Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz dergander #11900 üzenetére
Hát én sem értettem.. Win8 baromi gyors, de az Unrealos játék kifagy egy idő után, vagy ha nem akkor amikor Alt-Tabbal kilépek valami miatt, akkor a visszajövetelnél bejön ilyen fehér képernyő és igazából tudok mászkálni a megnyitott alkalmazások között mert a füleken látom hogy vált, csak a tálca fölött fehér marad minden, a játék meg kifagy...
Win7 és Vista alatt ilyen nincs.. csak majd most fogom elinditani a Ro2-t vista alatt.. megnézem hogy a Win7 /8 as beálításokhoz képest mennyivel lassul.. -
Bali27
addikt
Na meg van a konklúzió...
Játékban a Vista meg kurva jó!!!! Windows 8 alatt ugyan ez a játék ugyan ezzel a beállítással ilyen 40 50, néha max 60FPS-t produkált...
Most Vista alatt 50 alá nem is ment, és a zártabb helyeken, amikor pl nem kint vagyok a mezőn stb, ott fel volt tapasztva 62 FPS re az fps számláló..!Az 3.6-ra húzott Fx 6100-ból 3 szálat használt a játék, de azt olyan 70-100% között pörgette a Gigabyte 7870 meg max 65% ig volt terhelve... 40%os ventilátor fordulaton 45 fokos volt a GPU
-
dergander
addikt
a Vista meg a windows7 nemtudja a magokat normálisan használni pedig,a bulloknak a megváltás mindenféleképp a Windows8 jól megirt kernelje
-
Bali27
addikt
válasz addamka #11903 üzenetére
Eddig 1:1 ben a Vista/7 drivereket használja a win8... Rá is fér a fejlődés... Amig nem hallok/látok meggyőző eredményeket addig marad a Vista..
Ez is jó kis Op rendszer, csak kell az Sp2, meg kb 30 registry módosítás, de ha tudod mit kell akkor majdnem olyan mint a 7... -
dergander
addikt
az msdnröl kiszivárgott win8hoz kezdetben nemvolt wddm 1.2 amd driver csak az alappal játszottunk sőt ha feltettél egy régebbit játszva a kompatibilitással akkor még lassú is volt,most az újabb 12.8 driver túlszárnyalja a régebbieket és böven hozza azt a teljesítményt amint a win7+12.6 catatlyst hozta
-
Whysperer
addikt
azt nem ertem hogy beallitottam a brokent es ugy megy ha netezek vagy ilyesmi nem is prog mert 35-40 fokon tartja ugy is. bf 3 alatt 50 fok korul megy a cpu 5Ghz-en. intelburn maximumon viszont felmegy 65-70 koze. zart hazban. ez normalis vagy valami problema lehet? kenyjem ujra a pastat vagy ilyesmi?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Bali27
addikt
válasz dergander #11915 üzenetére
Bocsánat .. AKkor lehet nem adtam emg a kellő információkat..
Végleged RTM Win 8 volt, 12.8 as chipset, és 12.8-as Catalyst driverrel frissen telepitve.. Defragolva stb...
És ugy a Win8 teljesítménye a Red ORchestra2 ben gyalázatos volt a Vistához képest.. Vistán is 12.8 as Chipset és Vga driver van... Persze lehet más játékkal nem ez a helyzet, de ami pont nekem a legfontosabb ott most Win8 suck van... -
-
miresz
veterán
válasz Milka 78 #11927 üzenetére
Teli van minta kutya bolhával! Szerintem azért nem meri kitölteni,mert titokban ő is szandit hord. (mint te) ,meg mert megteheti.Módos gazdagéknál,már csak így van ez. Mint nálad,te is burzsi vagy,intel géppel,megmittudomén,meg amióta PH! addikt lettél,még csak felénk sem füttyentesz....
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #11929 üzenetére
viszont a létező össze hangkártyad drivert felraktam és még új winfost is de zene és játék közben ez a recsegés vagy pattogás nem múlt el!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
miresz
veterán
AMD "Vishera" FX-Series CPU Specifications Confirmed Végre valami infó.
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #11935 üzenetére
Kinek mi,de rengeteg hibás darab jön vissza belőlük ez tény.Főleg VGA-kból. Régebben énis ajánlottam a Gigát,de most elindultak lefelé,nálam kiestek az ajánlási listából.
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
szerintem a giga lapok jó vagyis nekem semmi hibája nincs.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
Whysperer
addikt
Akkor a lényeg ,hogy vagy garics csere vagy hangkártya vétel oldja meg a problémámat? Szóval semmi BIOS semmi ilyen izé stb.
[ Szerkesztve ]
-
lee56
őstag
válasz Whysperer #11942 üzenetére
Milyen BIOS varázslatra gondolsz? Általában csak annyit tudsz tenni ott, hogy alaplapi hang legyen vagy ne Esetleg OC nélkül is megpróbálhatod hátha az okozza, amúgy egy különálló hangkütyüvel minden szempontból jobban jársz, leszámítva persze hogy kicsit több a helyigénye mint egy integráltnak
miresz : Anti-GiGa szimpatizáns
Ja és gyiku nem vagyok adatlapmániás, csak hát mennyivel könyebb ott megnézni mivel lehet a gondja valakinek, mint 80 hsz-t visszalapozni és keresgélni hol írta már le egyszer-kétszer Az olyanok mint te, akik megtehetik, még villoghatnak is vele természetesen
No Comment
-
dergander
addikt
Mi az újítás a vishera és a bulldozer közt? vagy csak az órajelben térnek el? Mert akkor felesleges lecserélni
-
Mardel
őstag
válasz dergander #11946 üzenetére
Szivárgások a Bulldozer utódjáról
Brutális frekvenciákkal támadhat az AMD
AMD Piledriver FX Vishera Engineering Sample Benchmarks
Mondjuk itt mérnöki példányt teszteltek, pontasabban egy korai példányt.
Egy régebbi ph-s cikkből:
"Vagyis az eredményeknek nem érdemes túl sok jelentőséget tulajdonítani, hiszen a megjelenésig még sok dolog változhat. Itt elsősorban a magórajelre gondolunk.
Az alacsony órajel a korai ES (early engineering sample) chipek esetén megszokott, mivel a gyártók elsődleges célja a működés tesztelése, és ahhoz nem kell magas órajel. Természetesen a kereskedelmi verziók gyorsabbak lesznek."Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Bali27
addikt
Vistámra feltettem a JV16 Power Tools-t és van benne a számítógép gyorsítása menüpontnál, egy registrx beállítás, aminek a reg megfelelőjét nem tudom, de kijelöltem, restartoltam, és érezhetően jobban ugrik a rendszer, ráadásul a 3Dmark11-ben 150 ponttal többet kapott az Extreme mérésnél.. CPU ütemezés javítása a beállítás neve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Windows 11
- Autós topik
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest