Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Kifizettem... Mintha a fogamat húzták volna 23€

Legközelebb, ha rendelek az Amazonról, lehet nekik valahogy jelezni, hogy ne szedjék külön csomagokra a megrendelésem?És mégegyszer köszönöm a segítséged radi8tor!

Írtam nekik emailt.... Nem sietik el, most már mindegy.(#8200) radi8tor
Akkor ez így elég lutri, függ az Amazontól. Most azzal indokolták hogy ők rendesebb és előbb megkapjam.
Pedig, hogy örültem milyen olcsó lesz a szállítás.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség kicsit off, de itt már használtátok a szolgáltatást: MailboxdeRendeltem az Amazon.de-től 3db Fire Sticket. Nem volt készlet, tegnap és ma feladták 2 csomagban (1.csomag 2db stick, 2. csomag 1db stick).
Gondoltam megvárom míg mind a kettő megérkezik és 1db csomagban továbbszállítja a Mailboxde.
Most két külön csomag van ugye az accountomon, de nem látok sehol lehetőséget az egy csomagban tovább küldésre....
Egyikre 10€-t másikra 12€-t kellene fizetnem.Kérdésem az lenne, van mód valahogy, hogy egy csomagban kérjem?
Köszönöm!

-
sepsi0
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Haverom kint él Németországban.
Amazon b.zi.
Szerintem még a wc papírt is az Amazonról veszi. Prime előfizető, onnan néz minden filmet.
Mikor hazajön nem működik nála sem a video.
Szerintem a problémádra a vpn lehet megoldás (német ip). Régiózáras szolgáltatás, nem Magyarország tehet róla és nem is a kormány, ez az Amazon döntése..... -
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Fizetni szeretnék az Amazon.de egy terméket. Végigviszem a fizetést, megadom a kártya adatokat (hitel kártya Mastercard), de nem kéri a három jegyű számot (CVC), így elutasítja a bank a fizetést.
Most én vagyok a hülye, vagy mit rontok el?
Most komolyan ilyen nehéz fizetni az Amazonon?Már egyszer jött email, hogy a bankom elutasitotta a fizetést... hát persze, mert a CVC kódot nem tudom beírni...
(#5853) radi8tor
Nem hívtam fel.
Most online fizetéshez nem a kártyaszám és a CVC kod kel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs