- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Sziasztok ismét!!
Ak 37 summit p. 1093-as fegyver jó minőségű? Még mindig csak itthoni kis élettelen célra lövöldöznék.
-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78 #20682 üzenetére
És azt honnan tudom meg , hogy a belseje milyen? Mert gonodolom , hogy akkor jó ha fémből van.
Előre is köszi! -
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78 #20677 üzenetére
Emberek! A végén az a fej nem véletlen volt ott! Nem csurikat akarok lőni hanem csak kipróbálni milyen egy ilyen fegyver!
Csupán "viccként" írtam oda... Ne tessék nindjárt rosszra gondolni! Meg így télem nehezebb is lenne!
Bocsánat , hogy ha félreérthető volt!Akkor úgy kérdezem , hogy hobbi szinten csak így céltáblára , kisseb élettelen célppntokra lövöldözni jó lenne a fegyver?
-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78 #20671 üzenetére
Kezdésnek is szar?
Mert ezt vettem ki a mondatodból! -
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Nem értek az airsofthoz ezt a pisztolyt ajánlották nekem: kwc tanfoglio witness 1911
Jó? Érdemes megvenni ezt? -
L_YKing
addikt
Esetleg valakit érdekell Springes Dragunov az irjon privit!nagyon f@sz@ állapotban van!
(ha kilöttem vele 100golót sokat mondok)
Üdv
-
L_YKing
addikt
Vetem egy springes Dragunovot 40000Ft-ért de nem tetszik.Mennyiért tudnám eladni?Esetleg valkinek nem kellene?
-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78 #19041 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78 #19039 üzenetére
eseleg linkelnél olyant ami nem drága és ésés müködő képesű?
-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78 #19035 üzenetére
http://sport.vatera.hu/sportfegyver/airsoft/egyeb/uj_firefox_2000mah_9_6v_airsoft_aksi_tolto_1608215939.html
öhhöm!! szerintetek ez jó az mp5-ömbe?menne vele a picike?(fegyver ha esetleg valaki félreértné
)
-
L_YKing
addikt
http://www.taiwangun.com/gas-guns/m92f-m9-vertical-heavy-weight-gas-pistol-stti.html
Ez most komoly?
érdemes megvennii?
-
L_YKing
addikt
Spirenges shotgunokhoz mit szóltok?
-
L_YKing
addikt
Airsoft pisztolyt vennék.....érdemes?és mennyit kéne rá szánnom? milyen pontos egy ilyen cucc?
-
L_YKing
addikt
válasz
Hurkaleves #18883 üzenetére
Ez tetsziiik!!
mennyi egy ilyen?
-
L_YKing
addikt
Eladnám mp5-ömet !! 30000ft-ra gondoltam...esetleg valakinek kell?
-
L_YKing
addikt
feltölött.......zöld lett a töltő lampionja:.....felraktam az aksit az airsoftra.....semmmi.....visszarakom töltőre erre újra pirosan világit és tölt....
-
L_YKing
addikt
azt jelzi a töltő hogy feltöltött....de nem lő a fegyver.......na most olyan töltőm van lehet állitani hogy hány cellás legyen és hogy hány mah töltsön!
mit tegyek?
-
L_YKing
addikt
Egy kérdésem lenne:vettem egy mp5-öt airsoft fegyvert....annyi a baki hogy töltőt nem adtak hozzá....namost vettem hozzá töltőt,de nem kimondottan airsoftot hanem tamia csatlakozósat tehát nem kimondottan airsoft töltőt....és egyszerüen nem akar feltölteni...:@ mi lehet a baj?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest