Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
A rendőr nem szakért meg semmit, max ha nagyon látványosan faszkodsz vele elviheti (Játék alkalmával nem ezt teszed, de pl igazoltatás során ha arczon lövöd, vagy kolesz ablakból sniperrel tv stáb előtt lövöd a szemközti táblát...
), de nem engedéllyel használt magánterületen, ami elvileg airsoft játék céljából jelölve van lezárva... -
evilzombie
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tenyleg ennyire nehez felfogni!!!!!!!!????????

Magyarorszagon ertekesitett, vagyis magyar kereskedotol vasarolt fegyverhez kell ez a kartya!
Rendelsz kulfoldrol es a gond megvan oldva!
Ez a kartya is egy lehuzas/burkolt ado ahogy tetszik, amit a magyar kereskedok velunk szeretnenek megfizettetni!Ahogy azt mar elottem szepen leirtak!
MEG EGY OK AMIERT KULFOLDROL VASAROLUNK!!!

"tanúsítvány hiányában megszakértheti."
Nyugodtan megteheti!
A fegyverek 99.99999999%-a 7.5J alatt lesz!

Igy a csuzlit vissza kapod

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
olyan rof van velük mint semelyik másik akksimmal
nagyon szépen tekeri erőlködés nélkül 
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a rendor ha akarja MHK kartya, verteszt es latasvizsgalat utan is elveszi ha akarja
-
szbalogh
addikt
Na most írt a előző tulaj. 0.23-as bb-vel 385fps volt. Most egy icipicit gyengébb... így pont jó lesz

-
szbalogh
addikt
Sikerült hazaérnem világosbn így tudtam lődözni kicsit. Csak automatán volt akadás. A hopgumi alját felgyűrte a bb ezért akadt el. Kicseréltem a keményebb madbullra, jó lett

Meglepően jól bírja amúgy a kókány aksim. Nem hittem volna hogy ennyit tudok majd lőni vele. Kb 500-nál tart. -
stefanitsr
senior tag
MKH dolgot kitárgyaltuk, felesleges a pánikot kelteni.
-
macilaci78
nagyúr
Jogszabályról van szó. Jogállamban élünk, szóval valami okos kitalálta, hogy kell. És ha kimegy egy ellenőrzés mondjuk egy honvédségi területen amúgy engedéllyel szervezett játékra, és valaki csak úgy pikkel a bandára, akkor a fegyverek 2/3-át bizony jogosan elkobozhatja és tanúsítvány hiányában megszakértheti. Na, ez után rakd össze azt, amit visszakapsz!
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
kössz a választ
akkor rá köthetem fegyverre? nem fog benne kárt tenni?
-
stefanitsr
senior tag
Arra, hogy az okádék gravírjukkal elrondítsák a kar98k-mat, mondjuk.
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
es mire is jo ha van MKH kartya?? semmire
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az AUG-om 1250-1300-as ROF-ot tudott, mégsem volt gond az adagolással. Bár lehet, hogy ebben az esetben mégis erről van szó. Amúgy tapasztalataim szerint a high-cap tárak és motoros tárak tudnak tipikusan lomhák lenni.
Hazai fegyvervásárlás: az MKH kártya az egyetlen, amit a hazai kiskerek tudnak a külföldi rendeléssel szemben. És ez bizony magyar jog és állami monopólium. Persze 5k-ért bármelyik kisker bevizsgáltatja a fegyód, de ez idő. Vagy a feléért intézed magad.
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Meg aki figyelemmel követ titeket...

Mert egyszerűbb itthon megvenni, meg különben is van garancia, meg van benne színes tuningdugattyú, meg reggelig lehetne sorolni az okokat. Ahogy egy volt kollégám mondta: 'Kifogásokat mindig könnyű találni, hogy valamit miért nem csinálsz. Na de indokot, hogy miért csinálod..."
Szerk.: Meg pont Te említetted múltkor, hogy az emberek nagy része a KWA-ról azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák...
De ez JG, Cyma, stb.... -
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
mert a tobbi BOYIIIIIIII meg CA, egyebkent brutal masszivan osszerakott cucc, ocsemen nbem lotyog semmi, ja meg a lenyeg, hogy az iranyzekok acelbol vannak nem spiaterfosbol
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
jovan, akkor nem csak en vagyok ezzel igy, az m4a1 postaval jott meg 63e-bol, es en is ugyanezt vettem eszre mint te...ezek utan boyi, ca, meg tarsaik 80ezerert??? rohej....
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nálad nincs meg az a bizonyos rof.
-
Hurkaleves
őstag
nálam szépen adagol delayer nélkül is.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Simán tud fosul adagolni bármilyen tárral. Egy bizonyos rof felett a delayer lehet az ilyen kihagyásokra a megoldás. Lipoval már az aksum is kéri, és abban még nincs.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
A 2 méret a bore up miatt lesz, nem?
A rugót meg feszítsd elő még 20 BB-vel.

most komolyan. Nem tök mindegy, hogy a rugó útját elöl, vagy hátul rövidíted meg? Barkácsolás helyett csak töltsd tele. Ha a tár elején is kihagy, akkor ez az ötlet ugrott.
Midcap lévén nem hiszem, hogy a magasabb ROF-ot ne tudná lekövetni a tár.0-ra lehúzott hop uppal is gatyán adagol? A hop up gumi harangja hogy lóg bele a kamrába?
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jaja tudom pár tizedmm is probléma lehet. Meg mindegyik fegyó más, gondolom ezért van belőle 2 méret is. A rofom elég fura mert bár 9 cellás az aksi de nagyon lomha az első lövés. Inkább a tár lesz a ludas. 150-es midcap, olyan fordult meg a fejemben, hogy kicsit előfeszítem benne a rugót és akkor bár nem megy majd bele 150bb de erősebb lesz. Az mp5 táraiban nagyon durván erős rugó volt ehhez képest.
Még alig lőttem vele, még próbálkozok, szerintem megoldom.... találékony gyerek vagyok én
de köszi a csere felajánlást! -
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Csabinak az SHS hosszú nózi van a fent filmezett fitymásban, és SHS M100 rugó. Adagolása perfekt (egyébként ha magas a rof és néha kihagy, akkor rossz úton gondolkozol ha nózira fogod. Ha a nózi túl hosszú akkor NINCS adagolás és slussz), 412 fps volt neki beállított hopuppal...
Merje valaki azt mondani nekem hogy a G&P tömítés perfekt, a kínai meg szar.

Egyébként ha a nózi lenne hosszú, elcserélem egy amúgy perfektül tömítő, action marui hosszú nózira (19,7), O gyűrűs, még nem volt beépítve semmibe, gyári csomagolásban.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az adagolási para a hosszú nózi miatt van amit Te ajánlottál

Gyengíteni meg kellett mert túl erős volt alapból. Így is simán 350 felett van, átviszi a sörösdoboz alját 0.25-re állított hopuppal 0.2g bb-vel. -
stefanitsr
senior tag
Ha azt veszem, hogy itthon az áráért boyikat árulnak kiskerekben, de nem kell elszenvednem rajta az MKH gravír látványát, sokkalsokkal jobb az anyaga, a bele meg pff annyival, hogy kevés hozzá az ékes szólásom...
Mi a fenéért vesz az ember ilyen árban mást ? Ennyiért abszolút a legjobb vétel.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
no es milyen volt az SRC?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nem lenne jó, totál kinulláznád a most még működő AK-dat, amin már eddig is törtél, adagolási parát csináltál és gyengébb lett, pedig alap gumival is pontos és erős volt, és még nem voltál vele játékon.
Szétszedés nélkül ennyi látszik belőle. Alapvetően egy ügyes megoldás, kínaitól meglepően jó anyagokkal, de max fél útig mozdul hátra a felhúzókar, szóval tényleg amolyan fitymacsatt érzés.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Randa de finom

Jó lenne látni közvetlen közelről azt a rudazatot
-
stefanitsr
senior tag
-
szbalogh
addikt
Buktatók és kudarcok nélkül nincsen fejlődés

Cserélném én de nem tudom mi az angol neve az alkatrésznek így nem is tudok rákeresni.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Látom neked is nagy ellenséged a működő puska amiről még nem törött le semmi. A mechanikus fitymacsattogtató gondolata is ezt támasztja alá...
Egyébiránt VFC ak-ról semmilyen stiftet nem kell kiütni hopup gumi cseréhez sem. Továbbá, ha jól lőtt alaphangon akkor nem értem miért nyúltál hozzá.

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tudom tudom a szabályt

A nagy stiftet pont ellenkező irányba kezdtem kikalapálni. Kijött meg visszatéve tart is rendesen csak közben az a vékony xar letört pedig puha fát tettem alá. Olyan bénán alákerült és elpattant.
Az ebb-t hogyan kell bekötni? Csak akasszak egy drótot a dugattyú végébe? -
szbalogh
addikt
Megmókoltam és összeraktam a stukkert és még működik is
Kicsit gyengébb lett, de van adagolási probléma. Kb minden 5. lövés szárazon megy ha csak kevés bb-t tolok a tárba. Pár tized mm távtartó a hopkamra és a box között megoldja talán a problémát.
Eltörtem a markolathéj felső részét tartó pecket jobb oldalt
Spiátert lehet hegeszteni vagy forrasztani?
Mi ennek az alkatrésznek az angol neve? -
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
A hétvégén filmeztem SRC SR4A3-ast, illetve a fitymarkolatos román AK-t is meg egy kis akszhiót, úgyhogy stay tuned.
-
stefanitsr
senior tag
"Csere van : M4/ M16 Variánsokra(Csak boyi és CA jöhet szóba)"
Szegény... Mikor már kapni SRC-t, a&k-t,stb-t

-
stefanitsr
senior tag
Nah újabb 100k-s M4 softairen, bár jelenleg quasar vezeti a listát... Magpul karabély. RSOV-ről ma berendelve 80k körül jönne ki újonnan...
-
szbalogh
addikt
válasz
rainmen
üzenetére
Nemtom, de amúgy nagyon pontos volt. A cső is nagyon szép tükörsima, a kettő produkciója nekem megfelel pontosságban. A madbull kék gumi se rossz amit elszakítottam, a fontos részei nem szakadtak, de azért a gyárit teszem vissza.
Bár elvileg a bax-hoz nem h lenyomó illik de azzal is nagyon szépen lőtt. -
szbalogh
addikt
Valaki tudna egy képet a VFC fajta AK ebb megoldásáról? Az érdekelne, hogy mi és hogyan köti össze a dugattyút és a hüvelykivetőt. A gb ki van vágva oldalt és a hüvelykivető lemez (vagy mi) is lyukas. Gondolom oda kell beakasztani valamit.
Nem találok róla képet csak egy youtube VFC aims videót ahol a fele látszik egy pillanatra
-
evilzombie
tag
Erre a cso "egyenesitesre "kivancsi vagyok!

Vagy valami mast ertenek cso kiegyenesitesen?
-
drahotab
tag
Sziasztok!
Eladó airsoft fegyóm: [link]
-
zalman90
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
kössz a válaszokat
meg mértük az akksit teljesen feltölve , 8.4v ez terheletlenül (másik 8.4 es akksim 9.6v terheletlenül)
rof vele nem is annyira rossz még igy se , tálán azért mert firefox
elvileg ezekszerint 1 cella lehet benne rossz , szerintem igy hagyom , teljesen megfelel -
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nemtom ismeritek e Lizardot te tőle venné az illető és a g36c belül fém és a legújabb golden eagle JG :S
ls a Cyma Cm.045A nél valami szebbet tudsz ajánlani?
AK vagy valami más , de ez nem eg yszép darab és a tára elég bóvlinak néz ki!
(nem én venném az illetőnek nem tetszik küllemre de eg ymásik ak ami jó azt megvenné szerintem)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
üzenetére
Ha valaki azt mondja ezekre, hogy fullféjm azt átb@sz !

Scar alsó tok része, g36 teljesen múanyag.
A harmadikat érdemes megvenni, a Cyma Cm.045A-t 45-ért boltból.
Mert az nemcsak hogy fullféjm, de aczél. Ez nem vicc, nemcsak a küle, hanem a bele is nagyon jóféle, erős, pontos, igen könnyen szerelhető, és nagyon megszerethető ezek miatt. A gyári motorja erős és energia takarékos (a többiekben olyan amilyen, dboys scarban átlagon aluli) ás általában a gyári akkuja is jó. G36-osé is jó szokott lenni, boyié kuka kb.Ha ebből a kettőből kell választani akkor inkább a scar, boxot gyengítve a körítés tartósabb, strapabíróbb (tűzváltó, hopup függesztés, tusára vigyázni kell, nem feszegetni mert törhet a retesz meg az a műanyagdarab amibe a retesz kapaszkodik)
-
törölt tag
helo!
szerintetek egy full fém Jing Gong (6681) Golden Eagle g36c 32.000ft ért GARIVAL vagy egy
Boyi Scar full fém szintén garival 45 ért!melyik jó, jobb és miért? melyiket érdemesebb megvenni?
-
szbalogh
addikt
válasz
evilzombie
üzenetére
Nem kell

De a sectorkerék kicsit könnyebben kap bele a dugattyúba így.
röviden -
szbalogh
addikt
Szétkaptam a 040D-t. A gb egyik csavaja sem volt rendesen meghúzva, a csapágyak úgy maguktól kiestek a helyükről, mindegyik fogaskerék tengelyén 1-1 db ugyanakkora hézagoló volt vagyis csak úgy összadobták. A nózi nem tömített, a hengerfejet befogva és a dugattyút betolva szépen szelel a sorjás o-gyűrű mellett.
Vettem hozzá egy 100-as és 110-es shs rugót. Ami benne van vastagabb anyagból van de a három közűl a legrövidebb. Persze van előfeszítő a dugattyúban.
Ez utóbbit dobni fogom, teszek 2mm alukarikát a dugattyú és a dugattyúfej közé és lereszelem a 2. fogat a dugattyúról, beragasztom a csapágyakat és a szokásos o-gyűrű csere és normális hézagolás után remélheőleg még működni is fog a hosszabb fajta tömített shs nózival
Ja és ilyen apróságok, hogy a tűzkapcsoló érintkezőnyelve ~20 fokos szöget zárt be a mozgásiránnyal, amúgy ez a rész nem volt odacsavarozva a gb-hez. Direkt vagy véletlenül hagyhatták ki a csavart
A lecsapót tartó csavar nem tartja valami határozottan az egyeslövés alkatrészt ami ezért kicsit lötyög, ez talán nem lesz baj ha eddig nem volt. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Én is úgy szedtem szét... működik

Amúgy kicsit érdemes megmelegíteni mielőtt ráütsz. A pinion ilyenkor icipicit meglazul és könnyebben lejön. Gyorsan kell csinálni. Vissza ugyanaz, pinion megmelegít aztán határozottan visszanyom.
Ha meg hernyós a felfogatás akkor mindegy. -
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
van egy marui EG700-as motorom is donornak ha esetleg a kettőből össze lehet varázsolni valamit...
egyébként mi a véleményed mit lehetne kezdeni vele?
köszi a tesztet várom a videót!szbalogh:
neked van valami speckó szerszámod a motor szétszedéséhez? mert én régebben szétkaptam az F2000-es gyári motorját nagynehezen vésővel, baltával, kalapáccsal
de nem egyszerű a művelet. -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Valahol zárlatos lehet. Mérd meg van-e kontakt a forgórész lemezei és a kommutátor felületei között! Ha zárlatos szívesen áttekerem... már nagyon profi vagyok benne

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Kipróbáltam a motort egy kalash AK-ban, tényleg nem igazán jó. Baromi nagy áramokat felvesz már aránylag nem túl erős rugó mellett is. Lesz videó, majd mutatom.
-
rainmen
aktív tag
válasz
zalman90
üzenetére
Akkus fúró aksiját feltöltöttem a gyári töltővel-konzollal. Beraktam a fúróba, 4-6 mp üzem után már csak nyekergett. Mérés, 13,xx V. Burkolat bontás, üzem közben feszültségmérés, kb. 8 V volt benne. Terheletlenül a cellákban volt fesz, terhelve 3-4 darab nullás volt.
Tehát terhelve is mérjetek rá a cellákra.
-
szbalogh
addikt
válasz
zalman90
üzenetére
Attól függ mit jelent az, hogy rosz cella. Meg kell mérni mindegyik feszültségét. Ha van benne rövidzáras azt dobni kell. Ami 1.0V vagy felette van talán menthető. Az nem sokat jelent, hogy terheletlenül meghajtja a motort, a lényeg, hogy mekkora áramot tud leadni. Ha nagyon meg van gyötörve a többi is akkor fegyvert nem fogja meghajtani még ha cellánként eléri az 1.4V-ot is.
-
zalman90
őstag
vettem 1 állitolag cellahibás akksit , feldobtam töltőre , nem csinált semmit , 4 cellás aksi ként sikerült el inditani a töltést , most 7 cellásként tölti már (annyi is)
hogy tudom ki deriteni van -e baja? üres motorra rá kötöttem 5 perc töltés után és pörgeti rendesen
-
szbalogh
addikt
AK sling 1
AK sling 2
Hátha másnak is újdonság
-
Hege1234
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
értem akk ok
mkh-t nemszeressük lehúzó egy bagázs

-
sptkyle
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Az MKH bevizsgálás (ezzel együtt a fegyverre a gravírozás, és a kártya) a magyar jogszabályok miatt kell Mo-on kereskedelmi forgalomba kerülő fegyvereknél. (ennek a díja a forgalomba hozót kellene hogy terhelje, de a magyar AS shoppok olyan kedvesek, hogy ezt a vevőre hárítják) A bevizsgálásnál megnézik, hogy ténylegesen 15J alatti légfegyver, és erről egy "bizonyítványt" adnak. A gravír azért kell, hogy beazonosítható legyen , hogy arra a fegyverre vonatkozik a bevizsgálás. Magánszemélyként külföldről rendelés esetén erre a bevizsgálásra nincs kötelezettség. Bővebben: [link]
szerk: lassú vagyok

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Bontatlanul fog jönni.
MKH gravír annak a feltétele, hogy a magyarországi kereskedő eladhassa a terméket. Semmi máshoz nem kell. Lehúzás, nem egyéb.
Gravír nélkül tervezem értékesíteni, semmi értelmét nem látom... Rendőr amúgy is leszarja, ha rossz passzban van gravírostul megpróbálja elvinni, amihez totál nincs semmi joga, ha szabályosan szállítod.
-
Hege1234
addikt
sorry lejárt a limit
am ezeket az aksikat is kikel sütni ?
hallottam valami olyasmi cuccrol ami kisüti ezeket
de azt lehet hülyeségeket írokstefanitsr: neked glock-on van már ilyen mkh + sorozatszám gravir ? (bár ennek nemtom mihh értelme van )
meg rem azért a tied már kivan sütve mert én nem akarom hogy elxarjam az aksijátés te mennyiért adnád oda ?
de ha gondolod áttérhetünk privátra is -
Hege1234
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
okkéjs benne vagyok

am mit jelent nálad a hamarosan ?
jahh meg akk még ez is hozzá jönne ?
A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 3990ft-os költségét.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Mókolni szoktak bele.
Nem láttam még aep-be való LiPo-t... valószínű nem véletlen. -
Hurkaleves
őstag
AEP-be nem gyártanak valami lazább képességű LiPo-t? ami nem dilaj de azért határozottabb mint egy NiMh.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Hát ASG CZ99 még nem olvastam/hallottam semmit.
Mellesleg az ASG nem ilyen átcsomagoló cég? Nem emlékszem, csak rémlik valahonnan.Viszont a Glock már piacon van jópár éve, elég sok embernél bizonyított, hogy jo ár/érték aránnyal rendelkezik. Nem elhanyagolható dolog, hogy Marui koppintás, Marui és Cyma alkatrészek is vannak hozzá azért dögivel. Szervizelésüket is kitanulta már az összes szervizes, nemigen hozható össze vele nagyon problémás meghibásodás. Kiegészítők is vannak elég szép számmal hozzá, lévén hogy maga a Glock is elég népszerű típus.
Én a Glock-ot választanám a kettő közül. De persze ez csak az én véleményem.stefanitsr kolega mintha árulta volna pár hete a glockját.. nem tudom eladta e..
-
Hege1234
addikt
csáó mindenki !
már jó ideje szeretnék magamnak valami faja aep pisztolyt
15000 es árakategóriában mit ajánlanátok ? olcsóbb lehet
használt is lehet de nem agyonhasználtelőre is kössz !
-
szbalogh
addikt
Taiwangunról valaki rendel mostanában? Olyan fasszentos tártartóik vannak

-
sptkyle
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
A dealextreme.com-on is van pár B6 klón, ott is körülnézhetsz. Elég alacsonyak az árak, és free shipping van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nem engedéllyel használt magánterületen, ami elvileg airsoft játék céljából jelölve van lezárva...

De ez JG, Cyma, stb....

Spiátert lehet hegeszteni vagy forrasztani?