blend az inkább akkor jó ha ramot is tuningolsz, és teljes rendszert akarsz nézni.
Ha minden stabil, csak a CPU részét akarom a dolognak akkor In place?
Igazad van, majd ha meglesz az 1-2 óra prime stabil állapot, kap majd konvertálást, meg AC3-at mondjuk, Far cry-t már kipörgettem, de jó is volt

Mondjuk ezt nem gondoltam volna, hogy 2 óra prime stabil gépet egy játék fektet meg.
-
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
Nem állítom, hogy kevés, de ez így most hülyén jön ki, de érzetre simábban fut a 8120-al. Bár meg kell mondjam full HD-nál közel 100%-on teker a 7850-el, alapon... (most meg lehet kövezni, de így van)
Ha extreme 4-et akarsz ezt érdemes megkukkantani.
(#19580) MrM94 : Minek vegyek 8320-at 45-ért, ha 8120-at megkapom 28-30-ért ?
-
- = Zk = -
félisten
-
kungzi
veterán
-
Yeffy
veterán
ahogy Koponyafej barátunk is írja, bőőven jó lesz neki, ajánlhatod bele...
Laca: nem értem, mi bajod ezzel a lappal, én teljesen jól elvagyok vele, komolyabb tuningot is bírja ezzel, gondolom max az ilyen elmebeteg húzásokat nem bírja, de az meg meg engem nem érdekel...
csúcsprocihoz (8xxx) meg nyilván nem 20k-s, alap VRM-es, nem kellően részletes ventiszabályzós lap kell, ezt kb mindenkinek tudni illene, aki ilyen bika CPU-t vesz...na mindegy...
-
DeadMeat
nagyúr
-
Stepo
aktív tag
-
Yeffy
veterán
-
RVR400
veterán
-
Stepo
aktív tag
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
xD tudom milyen agymenései vannak... és eddig 3szor ajánlottam fel h viszek kártyát a 650Ti ellen microlag tesztre, vagy hogy alaplapot az istencsászár b75 pro3-m ellen
éppen betöltöttem a 17-et és agyérgörcsben 2 napra rá (azaz ma) elhalálozom 

A vak is látja, hogy teaser. Az a lényeg, hogy lesz Steamrolleres FX.
aztmondja a csávó bocsánat de neked ezzel nagy gondjaid vannak mindjárt kerítek valakit pillanat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)