-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
mykos
aktív tag
Na megjött az új akksi, már bent is van a fegyverbe...mondjuk amikor kibontottam nem sok esélyt adtam annak, hogy bemegy...előtte sokszor megmértem, de szemre nem stimmelt. Egy 11.1-es 3000-es turnigy pack(5500huf). De szépen fekszik a fegyverben is.
Aztán kibalanszoltam az ImaxB6-al és megmértem egy kalibrált multiméterrel. Más baj nem volt mint 30-50mV eltérés, régebben már írtam erről, hogy nem jó a mérőerősítője. Az előző akksim töltés után felpuffadt...azt hittem kínai szar...ez igaz is csak nem az akksira, hanem a töltőre.
A mérőellenállás cseréig azt találtam ki, hogy LiOn-ként töltöm a LiPo-t így alapból 100mV-al kevesebb, ha erre rátesz +50mV ot a hiba akkor 4.15, 4,13-ig fog a cella tölteni...napuff, nem 3000mAh hanem csak 2950... -
gYaLo
őstag
Nowarnál 40%-os kedvezmény van Május 9-ig
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
rainmen
aktív tag
válasz Hurkaleves #13667 üzenetére
NBB-nek nézhetsz ilyet is. Nem tudom, ki futott ilyennel össze, én hajtok egyet, nem tudok rosszat mondani róla. Most persze nincs raktáron.
-
sowi
őstag
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Kassadin
addikt
válasz szbalogh #13685 üzenetére
Dehogynem. Postán volt kiírva hogy airsoft fegyvert nem áll módukban szállítani személyi jogok vagy valami ilyesmi miatt. Azért kérdeztem stefanitsr-t.
gYaLo: Tessék itt le van írva minden röviden:[link]. Meg ezt is érdemes átnézegetni mielőtt az ember vesz fegyvert:[link].
Amúgy google a barátod, millióféle bolt létezik.sowi: Ha nem mondod meg? Akkor sehonnan. Csak nem értem a postának ez miért jó.
[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni Airsoftozni.
Sajnos semmilyen tapasztalatom nincs, igazából csak a fegyvereket ismerem a különböző játékokból kifolyólag..
Mennyiért lehet venni egy full szettet ? Gondolok itt teljes ruházatra, fegyverekre, lőszerekre.
Köszönöm előre is a válaszokatiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
zalman90
őstag
uh 6000 ft lenne a posta és 11.000 ft amit berendelnék
nem rendel még valaki taiwan ról ? és akkor feleznénk a postát
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13676 üzenetére
Azt tudod hogy a posta miért nem vállal most már airsoft fegyver postázását? Régen nem volt ilyen.
-
zalman90
őstag
válasz stefanitsr #13676 üzenetére
az remek
még 1 kérdés .nem rendel valaki mostanában onnan hogy eygszerre rendelhetnénk hogy olcsobb legyen a posta
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
stefanitsr
senior tag
válasz zalman90 #13675 üzenetére
3-5 nap, csinálsz egy próbavásárlást akkor kiírja pontosan a költségeit.
Mk23-ason kívül a csóró kategóriában nem tudok jó vételt ajánlani, az stti mk23 viszont majdnem teljes egészében marui kópia.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
zalman90
őstag
sziasztok lenne 2 kérdésem ha tudja valaki a választ
taiwangunról mennyi idő alatt jön be a cucc?
és mennyi a posta költség?
választ előre is köszi
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13670 üzenetére
Holnap elköltesz 100 ezret airsoftra vagy most csak mondok egy badarságot, 5 év alatt bélyeggyűjtésre, pénzben ugyanúgy jössz ki. Nem kötelező mindent egyszerre megvásárolni, nekem a játékaim nagy része kölcsön dolgokkal volt, amíg nem lett saját fegyverem, maszkom, stb.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #13661 üzenetére
Pisztoly, mi lett az Army Glockal, hogy nbb-t keresel?
Nick: HE_Storm
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #13668 üzenetére
csak létezik más is az mk23-on kívül nem?
valami kompromisszumos megoldás kéne... -
Kassadin
addikt
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #13667 üzenetére
stti mk23, bár mire bejön már az is drágább lesz valamivel.
Amúgy, ez egy általánosságban drága technikát igénylő szabadidős tevékenység, szóval aki belevág ezzel számoljon...
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #13666 üzenetére
aham... és mi az ami szerinted jóféle NBB és árban sem nagyon haladja meg a 15k-t? (használtan). vagy újonnan 20K körül.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #13665 üzenetére
Biztos forrásból tudom hogy az is törölhető ! A hirdetővel nyomultam tökölön vasárnap, és már a cserébe kapott mk23-assal játszott. Valaki adott az asg-ért egy stti mk23-ast 2 tárral...
Amúgy a cz75 egy kalap szamóca... Tök egyedi megoldások, full spiáter építés, kivéve ahol műanyag.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #13664 üzenetére
igen, a törölhetőről! szerintem elég jó!
szóval az asg cz75-ről. -
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #13663 üzenetére
A törölhetőről vagy az asg cz75-ről ?
-
Hurkaleves
őstag
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #13661 üzenetére
Igen, és a bb-t is az tölti csőre pl mk23 esetében.
-
Hurkaleves
őstag
NBB/GNB-nél az elsütő bill. meghúzása húzza hátra a kakast? tehát minden egyes lövés előtt egy kis erőt kell kifejteni a billentyűre?
-
alph4
tag
válasz stefanitsr #13656 üzenetére
hangtompítót kinézett miatt vettem volna, azért kérdeztem volna hogy rálehet-e aplikálni? (a gyári lángrejtő nem jön be annyira )
reddot-hoz oldalszerelék alatt azt érted amit a postomban linkeltem lentebb? (mount for AK)
Ezt is amúgy nem tudom érdemes-e megvenni, mert ha gyenge és eltörik ha belelőnek akkor inkább nem veszem meg, illetve napsütés mellett mennyire látszódik.
Ezek közül van, ami esetleg jobban bírja a strapát és használhatóbb?
Ma vagy holnap szeretnék rendelni és tisztára képzavarban vagyok mi kellene
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13657 üzenetére
Értem, akkor rosszul tudtam. Csak régebben volt egy srácnak egy co2-s pisztolya és zabálta rendesen a patronokat.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Kassadin #13654 üzenetére
Ne végy CO-s pisztolyt, greennel szvsz olcsóbbra jössz ki, per lövést nézve. Egyébként 2-nél általában több tárra elég.
-
stefanitsr
senior tag
Van nálam egy cm045, és 100-110-es rugónál nem kell bele erősebb, gyárilag 415-425. Voltunk vele vasárnap játékon, a srácot már nem engedték vele játszani, MASZ 2010 miatt... Gyengíteni kell.
(Jah és olyan motor van benne, hogy a gyári mini stick akkuval erőlködés nélkül húzza a rugót, de hát ez közismert, és ezért szeretjük).
Hangtompítót hagyd, dothoz meg kelleni fog oldalszerelék úgyis, úgyhogy inkább azt vedd helyette.
[ Szerkesztve ]
-
alph4
tag
Hali! Lehet úgy döntök hogy a Src M4 carabine helyett CM 045-öst ami jóval olcsóbb (és anyagába is talán jobb +könnyebb) így tudok hozzá még venni pár dolgot. Ezzel kapcs. lenne kérdésem.
Rövidebb hangtompító: link
Kisebb red dot: link
120as rugó: [link]A kérdésem az lenne hogy ezeket fel tudom rá rakni simán? red dothoz kell sínszerelék azt tudom gondolom ez.
A hangtompítót nem tudom hogy fel lehet erre a fajtára?.
Illetve ha jól láttam 130as rugó van benne alapból, viszont 400alé akarok menni fpsben, a 120 guarder rugó megfelelő választás?
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13653 üzenetére
Meg rengeteg co2-t zabálnak a gbb-k nem? 1 co2 patron elég 2 tárra kb, vagy ez fegyverfüggő?
-
stefanitsr
senior tag
válasz dFactor #13651 üzenetére
KJW pisztolyokból a műanyagokat nem ismerem, az újabb gyártásúak egész biztatóak, de személy szerint játékra nem vennék gbb-t, vagy ha mégis akkor az marui volna.
De az a szitu, hogy akadhatnak olyan játék körülmények csőstől ahol a GBB sajátosságai miatt már nem működik, vagy nem működik jól. Hideg ugye evidens, bár itt is elképzelhető egy két jobb, könnyebb szános műanyag modell, ami ideig óráig működik.
Aztán ugye a gbbnél a mozgó szán miatt az egész szerkezet fokozottabban ki van téve a koszolódásnak, pl rossz esetben a csőbe is juthat faág, levél, por, sár, víz és ezek kombinációja, illetve a szán és a tok sínje is egy elég kényes dolog ha porosodik. Adott esetben a helyretoló rugó erejétől és az illesztésektől függően xyz szennyeződés már elégséges ahhoz hogy drasztikusan megnövelje a gázfogyasztást, vagy adott pozícióban megakassza a szánt. A gyengébb kivitelű modelleknél ezt a szán és a tok kopása és az ebből keletkező szemcsék kapcsiból megteszik ugyanezt. Rosszul belőtt rugóerők, lásd army glockok egy része lazán megcsinálják ugyanezt, szóval izébigyó.
Aki nem airsoft lövészkedik pl ipscucál, vagy idpupál, ahol ugye fitymacsattogás nélkül nem ember az ember, erre meg gyártottak is egy jó kis elméletet, miszerint a "töltényűr szemrevételezésével nem ellenőrizhető a töltetlenség, és az ipscucu és az idpupu az érszóftban olyan amiből aztán úgyis mindenki az zéles felé fejlődik tovább, a biztonsági szabályokat hujjdedurva komolyan kell venni (Van benne valami, de azért van benne valami nevetséges is) , ezért csak gbb-vel lehet indulni - wargame-re jobb egy jobb nbb, vagy aep.
-
dFactor
tag
válasz Kassadin #13650 üzenetére
Még nézegetek egy darabig, nem akarom tényleg elsietni. Köszi!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Kassadin
addikt
válasz dFactor #13649 üzenetére
Azért előtte elolvasnám mindkettő cikket: USP [link] Glock [link] és úgy döntenék. Érdemes teszveszen és vaterán körbenézni, ott elég sok airsoft fegyver szokott lenni, persze ésszel kell ott is vásárolni. A tár jó kérdés, azt nem tudom én csak másodlagos fegyverként használtam, 1 tárral, épület legtöbbször nem nagyon volt.
-
dFactor
tag
válasz Kassadin #13648 üzenetére
Igazából AEP-et akarok. A te és mások hozzászólásai már meggyőztek róla Kicsit kapkodásban vagyok, mert hétvégére kellene valami pisztoly. Annyira nem életbevágó, csak ha kifognék valami jó bizniszt, akkor megvenném még a héten.
Ez az USP viszont tetszik, külsőre is. Jobban, mint a Glock pl.
Extra tárakat lehet hozzá venni?[ Szerkesztve ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13646 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy majd leutazom hozzád, ha aktuális lesz.
dFactor: Ha pisztoly akarsz annyi pénzből, miért nem aep-re ruházol be? Double Eagle m81(aka h&k usp) 10 körül már vehető, nekem is olyanom volt, masszív és az árához képest nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
dFactor
tag
Uraim!
Egy szinte új műanyag KJW M92-es GBB Beretta megér 12.000 Ft-t? Mennyire strapabírók ezek?
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13641 üzenetére
Te vállalsz airsoft fegyver szerelést? Persze nem várom el ingyen, csak érdeklődök, hogy ha úgy alakulna és lenne pénzem majd a tervezett fegyver tuningjára, akkor segítenél megmutogatni/megcsinálni?
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #13641 üzenetére
remeljuk megunja
jovo heten erkezik a fullaczel aksu ha minden jol megy, hogy ontopik is legyek
-
stefanitsr
senior tag
Nem csak múlt idő, kitartóan nyomja most is. Igazi duracell-nyuszi-kihaénnem-usákiába-kiszökött-voltmagyar.
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #13638 üzenetére
sejtettem, en csak a 6mm-en lattam de ott boven eleg volt, foleg a sok blod marhasag amit osszehordott
-
stefanitsr
senior tag
Ó, hát orlandó barátunkba belefutottam én már jóval a 6mm-es kirohanásai előtt.
Kezdett egy priváttal, amit mindjárt ki is elemzek, de alapvetően rövid olvasás után már tudtam, hogy menthetetlen és nem fogok neki válaszolni, hagyom elsüllyedni a devnull kénköves bűzös mocsarában. Persze ez neki nem volt elég, hiszen az ő feltűnési viszketegségének ez nem hozta meg az ötujjas kielégülést, ezért a youtube videóim alá nyomta a baromságait, hogy ílyen meg olyan laboratóriumi tesztek igazolták hogy meg nem nevezett akkukkal szemben a madbull 100 dolcsis kínai gyártású lfp4 akkuja tényleg és igazoltan hozza a rá írt értékeket, stb.
Mondom 100 dolcsiért veszek 5 akkut, az meg aztán együtt lenyom bármilyen egyetlen madbull akkut. Mintha nem írtam volna semmit a madbull akku az isten, meg hát ennyiért nem lehet rossz meg ő tudja megkérdezte ezt is azt is amazt is... Meg hogy tud szerezni 300 féle puskát meg 100 féle pisztolyt jó áron, stb... No gondoltam mielőtt jobban kifordulna önmagából törlöm a szösszeneteit és a továbbiakban nem kap hozzászólási jogot...
Utána találta meg a 6mm-ert, ami a különleges moderációs elvek mellett még mindig hozzá tud szólni.
No akkor vissza a mindent elindító üzenetre:
Szokták mondani hogy nem terítünk privátot publikba, de az emberünk már okozott annyi kárt, hogy aki számára ismeretlen volna tudja hová tenni.
"Hello! Nezegettem a Sentry-ket,es hozzad keveredtem..."
ZOMG ! Elég baj az nekem.
"Keresgetek,agyalgatok egy ideje."
Ez meg az egész világnak.
"Amiben biztos vagyok, hogy G&P-Magpul kozos gyermek lesz...PTS MOE vagy Sentry,de a "fiatalabb" verzio,PTS cuccokba oltoztetve.."
Igen, sokan kedvelik ezeket a slukkereket.
"G&P nem nagy kulonbsegekkel dolgozik ami a belsot illeti.De a vasarlast kovetoen ugyis gear box csere lesz,Systema CMB 170-esre Systema A-Z motorral.De azert erdekelne a velemenyed a Sentry-rol,ahogy latom 1 eve hasznalod.Rakok ra 18centis hangtompitot,amibenmajd vegig megy egy Madbull Python II 6.03-as cso. Igy annyira nem veszti el a CQB kulsejet,de pontosabb lesz nagyobb lotavval.Valaszod elore is koszi..."
M170-es CQB fegyver, 18 centis tompítóval benne alu csővel. Gratulálok. ~550 fps, CQB külső... :] Azt hiszem erre mondják, hogy no comment.
-
stefanitsr
senior tag
Tudod hogy ez a cikk miért jó ?
Nem militarista, fasiszta, hungarista, gárdista címszó alatt állítja be az airsoftot, hanem sportként és rögtön pozitív töltete van a negatív helyett. Más kérdés, hogy őszintén igazándiból egyik sem fedi a valóságot de ez a jobbik eset.
-
mykos
aktív tag
Remélem az orkok nem akarnak rendszert csinálni ebből minden játékon...
-
gabitoo88
tag
Sziasztok új vagyok még Airsoft tekintetében.Lenne egy Boyi BI-3081D M4A1 fegyver AEG eladó 1 hónapos 25 ezerért.Szerintetek kezdésnek jó?
Tel.: 3630három343638
-
BaKeSZ87
őstag
Elkelt a 040D, lekéstétek a jó boltot
-
BaKeSZ87
őstag
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #13619 üzenetére
Szerintem nagyon megéri hiszen "Magpul és Knight's Armanent házasítás"
Nick: HE_Storm
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13624 üzenetére
Jó neked, én holnap megyek melóhelyre próbanapra. Talán legközelebb összejön.
-
-
Kassadin
addikt
válasz stefanitsr #13621 üzenetére
Elég sokan mennek, ahogy nézem a listát.
-
zalman90
őstag
válasz stefanitsr #13619 üzenetére
nekem is ilyen van , ezekszerint gazdag vagyok
-
stefanitsr
senior tag
Holnap én tökölre nézek kis harmadmagammal.
-
-
stefanitsr
senior tag
Nah megint 80k-ért boyi m4 az eladóban, valszeg azt hiszi az ember, ha tesz rá egy pár xtr panelt meg ctr magpie cuccokat, akkor triplázódik az értéke.
-
mykos
aktív tag
válasz Kassadin #13617 üzenetére
Nálam is ez van, kivétel hogy a felszerelés maradt, sőt évek alatt még elég komoly fejlesztéseket is öltem bele, de használva nem volt.
Egyik régi csapattag fegyvere is megmaradt, elvileg mostanra készen áll a lövésre(fegyver és ember is)...csak olyan hangulatú játékokra vadászom amik régen voltak...Szóval ha van jóféle játék 50km-es körzetében Bp-nek én benne vagyok. -
Kassadin
addikt
Hello srácok! Budapestről van valaki/valakik akik élnek ennek a jó kis hobbinak?
Üdv: Kassadin -
dFactor
tag
Kösz a sok infót. Most már csak ki tudok valami végső megoldást filózni!
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #13611 üzenetére
ööö... aha.
nomind1. műxik minden azalényeg. köszi mégegyszer a tippet! nemtudom mikorra jöttünk volna rá, hogy hol a bibi... -
stefanitsr
senior tag
válasz dFactor #13609 üzenetére
Nézd össze a gyári nozzle-t ezzel. Látni fogod hogy a gyári nem forgás test. Ennek ellenére elképzelhető hogy jó lesz hozzá, de az m14 szerelése már önmagában van annyira figyelem, idő, és türelem igényes, hogy a nozzle-k próbálgatását személy szerint ne érezzem kihívásnak.
A H lenyomóban nincs semmi varázslat, hatása sokkal inkább lélektani, és marketing alapú, mintsem gyakorlati. Nem csak szélsőséges esetben viszont a beépítésének lehetnek negatív következményei is, pl AK m14 esetében lazán rá lehet tekerni-húzni úgy a hopupot hogy bent szoruljon a BB, illetve az állítás finomsága szűkül, mert a H lenyomók döntő többsége az eredeti hagyományos lenyomókkal ellentétben nem nyomható össze.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #13610 üzenetére
Mert a pack feszültsége a névleges cellafeszültség egész számú többszöröse, nem pediglen a feltöltött állapotot jelző feszültség küszöb egész számú többszöröse.
-
dFactor
tag
válasz dFactor #13607 üzenetére
Nozzle-ről még egy szót:
SHS O gyűrűs, jó ez?
-
szbalogh
addikt
-
dFactor
tag
Köszi szépen! Még annyit, hogy H lenyomóból melyiket használod az M14-edben? Elég az olcsóbb Element, vagy ami sokkal drágább, az sokkal-sokkal jobb is?
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #13605 üzenetére
erre nem is gondoltunk volna, hogy a sima töltő csatit is rá kell dugni... most így jó és tölt!
köszönet!
az én kis egyszerű töltőmnél viszont elég a balanszos csatit rádugni és tölti.
nem teljesen világos, hogy miért csak így működik, de most okés. -
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #13604 üzenetére
Connection break = valahol szakadt az áramkör, vagy nincs rádugva a kábel rendesen a töltőre.
Balance töltéshez a balanszer csatit ÉS a rendes táp csatit IS rá kell dugni a töltőre.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
srácok!
lenne itt egy Variable-6S multifunkciós töltő a HobbyKing-ről és balanszeres lipo töltésnél azt írja ki, hogy "connection break". a lipo cellákba 3.8V van most. lehet, hogy nem tölti mert már meghaladta a 3.7-et?
help pls. thx. -
stefanitsr
senior tag
válasz dFactor #13602 üzenetére
Guarder O gyűrű nélküli, Prometheus O gyűrűs (én ezt használom az enyémben)
CA-nak meg érintőleges köze sincs a TM rendszerű m14-ekhez, a g&g design egy átgondolt változata, jó esetben a dugattyúfej meg a dugattyú csereszabatos a TM cuccokkal, a többi nem.
-
dFactor
tag
Még mindig TM M14-hez: a stock nozzlet le szeretném cserélni. Guarder, CA v Prometheus? Nagyon nagy a különbség a márkák közt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.