Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz BemAnyó #14439 üzenetére
Kínából általában elég lassan jön meg a cucc. Ha meg ráül a magyar vám, akkor ez az idő duplázódik.
Azt, hogy mi megy be vámra, meg mi nem sztem nem lehet meghatározni. Annyi eltérő vélemény van erről, hogy nem lehet tudni. Számolj azzal, hogy mindenképp bemegy, és fizetheted utána a vámot, a kezelési költséget, és az áfát. (erre amugy is elég nagy az esélyed, sztem 90%)
Emlékeim szerint a Tiger 111HK-val már voltak egyeseknek problémái, de fejből meg nem mondom mi. Ebben a topicban érdemes rákeresni: [link]
Szoktak azzal cselezni, hogy mailben kérik a shopot, hogy ne a teljes vételárat, hanem egy alacsonyabb árat írjanak a számlára, sőt van aki alkudozni is szokott a kínai webshopokkal.
Nem ismert kínai márkákat azt mondják az okosok, hogy érdemes elkerülni. Nem tudhatod mi van benne, milyen minőségű alkatrészekkel dolgoznak, mennyi az egyedi alkatrészük, ami miatt a későbbi szerelés miatt csak szívni fogsz."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
-
sptkyle
senior tag
válasz BemAnyó #14485 üzenetére
Lehet hopkamra, hopgumi bibi is.
De amugy minden lövésnél ezt produkálja, vagy kihagy 1-2 lövést (nem jön bb a csőből), és mondjuk 3. lövésre kiesik mind a 3 bb ?[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
sptkyle
senior tag
válasz BemAnyó #14487 üzenetére
Müanyag hopkamrák szélsőséges esetben törhetnek is. Ám az esetek többségében csupán a lenyomóval szokott gond lenni, de ami inkább a problémádat okozhatja, sztem hopgumi. Azt nézd meg. Meg hogy a nózi jol müködik e együtt a gumival, nem e gyűri meg.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
X2N
őstag
válasz BemAnyó #14485 üzenetére
Ez nálam akkor fordult elő amikor a nózi túl sokáig volt behúzva és több bb került a csőbe, kiszedtem a delayer-t a gearboxból most jó, esetleg lehet még az probléma hogy a nózid nem elég gyorsan csapódik vissza a hopupba, vagy eleve túl nagy a távolság a nózi és a hopup között.
-
stefanitsr
senior tag
válasz BemAnyó #14566 üzenetére
Levegős részt emeld ki, rugóval rugóvezetővel, visszaforgásgátlót is.
Csavard össze a két box felet, ellenőrizd, hogy jól hézagoltál-e, a kerekeknek szabadon kell futnia összecsavarozott box felekkel is.
Ha nem megy mehetünk tovább.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
szbalogh
addikt
válasz BemAnyó #14573 üzenetére
Játszd végig a ciklust rugó nélkül csak úgy, hogy nincsen rajta a box jobb fele. Ha a dugó első fogába kap a sector akkor oké. Ha nem akkor alapállapotban valamiért hátrébb került a dugattyú. Akkor a hengerfejet és a dugattyúfejet ellenőrizd le.
Új rugót és/vagy rugóvezetőt tettél bele? Ha igen akkor lehet az is amit említettek, hogy a rugó teljesen összenyomott állapotában nem ér teljesen hátra a dugattyú, vagy a rugó szorul a rugóvezetőben.
Vagy csak az akksid olyan gyenge...[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Hurkaleves
őstag
válasz BemAnyó #14860 üzenetére
én eddig mindegyikkel szívtam... mozgás közben még csak csak ventilált, de mihelyst megálltam párásodott. szóval cseréltem rácsosra. ez most állat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz BemAnyó #14860 üzenetére
Izzadós vagyok, én egy shemaghot hajtok háromszögbe és a zubbony alá felkötöm a nyakamba, felette összegombolom a zubbonyt, ha bírom, akkor a felső gombot is. Felveszi az izzadságot, és nem engedi fel a kipárolgást. Guggoláskor sem párásodok fel.
Munkavédelmi szemüveget használok cserélhető lencsékkel, többféle sárga és füst színű lencsét szedtem össze az évek alatt. Nekem ez vált be.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest