Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
MongolZ
üzenetére
Érdekes linkek.
Az első esetben a bő tizessel drágább i3 versenyez az fx-6300-al, és hol ez, hol az nyer.
A második linken meg csak kikap a 8320E.
Akkor valahol, valami nagyon rosszul működik.Azért jók ezek a tesztek, mert írhat bármit a grafikonba.
Aki spórolni akar, használt fx procit véve még igen jó játék élményt tud kapni, olcsón.
-
mackosajt
addikt
válasz
MongolZ
üzenetére
A körberöhögésen én is röhögök. Már bocs.
Azért húzó nevekben, amit sokan tolnak/vettek meg előre, mint bf4, gta5, elég szépen röhög az fx az i3-on.
Nem mondom, hogy nincs olyan játék, ahol utóbbi jobb, de nem körberöhögve.

OFF vége.
Egyébként, tényleg, ha valaki most akar fx-et, tegye, de csakis olcsón. Ha bír várni, akkor várjon a zen-re. Hátha jó lesz.
-
mackosajt
addikt
válasz
MongolZ
üzenetére
Azért maradjunk annyiban, hogy szerencsére bár gyenge az 1 szálas teljesítmény, a programok többsége manapság már nem 1 szálra épül, de tény, kevés a 8 szálat használó program, így gyakorlati haszna a 8 szálnak kisebb, mint a jóval kevesebb szálas (i3) inteleknek.
Ezért fordulhat elő, hogy i3 vs 8350 hasonlítások alkalmával i3 tudja tartani a lépést, de...
amikor meg kéne a 4-6-8 szál, akkor meg tud teljesíteni az FX, ráadásul lépést tud tartani i5-tel is, töredék áron.
Az i7 6700K nem 2 Ft, a 8350 meg hozzá képest aprópénz. Hogy a példádnál maradjunk.Aki 120k-s proci és 200k-s VGA mellett fogyasztástól fél, annak meg gratula. A 6700K tuningolva fog fogyasztani szintén, igaz, nem FX szinten.
-
mackosajt
addikt
válasz
repvez
üzenetére
Azt a lapot első körben cserélném.
Alapon pont elég rosszul viseli az FX-eket.
Esetleg egy szolid tuning elmegy benne, ami annyit tesz, hogy a túlfeszelős auto turbo 4 "mag" helyett fixre belőtt, 8 "mag" menne a turbos frekin, normális feszültséggel. De ezt csak tesztelve tudhatod meg, hogy menne-e?
Ami a kékre váltást illeti, egy 4 GHz feletti 8-as FX nem rossz a mai játékokhoz sem.
Lehet nem hajt ki 100%-on egy 290/290x-et sem, de van mondjuk 90 fps a 95 helyett, vagy 60 a 65 helyett.
A híres frame time is érdekes kérdéskör még a kihajtásnál. Van olyan videó, ahol helyenként gyengébb az FX a kicsi intelekhez képest is, de nem lesz dupla csak azért, mert fx (pedig egyesek ezt hangoztatják).
Ha nem akarsz kísérletezni, akkor intelnél sem fogsz tuningolni, ha jól tippelek. A kékekre váltásnál akkor meg neked felesleges a K-s proci, ergo csak valami alapból erős jöhetne szóba.
Próbáld meg felfedezni a jelenlegi procidat, ha még nem tetted.

-
mackosajt
addikt
válasz
antihero0112
üzenetére
-
mackosajt
addikt
válasz
antihero0112
üzenetére
Kabelkotegelo?
-
mackosajt
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Azt a borso-bors közötti méretet mondanám inkább. Nekem ez vált be.
És nem kenegetem, megy rá a hűtő, majd azt pici meghuzas után kicsit "csavarom" jobbra-balra.
Ezután fixre húzom. Ha leszedem ilyenkor, kb. a 90-95% felület pasztát tartalmaz, vékonyan.
Elvégre a két felület elméletileg teljesen sík, csak a mikro barázdák miatt kell paszta, hogy növelje a hoatado felületet, mert ahol fém a fémmel találkozik, ott, attól jobb hoatadas nincs.Amelyik hutonek rugós a rendszere, nem kell megtepni.
-
mackosajt
addikt
válasz
atomanti19
üzenetére
APM ki van kapcsolva? (turbo off)
-
mackosajt
addikt
Elbucsuztam a régi lapomtol.
Pár nap múlva remélem az új tulajdonosa örömmel fogja használni sokáig. Ide is invitaltam.Remélem osszejon neki a minimális stabil 4 GHz, amit szeretne.(simán mennie kell)
-
mackosajt
addikt
Nem azt mondom, hogy egy-egy bencs esetén nem vagyok picit lazább, de 24/7-re beállítások esetén ennyi fér bele.
Mióta a Saber van, és eleresztettem a magasban egy IBT-t, majd a "maghő" benyalta a közel 90-et, miközben a kupak 72-75-nél állt, a deszka védelme közbeszólt.
No azóta úgy próbáltam belőni, hogy a magok se kússzanak magasra. -
mackosajt
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam a 80-as hőfok már nagyon aggasztó, így a közelébe sem engedem. 70-72 a max, amit elviselek szívfájdalom nélkül.
Erről jut eszembe, hogy a hőfokoknál most a "magok" értékei sokkal ugrálósabbak, és képesek fentebb menni, mint a "kupak". A giga lapban azok sosem voltak magasabbak, inkább kb. 10 fokkal alacsonyabbak voltak mindig.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Akit érdekelt:
IBT alatt persze elfossa magát azon a feszültségen, ami a linkelt képen volt látható.
Viszont érdekes, hogy minden más, vígan elvan vele. SZóval ééééérdekes.Majd ha lesz több időm, szórakozok vele.
-
mackosajt
addikt
Itt tartok:
3dm vantage, 290x tuning nélkülifirestrike, 290x cibálva, de nem maxra
3dmarkok alatt 64 fok volt a max hőfok.
driver a béta van fent, mert egyszer, mikor melózni mentem, mire hazaértem, nejem közölte, hogy veszettül zúg a gép, ha be van kapcsolva. No az a ref venti volt, 100%-ra kiakadt...

Lassan zuhany, borotva, taxi, céges buli pár sörrel a program.
Úgyhogy máról ennyi szerintem.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Megjott a sabertooth.
Reszkessetek golden csippes tulajok és ex tulajok!
Aztán nehogy ne birjak felétek menni tempóban.

-
mackosajt
addikt
válasz
Joe-Soft
üzenetére
Egy olyan kép sokkal többet mondani, ahol a feszültségek is látszanak.

Miután fiaimnak a hőn áhított drónt is megvettük, nejem szó nélkül elfogadta, hogy alaplapot cserélek (teszem hozzá, eddig is tudta, hogy akarok cserélni, csak ő olyan 20-25 közötti befektetésről tudott, viszont közben egy jó tizessel fentebb merészkedtem. Elvégre jön a karácsony, nekem is kell valami
)Ha minden jól megy, 2-3 napon belül jövök eredményekkel, addig max. csak ide-oda böfögök egy picit.

-
mackosajt
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
erre gondoltam, de most elolvasva pont rájöttem, hogy hülyeséget írtam a fázisokat illetően, mert az MSI-ről írják, hogy valódi fázisos.

-
mackosajt
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Én arra gondolok, hogy energiagazdálkodás nélküli állapotban amikor belövöm a feszt, nekem a giga lapom llc mentesen (nincs benne állítási lehetőség) 1,45 felett már közel 0,1 voltnyit dob rá terhelésen, amitől meg a hőmérsékletem száll el.
Viszont ha lentebb teszem a feszt, akkor a win be sem tölt, hibával restartol magasabb órajeleken.De ha történetesen fordítva menne a drop, lehet tudnék magasabb órajelet simán lőni, mert win-hez biztos elég lenne a kakaó, és terhelés alatt sem főzné szét a fesz felfelé drop miatt.
Illetve azért gondolkozom, mert míg asus és giga a fázisokat a tekercsek számából adja, addig a popókavics valós fázisokat számol, és a professional több fázisú is, mint a saber.
Komolyan úgy szeretem, hogy elbizonytalanítanak dolgok, amikor találok ilyen infókat.
Az erősen a saber mellett (vagy 99FX pro) szól, hogy 0,00675 lépcsőben lehet állítani, míg az asrockot 0,0125-ben.
Viszont a giga csak 0,025 lépcsőben.Nem bírok dönteni.

Miben tudnám jobban kihajtani a kockám.
-
mackosajt
addikt
Tőletek is megkérdezem, de most már kíváncsi vagyok nagyon.
A giga lapokban terhelés alatt felfelé droppol a fesz, ergo ezért szopó a tuning, mert túlfűti a kockát.
Itteni Asrockos tagnak meg lefelé, neki a betöltéshez kell fölé lőni a feszt, mert terhelve leesik, és azért fossa össze magát a rendszer.Melyik a jobb eset? (Nekem utóbbi jobbnak tűnik)
Illetve Saber, vagy 99FX pro lapban egy FX-8350 alatt ez melyikre hasonlítana?
Melyikben tudnám jobban meglódítani a kockát?
-
mackosajt
addikt
válasz
rambustibi
üzenetére
Az nem Asus 99FX pro akarna inkább lenni, mint "AMD"?
-
mackosajt
addikt
válasz
rovtiv3
üzenetére
Azt írtad, 2 hete így használod, én erre reagáltam, hogy ennek így nem látom igazán értelmét.

Lehet én vagyok a hülye, vagy elkapott a láz, de biztos nem turbóznék, amikor nélküle is tudja ugyanazt.

@jakus: Én mit mondjak? A 8350-et olcsóbban vettem, mint amit te most leírtál árakat.

-
mackosajt
addikt
válasz
rovtiv3
üzenetére
Én meg pont azért írtam, mert a gyári órajeleken használod, mondhatni nulla OC-val.
Turbo nélküli 4,9 hidd el, jobban tud teljesíteni, mint a Turbos 4,9, szerintem, mivel turbo esetén nem feltétlen minden mag pörög 4,9-en.

Láttunk már esetet, amikor a turbos 8150-et a fix OC-s (azonos órajelű) 8120-al, azonos órajelen munkában vertem.

@Jakus: b+, most nézem, hogy jókor cseréltem procit, tényleg el vannak szállva az aprón az árak.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Tudom, értelmetlen lesz a kérdésem, de:
Ha nem sikerül Saber lapot tennem a kocka alá, csak mondjuk egy M5A99X evo-t, vagy egy 99FX Pro-t, Szerintetek lehet feljebb tornáznom a kocka órajelét jobban, mint a mostani 990XA-UD3 rev.1 lapban?
Az a gondom, hogy közel 0,1 voltot droppol a lap, vagyis ha kb. 1,5-öt kérek tőle, akkor 1,440-1,536 között mozog terhelés függvényében. Ezzel viszont az a bajom, hogy 1,440-en ha belövök 4,7-4,8 fölé, akkor ott bukik el, hogy a drop miatt ez meg sovány feszültség a betöltéshez, de ha be is tölt, terhelve meg szétfűti az 1,536.
Alacsonyabb fesszel értelemszerűen a betöltés sem megy, mert kevés neki az alja, ha fentebb tolom, hogy a minimum 1,456-1,488 legyen, akkor meg a teteje megy fel 1,55+ tartományba, amit nem akarok engedni neki.
Lehet, hogy LLC-vel jobban tudnám ezt kezelni? Mert a mostani lapom ugye ezt nem tartalmazza.
Vagy hülye vagyok, és hagyjam a fenébe, vagy ha már lúd, legyen kövér és a Saber alá ne adjam?
-
mackosajt
addikt
Ha már Hackeee és Hablaty alkottak, picit én is játszottam.

Utolsó a 24/7, illetve valamiért a modbios, vagy valami más miatt a gpu órajel nem stimmel, mert 1150/1600-on ment a 4,92-es eredménynél.
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mint Singer a varrógépet.
Csak kíváncsiság miatt, hogy milyen az FX-hez képest.On is legyek, tegnap kiprobaltam a homeros ventilátor vezérlőt.
1 érzékelőt bedugtam.
Vrm hűtés része a lapomnak idle 30-33 fokos, a chipset proci melletti) hűtő borda viszont 50.
Jó ez így? Közben a hwinfo meg 35-40 fokot ír a lapra és az nb-re. -
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ne is említsd, volt egy Porsche 911-ed, de 50 km/h felett sosem jártál vele.

Eretnek vagy!

-
mackosajt
addikt
Kanyarodjunk vissza az FX-hez:

köszi!
-
mackosajt
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére
Hinnye, micsoda kereslet van rájuk, most néztem rá én is (de mázlista vagyok, hogy az elmúlt 2 hónapban váltogattam 8120-8320-8350 vonalon, és utóbbi végül csak a posta miatt lépte túl a ti felső határotokat).
Ha nem sürgős, nem égeti a zsebét a pénz, érdemes naponta többször figyelni. Lehet valakinek ürül a persely, és gyorsan akar esetleg szabadulni, aminek köszönhetően akciós lesz egy darab.

Akkor nem véletlen, hogy lecsaptak a "régi-új" procimra hónap elején, mint gyöngytyúk a bizonyosra.
-
mackosajt
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Megszámoljam, nálam hány darab van?

1 db 12-es hátul szívja kifelé
1 db 14-es oldalt szívja kifelé
1 db 14-es elől nyomja befelé
2 db 12-es a belső és külső radi között tolja befelé
3 db 12-es a külső radi tetesjőn tolja befelé (így gyakorlatilag a felső radi push-pull 2/3-ad részben)Ezen felül ott a táp ventije, meg a leghalkabb elem, A ref290X.

Jah, 4,7-en megyünk pár napja.
Eddig kellemes, stabil.
-
mackosajt
addikt
970 extreme4-el volt a kezdet. 8120-al.
Nekem.Meg még sokaknak is.
Nekem a 8120 még alap beállítások mellett sem volt az igazi. Sőt.
Annak hűtve volt a vrm bordaval. Tettem rá ventit, de a szívás megmaradt. Azóta van a mostani lapom. Giga 990xa ud3 rev1
Ezzel nincs baj. A 8120 4.4-en ment ebben, csak nagyon forró volt, így 4.2 volt a 24/7.
Az éhes 8320 4.4-en ment, most a 8350 4.6-on, és hűvös.
Meg stabil.Megfelelő válasz?
-
mackosajt
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
-
mackosajt
addikt
Szerintem a ramokkal jobban járnál, ha a négy darabot redukálod kettőre.
Vagyis a 2*2 + 2*4 helyett 2*8-ra valtasz.Lehet a tuning is jobban menne.
-
mackosajt
addikt
minden relatív
Nem csak a feszültséget, a kupak hőfokot is tudni kellene.
Adhatsz neki 1,5 Voltot is, ha a kupak 70--72 közé megy fel mondjuk egy CB R15, vagy IBT Very High alatt.
Összetett az ekkora tuning már.
Lehet a Northbridge se fog menni 2400 Mhz felett, mert eljutsz a boot-ig, utána meg a win fossa össze magát.Próbálgatni kell.
4.9 Ghz-hez nekem kérte ma az 1.488-1.513 voltot, viszont a kupakom így 70-72-ig ment "csak".
Közben a VGA is hülyéskedett, mert valamiért a 2400-as NB-nek nem örült, többnyire ott fosta el magát, mikor az asztal betöltött.
Utána rájöttem, hogy a VGA OC-t is kilövöm, akkor jó volt 2400-al is, sőt, alapon betöltő VGA-t win alól már tudtam húzni. Elég szépen. -
mackosajt
addikt
válasz
rambustibi
üzenetére
Mivan? Bekékültél és már troll is lettél?

-
mackosajt
addikt
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Benne sincs a támogatott processzorok listájában.
No meg persze "popókavics", hűtetlen, csupasz VRM-el, ami még fokozza a helyzetet.Ha 6300-at akarsz, akkor lapot is kell cserélned.
-
mackosajt
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Üdv! Azért 4 GHz fölé pöcintsed nyugodtan. A munkára is jó hatással lesz. Sőt, ha még egy picit pöckölöd, jobb is lesz.
Én a 8350-el megállok 4.8-on 24/7 szerintem, így 1.456-ot kap.
Be tölt a win 5.1-en is, de a hűtés egy fiaim által pár órát játszott minecraft után biza már nem bírná.
Hétfőn jön az Eisberg solo, megnézzük, az mit tud a kb. síkba polírozott előző tulajnál púposra húzott Supremacy-hoz képest, 2 db aktívan szellőztetett 360-as radiátorral, a mostani passzív klímahűtős +1 db szellőztetett 360-ashoz képest.
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
4.8 már megvolt gyorsban
majd lesz teszt
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Bocsánat, már javítottam.
Holnap délelőtt teszt. -
mackosajt
addikt
válasz
fasterware
üzenetére
No, mivel közben megjött a postás, kicserélődtünk!
Eddig tetszik!
-
mackosajt
addikt
válasz
fasterware
üzenetére
Nem volt kitesztelve, pont ezaz.
Alapon járt mindig. Ettől függetlenül csak jót remélek.
-
mackosajt
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Ha nem ma lenne ex-főnököm által szervezett főzés, Meg édesanyám születésnapja, lehet ma extra PC napot tartanék én is.
Nemsokára itt a 8350, legkésőbb hétfőn az Eisberg Solo. Megy be a 2. radi a gépbe, külső víz meg lekerül...
pict rendezkedünk, pasztázgatunk, ventillálunk.
-
mackosajt
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Lehet nem véletlenül kértem, hogy mondja meg, milyen házban lakik a cucca, és esetleg egy fotót is mellékeljen a belsőről.

Egy szép, zsúfolt, belső szellőzéstől mentes világban igen sok probléma lehet.
ui: a sok segítőkész fórumtárs közé magad is bevetted?

@mrrr74 #61109: Ne szoftveresen tuningolj! Csakis Bios-ban!
-
mackosajt
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Na jó, de legalább lefelé fúj, mint a gyári.
Illetve a gyáriról a ventit rá lehet rögzíteni a VRM-re akár, ahogy sokan teszik
Amúgy nem hiszem, hogy a gyári hideg levegőt nyomna lefelé.

Illetve továbbra is az a 4+1 vérszegény VRM és a tuning... még ha egy Biostar lap lenne, de sajna csak egy "popókavics"
-
mackosajt
addikt
válasz
fasterware
üzenetére
Ez jó kérdés.
Dobozon van rajta? Mert én most a blokkot le nem szedem a prociról, majd holnap, mert remélhetőleg egy sokkal diétásabb 8350 veszi át a helyét.
-
mackosajt
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
dual gpu *2?
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
válasz
fasterware
üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül a falánk 8320-ammal.
Nekem is kéri rendesen.
-
mackosajt
addikt
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Gyaaaa
Hőmérséklet orgia! Lehet be kéne egy ilyen lapot szerezni
-
mackosajt
addikt
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Bacccki, azon a lapon hány hőfok szenzor van?
Tényleg ilyen sok ponton mér? -
mackosajt
addikt
válasz
Tomko78
üzenetére
Nekem elég lenne a 4.5-4.6, alacsonyabb fesszel, stabilan.
Ez a majdnem 1,5 nálam durva.
Még a 8120-nak sem adtam ennyit, pedig az is ment 4.4-en, igaz, bf4 alatt a víz ott szinte forrt, most meg egy kellemes fürdővíz hőfokú. Szóval van eredmény, csak nem az amire vágytam.
@eldiablo: még nem döntöttem el, hogy lapot, vagy kockát cserélek, de valami lesz, az tuti.

-
mackosajt
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Óvatosan tesztelek.
4.2-höz az auto fesz kevés lett ibt esetében. Megfagyott.
1.372-ig húzta csak fel.
Érdekes módon, csak attettem manuális módra, és a lap szerint 1.400 helyett ugyanúgy csak 1.372 volt a max win alatt ibt. Ki is esett, restart.Most toltam egyet fel, 1.392, VH ibt negyedik körben hibás eredményt ad...
Éhes lesz ez sajnos, de a ram is lehet kavar. -
mackosajt
addikt
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Ez a helyzet.
Ezt kell szeretni.
Próbáltam segítséggel korábban alacsonyabb feszültség mellett, de win összeomlás az eredmény, ha 1.4 alá megyek.
Lehet igaza van Habugi processzor úrnak, és rosszul olvassa ki a lap a vid értéket, de nekem ez úgy tűnik, valós 1.400 a gyári 3.5 GHz mellett.
A 8120 1.250 volt, csak azt meg hűteni nem bírtam igazán. A víz forró lett rajta.
Ez így, több óra nyuzasra is csak langyos.
Következő procit olyat szerzek - remélem - ami alacsony vid és jól húzható.Orrmány, kérdezd meg habugit
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha meg hamarabb jött volna a tuning kedved, erezhetted volna, milyen az, amikor nem a turbó hajt, hanem állandó a "nyomaték".
De ez már a múlt.
Én most a torkos 8320-nak megtalaltam a stabil pontot.
Sajnos "csak" 4.4 GHz 1.488 max feszültség mellett.
Így vízzel nem éri el ibt alatt a 70-et a kupak.
Játékban hűvös, tesztek alatt jól megy.
Még egy kis ram tuning lesz egyszer, de lehet, sőt valószínűleg hamarabb lecserelem egy alacsonyabb Vid értékű kockára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- RAM topik
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest