Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kisebb gondom lenne vagy legalabbis ertetlenul allok a dolog elott igy batorkodnek kerdezni:
Mar nem eloszor fordult elo, h rendeltem v.mit ami tegyuk fol 48EUR-ba kerult... Enne ellenere a fizetesnel es a szamlan is ennel magasabb osszeg szerepelt. A kulonbseg nincs feltuntetve, h mibol is adodik szoval igy elegge nehez kitalalnom.
Visszanezve az utobbi 7 rendelesembol 4-nel elofordult a dolog. A plusz osszeg nem egetvero, leszamitva a tegnapit ahol 213EUR-rol 221.9 lett kiszamlazva.Mielott v.ki lecsapna a magas lebdat, nem nem szallitasi koltseg mert ha van olyan akkor azt a szamlan mindig kulon feltuntetik.
Az egyetlen "extra" dolog amit eszrevettem, h ezek a magasabb osszegek akkor lettek kiszamlazva ha olyan termeket vasaroltam ami epp akcios volt es ideiglenesen kedvezobb aron volt elerheto. (Mar ha ez szamit v.mit, mert a plusz kolytseg nem minden esetben egyezett meg a kedvezmeny mertekevel
)Otlet, tipp, tapasztalat?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)