-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
válasz macilaci78 #22822 üzenetére
Egyelőre csak egyet reszeltem meg, de más a probléma.
A tárban a pöcök, ami bent tartja a golyókat nem tud hátra menni teljesen, mert félúton megakad, szorul az egész. Ezért a kamra nem is tudja rendesen hátratolni és a bb-et sem adagolja. -
Telda
addikt
Még egy utolsó kérdés .
Ez mit célt szolgál? Mert most ez miatt nem megy bele a tárzsebbe. -
Telda
addikt
Hali!
Megjöttek ma a Cyma AK tárak, ezúton is szeretném megköszönni Zotyának a közös rendelést!
Viszont akadtak némi nehézségek, méghozzá nem akadnak be a tárak a biztosítóba.
A négyből egy sem, valamint a 028 és a 040D sem eszi meg . -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22811 üzenetére
Sok a konkurencia .
Pedig szerintem jobb mint egy boyi. -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22808 üzenetére
Csak nem fellángolt a szerelem?
-
Telda
addikt
válasz macilaci78 #22751 üzenetére
Az a gond hogy nyár volt .
Más:
Az AK Beta-nak a test is rövidebb vagy csak az előagy? -
Telda
addikt
válasz zalman90 #22722 üzenetére
Korábban volt egy KJW GBB Berettám, de gyorsan meg is váltam tőle.
A szám lötyögött, volt hogy annyira nem volt benne erő, hogy betöltse az új bb-t, nekem kellett kézzel felhúzni és mikor kiürült a tár sosem akadt meg hátul a szán. Lehet csak ez volt ilyen pocsék, de azóta ódzkodom az eféle pisztolyoktól, igaz ez is gbb, de ez valahogy megtetszett. -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22712 üzenetére
A müanyag GBB pisztolyok mennyire jók?
Nem porbléma hogy a szán müanyag?
Ezt néztem ki. -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22712 üzenetére
Ez több mint kielégítő válasz volt .
-
Telda
addikt
Az NBB pisztolyokból nincs olyan ami full fém?
Eddig még csak kívül műanyagot láttam. -
Telda
addikt
válasz BaKeSZ87 #22686 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, a karabiner jó ötlet.
Eddig nem volt gond, mert a szervezők nem játszottak és náluk mindent le lehett adni, viszont most ők is játszani fognak."de ha táskába rakod mért nem jó ? valami cipzáros zsebbe"
Múltkorában a mellényen lévő cibzáros medic zsebbe raktam egy fél zacsi BB-t, amit elhagytam .
A nagy mászás közben valahogy szétjött a cibzár. -
Telda
addikt
Hülye kérdés!
Ki hova szokta tenni a kocsikulcsot, hogy ne hagyja el?
-
Telda
addikt
Hali!
Cyma 028-nál mitől lehetnek adagolási problémák.
Egyes lövés az jó, sorozatban pedig hol lő hol nem.
A tár biztos hogy jó. A kamra még a gyári.
Mit kellene még megnéznem? -
Telda
addikt
CM.040D-ben a spur gear el van deformálódva.
Bár hogy hézagoltam egy ponton mindig hozzáért a sectorhoz, aztán megnéztem magában és simán észrevehető, hogy van egy kb 1-1,5 mm-t fel/le irányú elmozdulása, mint a biciklikerékben a nyolcas.
Hogy lehet ez, gyártási hiba?
Amúgy van egy ősrégi cm028-am is, abból raktam át a fogaskereket, aminek sokkal igényesebb a megmunkálása, mint a 040-é.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
A&K M4-nek hogy jön le a deltraring?
Igazából a külső csövet szeretném kiszedni. -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22605 üzenetére
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22596 üzenetére
M4? Nem voltál te mindig ilyen .
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22588 üzenetére
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Nincs valakinek midcap gofri AK tára eladó?
-
Telda
addikt
Tervez valaki rendelni a gunfire-ről?
-
Telda
addikt
Hali!
A CM40D lángrejtőjét hogy tudom leszedni? Mert félig kijött alóla a gumigyűrű.
Valamint tűzváltó problémáim is vannak, egyes lövés tökéletes, de ha felváltok sorozatba, akkor csak 2-3-at nyekken a motor, aztán egyszer csak beindul. Nem hangzott valami egészségesnek így aztán nem is próbálgattam tovább.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22507 üzenetére
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok ajánlani valamilyen rádiós headset-et, ki milyet szokott használni?
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22398 üzenetére
Nagyon cuki ez a rk12, de már több fegyvert nem veszek .
-
Telda
addikt
válasz dangerzone #22379 üzenetére
Szerintem csak egy a sok közül.
Viszont itt minden pénteken van játék és mindent lehet bérelni. -
-
Telda
addikt
válasz Belako #22315 üzenetére
Sehogy nem jössz ki olcsóbban, ha az EU-n kivül rendelsz.
A kis alkatrészek, még átcsúsznak a vámon, de a fegyverek fennakadnak és muszály leszel vámot+afát fizetni ártól függően.
Gunfire-ön elég sűrűn van leárazás, nemrég volt egy 20%-os születésnapi leértékelés.
Nem tudom milyen fegyvert szeretnél, de pl. az acél Cyma AK-t 36-40e körül (típustól függően) már megkaptad, ennyiért ajándék újonnan.
Vagy tudom még ajánlani a hazai hasznát piacot, itt is lehet kincseket kifogni. -
Telda
addikt
Ezekről a z-tactical fülesekről van valakinek tapasztalata?
Nem recseg, nem serceg, nem esik le futás közben stb? -
Telda
addikt
Most lehet hülyeséget kérdezek.
A CM040D ben gyárilag milyen rugó lehet?
Illetve mennyit kellene elvágnom hogy 100as legyen belőle?
Bár lehet marad így, úgy sem járok olyan helyre ahol mérik.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Hali!
Megjött tegnap a 040D és nagyon tetszik, jó nehéz, van benne anyag.
A tüzváltója nem jól volt összerakva, szerintem egy foggal arráb volt téve, mert nem ment fel a helyére, valamint nagyon lent volt az egyes lövés és nem a helyén, de most már megcsináltam.
A gyárilag fém csapágyak és a csapágyazott rugóvezető van benne, vagy már ebben cserélve volt?
Oldalról próbáltam mozgatni a fogaskerekeket, az egyiknek egy nagyon minimális mozgása a volt, alig észrevehető, a többi meg vagy nagyon profin ki van hézagolva vagy szorul .
Illetve ez valami továbbfejlesztett V3? -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22274 üzenetére
Köszi!
Majd kiderül ha megkapom, elvileg sikerült vennem, egy szinte új 040D-t. -
Telda
addikt
Egy Cyma 040 gearboxa megegyezik a 028al?
Főképp a csapágyak mérete érdekelne. -
-
Telda
addikt
Estét!
CM028
Hogy a fenébe van az hogy a szétszedés előtt még fel tudta húzni a rugót, most viszont már nem. Nem tudom milyen volt benne, de volt itthon egy 100as azt simán felhúzza.
A GB biztos hogy nem szorul, a hézagolást összecsavarozva ellenőriztem és jó volt. Az aksi is ugyan az.
Itt valami k*rvaság van . -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22242 üzenetére
Én ezt használtan vettem, látszik hogy van benne kilométer.
A tus le volt neki fűrészelve, az pótoltam.
A kamra olyan mint ami ebben a cikkben is látható. Nem a patkó tartja a helyén a csövet, hanem két oldalt csavarral egy műanyag. A cső viszont réz.
Illetve annyiban más mint ami ebben van, hogy nekem a lenyomó nem ilyen kétpontos mint ami a cikkben van, hanem csak sima pukli.Sajnos erről csak felülről tudok csinálni képet, mert már összeraktam így.
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Hali!
Van nekem egy CM028 fegyverem és ha jól olvastam ebben egy BAX rendszerű hop-up kamra van benne. Gumit szeretnék cserélni, de nem lehet szétszedni. Néztem róla videót, de az a műanyag, amire a gumi rá van húzva nekem nem jön ki a helyéről. Gyanítom, hogy az előző gazdája beleragasztotta. Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy ha cserélem a kamrát egy nem BAX rendszerűre, akkor a csövet is cserélnem kell?
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22226 üzenetére
Köszi, akkor folytatódik a vadászat Cyma után.
Tegnap f@szbukon volt egy 40D 25ért. Azonnal el is vitték...
Írtam az eladónak adok érte 30at is, mondjuk még ennyiért is olcsó, de hátha a pénz beszél . -
Telda
addikt
A Cyma-n kívül, de hasonló áron, melyek azok az AK replikák amik még szóba jöhetnek?
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22210 üzenetére
Franc .
Tudom hogy nem szabad, de nem tudtok valakinek 40D-t eladót? -
Telda
addikt
Hali!
Ez acéltokos ugye?
Mert szerintem nagyon jó az ára. -
Telda
addikt
Hali!
Tudtok olyan külföldi webshopot mondani, ahonnan fegyvert rendelve, az áfát belekalkulálva is viszonylag jól kijövök?
-
Telda
addikt
Milyen márka ez a Kalash?
-
Telda
addikt
Gunfireék igazán feltölthetnék már a cm040d készletüket .
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22174 üzenetére
Köszönöm!
-
Telda
addikt
CM0.28-on a hop-up állító csuszka lövés közben magától mindig maxra állítódik. A leszorító csavarját már próbáltam meghúzni, de nem akarom megszakítani. Mi tudok ezzel kezdeni?
Ma lőttem kicsit a cyma-val, de az A&K M4hez képest gyönyörű hangja van, élvezet vele lőni.
-
Telda
addikt
válasz macilaci78 #22156 üzenetére
Fásli
-
Telda
addikt
Amivel a markolatot és a tust be szokták tekerni szövet, annak van valami neve?
Vagy hogy keressek utánna? -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22140 üzenetére
Hol lesz ez a "black hawk down" ?
-
Telda
addikt
A rail az 20mm-es mindegyiken.
Az hogy a Cyma ménőségi darabokat gyárt szerintem csak részben igaz, az AK variánsok jófélék. A villanyos Glock is, viszont az M4 szérai szerintem nem valami jó.
Ha M4-et szeretnél akkor minimum egy A&K vagy egy PJ (A&K átcsomagolva a taiwangun által), csak ugye az drágább. Fém gearbox között is van különbség. Az M4 v2 az AK v3. A v3 majdnem hogy elnyűhetetlen konstrukció.
A Dragon talán JG átcsomagolva a Gunfire által, de ebben nem vagyok biztos. -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22122 üzenetére
Értem, köszi!
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22119 üzenetére
Az összes Cyma fém AK spiáter tokos?
-
Telda
addikt
Hali!
Erről vélemény?
-
Telda
addikt
Van valakinek eladó 552 vagy 553 holoja?
Vagy valami értelmes red dot M4re? -
Telda
addikt
válasz D.Orion #22107 üzenetére
40ért már kapsz normális aeg-et + védőfelszerelést, nem értem miért ragaszkodsz a pisztolyhoz.
Ha nem cqb-re mész, egy pisztollyal nem nagyon lesz esélyed a géppuskák ellen és ez a kedved is elveheti gyorsan az egésztől. Illetve a társaid is hátráltatod. Én kezdésnek egyáltalán nem vennék pisztolyt.
Nézz szét a Gunfire.pl-en, 21%-os születésnapi leárazás van 10.14-ig.
Tessék, durván 27e Ft, ingyen házhoz hozzák és még marad 13 szemüvegre, BB-re, karszalagra, esetleg mellényre vagy táskára.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz bence188 #22063 üzenetére
Nem tudsz utánvéttel fizetni.
A paypal egy internetes bankszámla amihez hozzá van rendelve a bankkártyád. Ehhez dombornyomott, vagy külön internetes vásárlásra alkalmas bankártya szükéseges. Nem a bankban kell igényelni.
Paypal.com-on beregisztrálsz és társítod a kártyádat.
Ha nem fogadja el a kártyád, azt viszont már a bankban kell másikat igényelni.
A regisztrációhoz magyar leírást találsz a neten, illetve itt a PH-n is van paypallal foglalkozó téma. -
Telda
addikt
válasz bence188 #22061 üzenetére
Csak ez nem paintball és airsoftos előtt ne is említsd ezt a szót . Amúgy ti tudjátok, amelyik nektek szimpatikusabb. Bár ez lehet hülység és csak én gondolom így, de ebben kevésbé fogsz úgy kinézni mint egy igazi katona .
0.25-tel szerintem jobb a lőkép, bár ez csak egyéni tapasztalat.
A guarder szerintem teljesen jó, nekem még semmi gondom nem volt vele.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz bence188 #22058 üzenetére
Az csak az adapter, nem a töltő.
Ilyen kell neked, de ehhez nincs adapter. Tehát kell ez és az az adapter amit linkeltél.
Abba a maszkban bele fogtok fulladni. Ha kinti játékra mentek, szerintem elég a szemüveg, de ki hogy érzi, senkit nem akarok róla lebeszélni. Benti helyekre viszont nagyon ajánlott az arcvédelem, de akkor sem ez, hanem egy rácsos arcvédő+szemüveg. Csak ugye ez most elfogyott...
BB-ből én 0,25grammosat vennék. -
Telda
addikt
válasz bence188 #22056 üzenetére
Szia!
Teljesen megbizható és gyors, ez miatt nem kell aggódnod.
50 euró fölött ha jól emlékszem már ingyenes a kiszállítás, ami legrosszabb esetben is max 1 hét.
A Cyma AK fegyverek ebben az árkategóriában a legjobbak. Már dobozból kivéve, átnézés nélkül is teljesen jól használhatók. A gyári aksi meg nem minden esetben rossz. Normális töltővel töltve szerintem jól használhatóak. Én inkább azt mondanám, hogy a gyári töltő az ami sz@r. Csak egy sima adapter és nincs benne túltötlési védelem, szóval ha túl sokáig hagyod rajta, az tönkre is teheti az aksidat. Bármelyik IMAX B6 klón megteszi és ezzel már a Lipo aksiakat tudok majd tölteni. Összedobtok egy ilyen töltőre közösen. -
Telda
addikt
AEK-971 ből van valamilyen airsoft replika?
Ha nincs milyen acél AK-t tudnátok ajánlani, lehetőleg ne fa.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok