Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Nekem a kedvencem amikor mindenest keresnek... De tényleg. Értsél mindenhez. Linux, Oracle, MS szerverek azokból is 3-4 verzió. Különböző ingyenes és licencelt webszerver és adatbázis kezelők... Legyen főleg cisco hálózati környezet ismereteid. Ja PhP, C#, Java ismeretek. Vmware, hyper-v ismeretek Joomla felsőfokon... stb(Rendelkezésreállásal)
(Mindez 1 interjún volt 1 melóhelyre)
Amikor megkérdeztem, hogy ezt hány ember fogja ellátni még engem néztek hülyének, hogy azért jöttem én ide xD. Jólvan oké akkor mondom mennyit fognak fizetni, hogy 2-3-4 normál ember tudásával ("szakosodásával") itt fognak csiszkáztatni amíg a belerohadok. Jaaa, hogy diplomás minimálbér...
Meg lószart.(btw 2 hónap múlva visszahívtak, hogy nem tárgyalnánk még is rugalmasak a fizetéssel kapcsolatban, valaki lehet felvilágosította őket, hogy kicsit érdekeset gondoltak xD )
De a pálmát az viszi amikor legalább 7 éves HTML5 ös tapasztalatot akart egy hirdető
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest