Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az erszoft pont a fílingről meg a látványról is szól.
nekem egy M88-as sisak van és nagyon szeressem plusz egyszerűen teccik.
jópár lövést hárított már és a fülemet is bevédi. emellett meg viszonylag jól is szellőzik...
zavarni még sose zavart csak akkor idegesítő mikor ágas bogas részen mászkál az ember és a hozzá csapódott gajjakat képes találatnak hinni.. mert kb olyan a hangja mint mikor eltalálják BB-vel..
de ettől eltekintve nekem bejön. persze ez is totál szubjektív, mindenki maga dönti el, hogy miben fájtol. -
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ahogy nő majd a tapasztalatom sztem az ilyen dolgokat úgy is elhagyom idővel azt meg szépen softairre hirdetésnek. de én az a fajta balfasz vagyok aki sosem méri fel jól fizikailag a teret maga körül és mindig mindennek nekimegyek. szval a sisak nálam nem a bb-t fogja

-
ClayMore
aktív tag

sikerült szereznem egy ilyesmi rögzítést az államhoz
1,5k ért kicsit sokallom, de nem kell mamámnak mókolni vele és jó erősnek tűnik az anyaga.
a vipera replikának a fekete gumi gyári bizbasza ami az álladra megy az nagyon idegesítő és kényelmetlen. -
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ennyi fps-t dobott a hosszabb cső? wow.
-
alph4
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ezt a videót már pont néztem tegnap. De a lényeg hogy nagy nehezen sikerült.

A gyanúm beigazolódott, mindkét irányba tekerve se látszódott a lenyomó a hopup gumi csövébe nézve.Szétkaptam az egészet, és találtam egy kis érdekességet. Nem volt benne külön lenyomó, hanem a hop up lenyomó karnak volt úgy kialakítva formára hogy volt egy H lenyomó utánzat rajta. Megoldás annyi volt hogy az azt hajtó fogaskerék belső részére tekertem egy kis vékony ragasztó szalag csíkot. Így aztán mikor tekertem már lenyomta rendesen a gumit.
Le is teszteltem gyorsan, így belőve nagyon szépen lő 40 méterre. kb 15cmx15cm dobozt letámasztva stabilan lőtte.Annyi kérdésem még lenne stefanitsr, hogy láttam benne most egy zöld rúgót (vagy kék nem tudom már.) ezt milyen erősségű? Mert volt mellékelve egy sima nem színezett is. Mert ha a 120as van benne akkor a 100as kicserélném.
-
stefanitsr
senior tag
Ebből a videóból próbálj puskázni.
Miután az upper lejött kell kicsit feszegetni a külső csövet meg a kamrát, de utána már szétjön.
-
alph4
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
A hopkamra alja elakad az alsó tokfélben ezért szétszedéskor kell vele kissé ügyeskedni és finoman feszegetni, hogy szétjöjjön. Célszerű az uppert a front szettel lehúzni a lower+hopkamra+ cső együttesről és később leműteni a boxról + lowerről a csövet.
Ofkorz a tárat ki kell venni az ilyen mókák előtt, illetve egyes lövéssel alaphelyzetbe kell hozni a boxot (nózi legyen hátul). Nekem a tesztelt tc alaphangon perfekt volt, hozzáteszem, hogy NEM a taiwangunról van (ennek ellenére az alap szétszedést megcsináltam vele, hogy lássam kb mi búg benne).
A fakebolt nem sokat megy hátra, és az a pici, egy egy fordulat is sok esetben m4 hopupnál túl sok, tehát csak a durva állítás során zavaró a sok vacakolás, a finombeállításnál szinte milliméterek törtrészeit mozdítod a keréken.
-
alph4
tag
Megérkezett tesómnak egy SRC M4 TC. Lenne pár kérdésem, jobban stefanitsr van képben, ő tesztelte.
A lőképe 30-re nem valami jó, hop-up állításához ugye nehezen hozzáférni. Minden esetre tudom tekergetni, viszont nem sokat (egy fél-fél) menetet lehet előre-hátra tekerni. Ez normális? Mert hiába tekerem egy egyik végletbe utána a másikba kb ugyanazt lövi, hamar leesik a golyó ergo semmiféle ho up hatás nem tapasztalok. Mi lehet a gond?
Egy kérdésem lenne még, hogy lehet szétszedni, hogyha a hopup kamrához akarok hozzáférni? Mert elől van ugye egy kis csavar, amit ki kell csavarni utána a csapszeget kiütni. És húznám előre de nem engedi egy 2-3cm után tovább, a tárnál néz a hopup kamra alsó része megakad. Felfele meg nem tudom.
-
szbalogh
addikt
Na jó, igazad van. Velem is történt olyan, hogy ketten hegynek felfelé lezúztuk egy egész rajt szemtől szemben

De olyan is megesett, hogy egy fenyő alá befeküdtem és AEP-el szedtem ki egy veterán játékost aki mellettem sétált el. Piros pólóban voltam, az első játékomon történt. -
BaKeSZ87
őstag
Ha taiwangunos rendelés érdekel valakit, szóljon privátban!
Üdv! -
stefanitsr
senior tag
A festményektől és az autóktól eltérően a slukkerek festésének célja hogy elrejtse, összeolvassza a környezettel a fegyverforma látványát. Ha művészkednek vele mint pl a softair optikai tuningos topikjában Hardballer az m14-el, csinálnak egy amatőr számára tetsző, ám játék során már messziről világító, csillogó, és a valós fegyverfestésektől merőben különböző kreálmányt.
Tehát, nem szempont a tökéletes fedés, fényes festés, és a többi, a távolról ködölés, a lehető legkevesebb szabályos forma meghagyása a nyerő, éppen ezért bizonyos alkatrészek festése és más szabályos formájú részek feketén hagyása sem szolgálja a fenti célt.
-
alph4
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Ez hülyeség, pont akkor tudsz sikereket elérni ha mész és kockáztatsz. És is most kezdtem. Persze benne van hogy kilőnek, de voltak olyan körök amikor legtöbbet és tettem hozzá, valamikor a fél csapatot kilőve (6embert) nyertünk úgy hogy már vesztésre álltunk. De én nem is szeretek 2 percél tovább egy helybe lenni, sosem értem azokat akik akár fél óráig is elvannak egy fedezék mögött... Múltkor volt egy játék ott ezen nagyon felidegesítettem magam, neki állt a támadó csapat kempelni, de ilyen majdnem fél óráig egyik se ment tovább 1 métert sem. Kérdezem nem kéne vmi idő limit, mert ennek kb semmi értelme? válasz: Minek, háborúban sem volt... Mondom akkor menj a háborúba! Mert ez itt egy játék...és nem fog évekig tartani. Többet oda se kell menni.
-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Tercel/bell 1911, nem vészes az ára, marui kompatibilis és elég tartós. Vaterán nézz szét utánuk.
-
alph4
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nekem sem tetszik. Kinézetre se szép, meg sok értelmét se látom, kivéve ugye a sniper fegyvernél, de ott is csak akkor jó ha igényesen van megcsinálva. Bár ha ezzel a fegyverrel is a kempelés a fő cél, akkor értem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szbalogh
addikt
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Airsoft fegyvert szeretnék vásárolni. Pisztolyt szeretnék, nincs nagy elvárás, szimplán lőlapra lövöldözgetnék, de itt meg is akadtam! Milyet típust ajánlotok? Mire figyeljek oda? Hol vásároljak? A célprofilból eredendően nem szeretnék rá túl sokat áldozni.
A segítséget előre is köszönöm!

-
stefanitsr
senior tag
válasz
z.bodog
üzenetére
Ilyenkor szokták kérni az "utalási bizonylatot" is ami pl lehet egy paypal kivonat is, kinyomtatva (ha vámolják és lesz rajta vám illetve áfa, ez fogja adni az alapját).
A torkolati energia igazoláshoz meg elegendő a webshop oldal kinyomtatva, amin szerepel az fps érték, esetleg a joule-ban odaírt torkolati energia.
-
z.bodog
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltaktól:
A Magyar Postán pihen egy airsoft rendelésem: A&K SVD Dragunov Sniper Rifle, Hong Kongból.
Visszatartják, el kell faxolnom (wtf!) nekik a csőtorkolati sebességét a fegyvernek (440 fps). Van valakinek tapasztalata arról, hogy ilyenkor mi a teendő? Hivatalos irat kell nekik, amit honnan is szerezzek? Vagy nyomtassam ki a honlapról az infót? Mennyibe fog ez kerülni?
köszi!
-
alph4
tag
Mid cap AK tárat hogyan lehetne szétszedni?
Kb ilyen van: [link]
Az alján vagy egy négyzet alakul rész amit oldalra belehet nyomni, de nem tudom utána levenni a talp részt, csak annyi hogy érzem hogy lazábban mozog.Rugóhoz akarnák hozzáférni, mert túltöltöttem és ez miatt sztem megszorúlt. (nem jön fel teljesen)
-
zalman90
őstag
szombaton megyek éjszakai játékra , de ilyenen még nem voltam , hogy készüljek erre?
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mondjuk gyanús volt igen. Most már akkor csak azt kell kitalálnom h cm045 vagy cm045a legyen, és hogy hol vegyem meg. Írtam is egy mailt taiwangunnak, remélem válaszolnak gyorsan.
-
stefanitsr
senior tag
Mivel nincs belőle, a mellé írt árnak NINCS jelentősége, az első szállítmány beérkeztekor várhatóan változni fog mert kb biztosan a legutolsó szállítmány ára van odaírva. Namost, azt az akkori beszerzési árat és árfolyamot figyelembe véve számították, ami ma már 100% biztosan más (magasabb) lesz.
-
sss
őstag
Főleg gunfire-ön nézelődtem, ott pedig:
rk-01w - 106 eu (out of stock)
cm045a - 149 euEnnyivel jobb a cyma belseje, hogy 1,5x annyiba kerül? Vagy lehet, hogy a boyi ára el van írva, mert pl taiwngunon ennél jóval drágább.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez teny, en nem is hasznalom medveolo rugoval, valami hasznalt kinai szar van benne eppen 350fps korul, a csapagyak nem estek meg szet, azt meghagyom a GP-nek
ettol fuggetlenul kis odafigyelessel siman jo lehet a kalash GB is, de kolteni kell ra az biztos, a cyma meg out of box fasza, csak azt a spiatert felejtenek mar el... -
stefanitsr
senior tag
No, pl a hopup kamra perfekt a cymában, de mondhatnám, hogy a motorja is jobb (kinek mi az igénye, de az tuti hogy erősebb rugóval is jobb az egyes, fegyverszerűbb, gyorsabb), a teli csapágy nem tud szétesni (ugye az, hogy neked nem ment szét benne, még nem statisztikai sokaság, ami alapja lehetne súlyos konzekvenciák levonásának)...

Ez azért 3 olyan dolog ami miatt úgy gondolom hogy az igazi ultimáté csájnéz áká a full steel kalacs küle + a cyma cm045 bele (és a cymában a kamra mellett a gumi is igen jó alaphangon, nem szükséges cserélni, boxra ráfér egy átnézés, de eldöczög anélkül is évekig).
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az enyemben a nozit, a hoopupkamrat csereltem meg kihezagoltam es megy lassan tobb mint egy eve
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a választ. Nézegettem már a cm045-öt korábban és tetszik is, kb. ennyi lenne a lélektani határ amit maximum kiadnék fegyverért most. A dboys/boyi rk-01w ez spiáter tokos vagy miért ilyen sokkal olcsóbb gunfire-ön? Csak mert kinézetre eléggé hasonló.

-
stefanitsr
senior tag
Ha az AK tetszik, miért ne vennéd meg azt ami ezért a pénzért kapható leginkább pontos, erős, és megbízható ?

CM.045 aks74u.
MP5-ből a cima cm.041 sorozat,
ak betából is inkább a cyma, de jellemzően a JG-t tartják a boltban. Anyaguk miatt a fenti kettőt választanám.
G36 és M4 lehetőségek esetén a gen3-as SRC-kből válogatnék.
-
sss
őstag
Üdv!
Eddig 4-5 airsoft játékon voltam és mivel megtetszett, meg haverok közül többen is rákaptak, ezért vennék vmi olcsóbb fegyvert. A kisebb fegyverek tetszenek: mp5, ak beta, ak-74 ilyesmik. Olvasgatom már egy ideje a topikot, látom h főleg az ak szériát preferáljátok, de kicsit bizonytalan vagyok h mit vegyek. Esetleg vmi ötlet? -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
"Lazán Tolja 20g-os BB-vel a 420Fps-t 25g-ssel 400Fix"
Létezik ilyen?
-
Mcray
senior tag
Az álmok halnak meg utoljára... 2 éve volt egy álmom, de fel kellett adnom.
Tegnap megint feltámadt az álom:
Hmm, kemény 2 darab van fent egész Lengyelben a neten. A jobb állapotúakat már elvitték 250 Zlotyiért...
Azt tudtátok hogy a Boyi szabvány egy rakás fos??? Félig Inokatsu, félig VFC szabvány, de véletlen sem fordítva hogy legalább az ilyen éles tusokat fogadja átalakítás nélkül...VFC testre ez simán felmenne...
-
szbalogh
addikt
Akarom megrendelni az OD Meister Glockot erre már nincs raktáron

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ja a CA 99ert az nekem is fajt

-
stefanitsr
senior tag
Basszus.
Az emberek nagy része még most is dobozban él. JG m4-ért 70-es irányár, lerúgott, agyon koptatott fullféjm (spijátér) klasszikármi m4 retekért 100 ! 100...
Pöpec, fullos, épp csak kávét nem főz és le nem sz*p SRC m4a1 taccarbine 70k ITTHON boltból, ÚJONNAN, mkh-val, + rugóval mindennel ! Csak akku kell bele azt lehet vele gyakni az ellent és olyan szépen meg van csinálva, hogy g&p-nek is van mit takargatnia ha a kettőt egymás mellé teszem...
-
Badsheep
csendes tag
Az az igazság ,hogy nem akarnék használt cuccot venni mert sose jövök ki belőle jól, jobb szeretem ha én nyúlok a dolgokhoz először. Másrészt szeretem magam bütykölni a dolgaimat és így is úgy is kibelezem , hogy olyan legyen amit én elképzelek... Egyébként nem első fegyók lennének már van (CM M14,CM MP5K,CM Glock 18c aep) csak mint mondtam van egy kis gyűjtögető hajlamom...
De a cm045-ről beszélhetünk esetleg ha tényleg "vadiúj"-üdv-
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
noigen. akkor én nem az a tipus vagyok. jobb szeretem a nyíltabb célzást szal marad tervbe a holosight. kösz az infót.
mod.: akkor miért nem hagyod fixen rajta a tompítót? macera vele belerakni a pisztolytokba mi? vagy nem is lehet...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Badsheep
üzenetére
mkh nem kell, ha nem itthon veszed (KIZÁRÓLAG az itthoni forgalomba hozatal feltétele, van ugyan egykét madár aki minden fegyverére megcsináltatja (elmegy érte pestre, visz akkut, gázt bb-t, fizet, hazahozza, stb), de teljesen felesleges, pénzkidobás).
4x acog akkor jó, ha a neked bejön a nagyítása, meg hogy aránylag közel kell hozzá hajolni, hogy éles képet adjon, szóval erősen embere válogatja.
Ezen a pisztolyon erősen van. A célpont oldaláról nem hallani a lövést, ha rajtvan... (nbb egyik előnye hogy csak a csőtorkolat fele megy gáz, nincs gb vagy más szerkezeti elem, ami hangot adjon ergo a csövet elhagyó bb után kiszabaduló gázfelhő okozta pukkanást fogja meg a tompító, más hangja meg nincs)
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
szóval akkor azt mondod, hogy a 4x-es acog az állatságos?
azt figyeltem, hogy a pisztolyon a hangtompítót elég sűrűn váltogatod..
van annak valami értelme? a váltogatásnak és egyáltalán a hangtompítónak? thx. -
Badsheep
csendes tag
Ja majd elfeledtem a lényeget , hol érdemes megvenni szerintetek a fegyókat?
Néztem a taiwanon de ha rászámolom a szállítási és a mkh kártya összegét kb ugyanott vagyok... kivéve ha egyszerre venném az összest!? De hát az nem megy sajnos...
Itthon meg a Depo árai jók de ott meg nincs minden csak a az AK meg a shoti-üdv-
-
Badsheep
csendes tag
Tiszteletem az uraknak!
Már régóta olvasgatom a fórumot (fórumokat), és véleményeteket ill. tanácsot szeretnék kérni!
Kb. másfél éve kezdtem airsoftozni ezért még a felszerelés gyűjtögetés fázisában járok ,most éppen fegyvert szeretnék vásárolni ehhez kérnék egy kis segítséget...
A következő alanyokat szemeltem ki:-CM.045A kalasnyikov nélkül lehet élni de minek...
-Double Eagle M56A Shotgun csak a fííling kedvéért...
ezeket esetleg még idén ha összejön :
-SR36 MG [SRC] gen.III csupa jókat írnak róla...
-P08 S FULL METAL[WE] gyerekkorom óta nekem ez a "pisztoly"
Távolabbi jövőben:
-SR40 [SRC] gen. III EBB csak elképzelés szinten (óóh de jó lenne)
-G-11 Submachine gun[WELL] nem hiányzik de tetszik nagyon...
Igen van egy kis gyűjtői hajlamom de semmi más hobbim se káros szenvedély ezért csak az asszonnyal kell megküzdenem értük (na meg $ is kell azé...)
Üdvözlettel : Kopter
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
sosem taperoltam még doctor sight-os acoq-ot. mennyire használható? mármint a nyitott része.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
erre vettél->
magpul angle foregripet?
vertical magpul gripet
vagy
magára az előagyra célzol a marcsával? -
sowi
őstag
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
kommersz m4?
azt ahotgun shell tartót meg a tus táskához kaptam
-
zalman90
őstag
véleményt kérnék , erről : link

hozzáteszem élőben jobban néz ki , itt nem adja vissza

-
ClayMore
aktív tag
Estét!
meg is van hol kezdek->Köv szombat Újvárosban a volt kertészetnél a vasművel szemben. kis pici játék szval ideális h szokjam a dolgokat és beletanuljak ebbe-abba.
olvastam a sapka vagy kendő 40-40->narancssárga is lehet vagy CSAK fehér engedélyezett? narancssárga elfekvőben az van

köszi a választ!
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nos igen, az egy csomó más helyen jó lehet !

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Színtelen körömlakk, mint csavarrögzítő.

-
stefanitsr
senior tag
Sajna sosem lesz igazán pontos.
Ellenőrizni kell, hogy a cső belseje hibátlan-e illetve nem görbe-e, aztán fikszálni kell a belső csövet a kölsőben, a külső csövet a tokban (+ csavarok + furatok + menetek), ellenőrizni kell a gumi rendesen van-e berakva, a lenyomó egészben van-e vagy már megette-e az imbusz csavarkája és végül ha ezek biztosan tuti de 100%-ra rendben vannak akkor rendes bb-t kell használni szélcsendes helyen a belövéshez.
Az atoz rokonság okán az egyik fő problémája ennek az svd-nek az, hogy két pindurka imbuszcsavar folyamatos lelazulása okán a puska előagya + első csöve úgy jár mindenfele mint b*zik f*sza a gőzben.
-
szbalogh
addikt
válasz
evilzombie
üzenetére
blöoáááá
-
evilzombie
tag
Valakinek volt mar a kezeben umarexl(g36 csalad)?
-
alph4
tag
Haveromnak van egy A&K SVD-je, amit próbáltunk volna belőni hogy pontos legyen, de akár hogy állítottuk pl a hop-upot mindig jobbra lőtt kicsivel. KB null hopupal volt a legpontosabb, de 30méter után már "lesett" a BB.
Mit kéne benne cserélni és mire hogy használható legyen a fegyver?
-
zalman90
őstag
vettem taiwanról ilyen golyó álló mellény replikát , vagy taktikai mellény nem is tudom minek nevezzem
de annyira kemény és merev , fog ez változni a használat során?
(mellesleg 3 nap alatt meg jött a csomag
) -
szbalogh
addikt
Restaurált már közűletek valaki M1942-es sisakot?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ok, ne erőltessük, nem megy ez.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Alap, hogy a tár nem ereszt. Ez annyira banális hiba, mint nyitott kocsiajtóval elindulni.
És melyik fegyver is lő ki lőszert? Lövedéket inkább. Ha már precízkedünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BaKeSZ87
őstag
na mindegy. -
zalman90
őstag
ez a bb king 1 kupac fos lőszer , uj hop gumival is pontatlan mint az állat

milyen bb-t ajánlatok ami jó ? bbone-t nézegettem , az még viszonylag olcsó , de jó is?
-
BaKeSZ87
őstag
Taiwangunos rendelésbe esetleg beszállna valaki?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
csak kár, hogy a legolcsóbb szállítás is 27 dolcsi lenne (ha jól értelmeztem)...

be kéne rendelnem vagy 10-et, hogy megérje..
mod: az uncompany oldalára nem kell beregisztrálni? csak a vásárlásnál kell beírni az adatokat és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi haladó szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jópár lövést hárított már és a fülemet is bevédi. emellett meg viszonylag jól is szellőzik...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak ilyen volt itthon 

)