- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8948 üzenetére
A MS Azure-ben június 13-mal vált elérhetővé a Genoa(-X) [link] NEm tudom, hogy hagyományos Genoa volt-e már előtte elérhető.
mindenesetre ha jól értem, akkor az AWS-ben a Genoa most, 2023-08-15 napon vált elérhetővé. [link]
Az a fura, hogy az Oracle is idén júliusban jelentette be az GEnoa-val szerelt E5 elérhetőségét [link]
A GCP-nél még nem találtakoztam sem Genoa, sem Genoa-X, sem Bergamo említésével.Több mint háromnegyed éve jelent meg a a Genoa és persze az asztali Zen4. Máskor is ilyen lassan szokott menni a terjedés, vagy most tényleg nem volt érte akkora kapkodás?
Lehetett valami korlátozó tényező? Pl DDR5 szerver ramok elérhetősége, vagy a új platform (szerver-alaplap) validálása? Vagy csak ennyire limitált mennyiségben tud az AMD Genoa-t szállítani, hogy mondjuk 2-3 havonta tud egy-egy nagyobb ügyfelet kiszolgálni csak?Még a GCP hátra van. De lehet, hogy ők sincsenek messze lemaradva.
És utána vajon mi fog történni? Tavaly tavasszal elég látványosan zuhantak be a zen3 árak - 5600G, 5700G, 5500, 5700X megjelenésével. Vajon ha a nagy cloud szolgáltatókat kiszolgálták, felszabadulnak az chipletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest