- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Ismerős bankkártyájával vásárolnék egyszeri alkalommal az amazon.de oldalról. Vásárlás után szeretném letiltani a bankkártyát. Van rá lehetőségem?Ha igen pontosan hogyan tudom megvalósítani? Köszönöm előre is!
-
vigyorgó
tag
PayPal az Unicredit banknál vezeti a számláját. Unicredit bank pénztárában megadom az átutalási azonosító számomat a közlemény rovatba és befizettem az összeget. Személyre szabottan paypal regisztráció után mindenki megkapja, ez az egyéni azonosító. Két három nap alatt érkezik meg Paypalra a befizetett összeg és tudok vásárolni külföldről. Már ahol lehet paypallal fizetni.
Közben utánaolvastam létezik amazon cash nevű fizetési lehetőség amivel ki lehetne küszöbölni a banki befizetést.A gond az hogy úgy néz ki Magyarországon ezt még nem vezették be
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Nem rendelkezem folyószámlával ezért ha külföldről rendeltem korábban akkor paypalon keresztül tettem. Az a gondom hogy az amazonon nem lehet paypallal fizetni. Az lenne a kérdésem hogy ismertek e valamilyen fizetési lehetőséget ami nem igényel bankkártyát vagy folyószámlát és ami által tudnék rendelni. Van egy termék amit csak innen tudok megrendelni. Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest