Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baboss
őstag
Bocsi összekevertem Jim76 -nak akartam írni.
-
RVR400
veterán
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Tényleg szép eredmény egy 8120-tól, viszont itt már tutira kajál rendesen, és kb ugyanazt tudja, mint egy 83xx-es 4.3 GHz-en. Ettől függetlenül minden tiszteletem baboss kollégáé, mert baromira szépen meg van csinálva a cucc.
Tudom, lehet szerkeszteni, de voltam olyan hülye, hogy mobilról kezdtem el, azon meg nem egyszerűek a dolgok. Bocsi!
-
RVR400
veterán
Pl ezekről lemaradtál Nagyon durva.

-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
baboss
üzenetére
Ja, @gyuszaa-nak teljesen igaza van, vegyel kicsit lejebb a cpu/nb voltage-bol (UEFI-ben megtalalod, eszre sem vettem). Szerintem neked a legjobb megoldas az a 4.7 - 4.8 ghz. Faxa hogy tudja a 4.9-et (kicsi babralgatas utan biztos vagyok benne hogy megy az 5-5.1 ghz is) de nem erdemes mindig igy tartanod.
Szerintem hagyd 4.7 ghz-en, azt hiszem oda kell az 1.368 V ami egy 8120 eseteben...hihetetlen.
Egy 4.7 Ghz-en jaro 8 magos processzor mindenre eleg, sot tul sok is ! -
gyuszaa
őstag
Szép eredmények.
Jó sokat kap a cpu/nb.

-
MiklosSaS
nagyúr
Veszem eszre hogy amig en kemenyen dolgoztam itt ment a jokedvu rizsa OFF-ban... en meg jo rendesen lemaradtam.
Tehat osszefoglaloban a gyiiiharom a kiraly, termeli az elektromos aramot, sort meg elnyeli a kamion zajt. Hat ez nem semmi, szerintem a "csoro" gyihet most szegyelheti magat.
-
sg22
senior tag
lehet shellkretornak van i3-a 2 db 690 mellé

-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát már járt itt, mit akarsz MÉG?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
neked i5-öd van.. nekem már az is gyanús
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
aAron_
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
nos a bf3 egy igen érdekes játék... nálam és még sokan másoknál is volt ilyen hangeltűnés. amikor barátommal játszottam többször tapasztaltuk, hogy egyszerre megy el a hang mindkettőnknél amikor együtt mozgunk (
) szóval én egyáltalán nem lennék biztos, hogy a te gépeddel van baj, vagy a proci túlmelegszik, egyszerűen ilyen a game "only in bf3" -
laca000
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Elvetemült nem? Nem gondoltam volna, hogy ennyire beteg lehet valaki, de lehet

-
Milka 78
nagyúr
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Gyíkot nem b@sztatni...most vett egy csilivili Corsair Obsidian 550D kuckót és éppen faragja a vizimottyot bele

Na az a veszély nem fenyegeti kalapos kollégánkat.Szelektív színvak és nem érzékeli az ég(és a világ összes) kék árnyalatát!Valószínű zöld/piros hályoga van
Mondjuk most,hogy mondod van neki valami NV-s Tegra cucca,így én már semmin sem tudok meglepődni 
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hogy ne csak kőzáport kapj...Isten hozott az áruló AMD-sek klubjában!

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen.
-
laca000
őstag
Most komolyan, I3 mellett 690?
Ez igaz, vagy valami photoshop ábrázolás?
Hát kevesebb a pontszám mint az én 590-esemmel
-
-

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem nem csak a 8350-et evri, de a gyiiiharom megveri a legtobb Xeon-t, es nyakon csipi a 2011-es i7-is. Legyunk osszintek !
-
and1ao
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ne feszítsd túl a húrt, mert ahogy olvasgatom így sok van most a számládom csigabiga

-
Valaki itt pengeélen táncol...

-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
és mind miattad

-
stratova
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, de csak ha ki van kapcsolva a HT.
Szupperpiii. -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
egyéni szoc probléma, minek árultad el a hazád?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem baj, fiatal kollegenk (MrM94) ugyis kedveli a szemtelen fotokat.
-
Yeffy
veterán
válasz
xatos3
üzenetére
pontosan! nem véletlenül van nekem is szpíker rádugva a deszkára...

mikloss: persze, csak hülyültem, felsőkategos lapoknál ez tényleg megengedhetetlen volna. botrány, mait a gyártók művelnek ezen a téren (is)...

Csigusz: drága barátom, csalódtam benned. mélységesen meg vagyok bántva. ezt a hátba szúrást igazán nem vártam/tuk volna tőled, az FX topik nagykövetétől..

ezért ezennel felkérünk, hogy hagyd el a házat!! MOST!!!44444444négynégynéééééégy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Yeffy
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
mekkora LOl lenne, a sok "ilyen-olyan redi" mellett lenne "mikloss2012 by Ph! HUN" Ready...

-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Volt már hasonló gondokkal küzdő cpu-m, nem is egy, mind kifagyott simán ha elérte a kritikus hőfokot.Azért nem is értem, hogy hogy függ össze a hang "elmenése" és a cpu hőfok.Főleg, hogy nem alaplapi hagkártyát használok.Mert különben vígan szaladt a játék, nem fagyott ki, nem laggolt, nem vette vissza az órajelet, semmi olyat nem csinált ami jelezte volna, hogy a hőfokkal van baj.
Igen, volt néhány egér, bill le- és visszacsatlakozás is ilyenkor, most hogy mondod.Azt hittem döglődnek a perifériák..
Örülök, hogy megoldódott a gondom (remélem
) de akkor is fura.. -
DeadMeat
nagyúr
Akit esetleg érdekel: Volt a hang eltünéses problémám bf3 alatt.Említettem ugye, hogy a radira felkerült egy venti, melegük volt a hddknek, azóta ez a probléma megszűnt... Szóval a cpu melegedett túl valamilyen szinten.Legalábbis másra nem tudok gondolni.. Így az 50 fokot sem éri el a legmagasabb, amit láttam az 45 fok volt bf3 alatt a 63-64 fok helyett.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MiklosSaS
üzenetére
A hármason nevettem a legnagyobbat.

Azt a topikot szívesen takarítom, nincs sok munka vele.
(#24411) stratova

Ez is lehet bünti. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
stratova
üzenetére
O lapit mert tudja hogy bunos !!! Meg kell fizetnie a tetteiert, mese nincs, bujkalas nem megoldas !
3 kozul valaszthatsz:1- minden FX-es kolleganak itt a forumon veszel egy-egy 7990 videokartyat
2- eleted vegeig takaritani fogod az FX-es meg a Bazi nagy Off-olos topicot
3- elfelejtettem
-
stratova
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hű ez nekem képzavar. Oké hogy az ürgét önteni szokták, de hogy még repülni is tud? Esetleg vendég fellépő (felszálló) egy sas karmai között. Látod-látod sasszemekkel bárhol kiszúr, akármennyire is lapítasz

(#24409) miklosss2012 Ahogy a szemedet nézem, kicsit rosszul nézel ma ki. Iszol te eleget?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Emberek, segítsetek, ez az ürge teljesen rámszállt, mindenhova követ és becsmérel.
Lehet, hogy még a modkerig is el kell csúsznom.

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Arrruullloooo !!! Nyilvanos akasztast kovetelek !!! Vagy addig dobaljuk intel processzorokkal amig bele nem hal !
-
miresz
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Áruló lettél! Tudtam én,hogy nem véletlenül kék a te házad.

-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én special nem bántam meg, hogy múlt nyáron váltottam 3570k -ra az FX6100 ról. 45k volt újonnan 3év garival nekem akkor a proci. 32k az alaplap. Az a procim 4000Mhz -t vitt csak 24/7 -re elfogathatóan.
Bolti áron tuti nem vettem volna i5 -t.
i3 meg totál felejtős volt nekem, mert se tuning, meg 2 magot aztán a hajamra kenhetem a legtöbb esetben.Nekem amúgy most négy intel procim van. P4 3Ghz+ht, C2D T5750, i5 2540M és a 3570k.
Amúgy pusztán a véletlen hozta így. Előtte volt sok amd procim is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Egyéni arckép OFF
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég jó kockát fogtál ki.

i3 meg totál felejtős volt nekem, mert se tuning, meg 2 magot aztán a hajamra kenhetem a legtöbb esetben.