Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
Sajnos nekem nem jött össze az amazonnal.
Nem akart semmi történni a rendelésemmel, levelezgettem velük, gyorsan és roppant udvariasan válaszoltak minden esetben, de nem változott semmi. Meguntam és töröltem a rendelésem, na ekkor levonták a bankszámláról az összeget,
amit rá 5 napra visszafizettek a számlára,
na ezt nem értettem.
Végig azt láttam, hogy van raktáron a termék, de mégsem küldték a cuccot. Beszereztem egy nap alatt hazai web shopból. -
Hínár929
tag
Van egy rendelésem ami nem akar elindulni, már írtam nekik pénteken, az volt a válasz 3-4 múlva megérkezik a csomag.
Még mindig nem változott a státusza.
Ma megint írok nekik.
Az a kérdésem. A megkezdett levelezést érdemes folytatni xy ügyintézővel vagy egy teljesen újat kezdeni? Van ennek jelentősége vajon?
Csak mert kezd sürgőssé válni a dolog. -
Hínár929
tag
Az amazonnal vagy az eladóval?
Egyébként ennyi az össz csomagkövetés, vagy ha feladják akkor lesz még plusz info, pl. csomagszám, futárcég?
Ha még nem adták fel akkor ki lehet más termékkel egészíteni, hogy egy csomagba jöjjön? -
Hínár929
tag
Sziasztok,
18.-án rendeltem (először) a német amazonról gyorsított kiszállítással. Nem találok várható szállítási időpontot és a csomagkövetésben csak ennyi van: E-mailben értesítjük, ha várható lesz a szállítási határidő.
A normál kiszállításra ha jól emlékszem 10 vagy 11 napot adtak meg. Honnan tudhatom meg, hogy hol tart a csomagom?
Fulfilled by Amazon rendelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amit rá 5 napra visszafizettek a számlára,
na ezt nem értettem.