Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz boogie84 #8160 üzenetére
fém rugóvezető (lehetőleg Guarder) 3e huf
SP100-as rugó (Guarder), mivel alapból túl erős a fegyver jo barmilyen gyengebb kinai rugo is, kb. 500-1000 huf
fém hop-up kamra (lehetőleg Guarder, ha nincs, jó a CA) bár az újabb Dboys M4-eknél egész jó minőségű a fém hopkamra az uj dboysokban teljesen elfogadhato minosegu a fem kamra
hopkamrához való nózi (amilyen márkájút vett) faszsag, abszolut nem biztos, hogy az ugyanolyan markaju nozival jo lesz a fegyver, lasd pl. AK piros element kamra a kek CA nozival jo
Hop-Up gumi (Guarder, CA, Systema, szinte egykutya, bármelyik jobb, mint a gyári) 600 huf
ajánlott még a preccső ujabb faszsag, ha nem gorbe a cso nem kell cserelni
ajánlott H-hop-up lenyomó kb. 250 ft[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
rainmen
aktív tag
válasz boogie84 #8160 üzenetére
Van pár dolog, amit nem értek.
Miért kell RÖGTÖN cserélni:- rugóvezető: sztem nem fog azonnal széthullani
- SP100-as rugó: és ha nem MASZ szerinti játékra mész? Akkor minek gyengíteni?
- nózi: sowi leírta a lényeget
- prec. cső: a gyári, 230 mm-es csővel is pontos a fegyverem, tanakodtam cserén, de meggondoltattak
- H-lenyomó: enélkül is lehet játszani, amikor szét van kapva, elég akkor belerakni.A mondandód vége a lényeg. Meglesz, játszol vele, ismerkedsz. Aztán rájössz, hogy jó, avagy nem. Ha jó, akkor mehetnek bele cuccok. Ha nem, akkor meg felesleges pénzkidobás, a fegyver alapáránál többért nagyon nem tudnád eladni tuningolva. És csak a tuning lenne kb. 20eFt.
-
soulreaper
tag
válasz boogie84 #8212 üzenetére
nekem kinézet alapján
Magpul m4=Masada>Scar>M4>M4 S-system(én rosszul vagyok attól az előagytól)
összeségében mindegyik V2-es GB-s, SCAR-nak jobb a hopup-ja van mint a sima M4/16 szériának szóval pontosabb...nekem egyértelmű lenne hogy egy TAN színű SCAR ha az általad említett kettő közül kéne választanom...gondolkodás nélkül tan scar...
[ Szerkesztve ]
Private Military Contractor
-
Kornel213
tag
válasz boogie84 #8230 üzenetére
Gratula Most már mehetsz játszani!
Én pedig végül vettem egy HFC M199 Tactical Special Edition-t egyik barátomtól! Full fém, nagyon jó hangja van, 1 kg tárral együtt! 1,5-2 tárat lő ki 1 töltéssel! Megvagyok vele elégedve!
Pontosabban ez az: [link] Az elején a szereléksínt le lehet szerelni és akkor úgy néz ki mint egy sima beretta!" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
mykos
aktív tag
válasz boogie84 #8263 üzenetére
Jó a töltő, ha tud töltőáram korlátot. Így a mA már nem is olyan mindegy mert C/10-nél többel nem illik tölteni az akkut. dV figyelés sem mindegy...valószínű neked egy sima 12V-os töltőd van ólomakkuhoz. Gyakorlatilag az első töltésnél felrobbantaná az akkud. Kisütés funkció, vagy komparátoros asztali lámpa sem árt a sarokban.
Az akku töltöttségének semmi köze ahhoz, hány méterre visz a fegyver. Ha egyszer felhúzta, onnantól az akku nem játékos. Hopup nélkül a 25-30 méter nem rossz, a képen van egy kerék(fehér pöttytől 12mm hátra), mellette gondolom egy nyíl is. Ha elkezded tekerni, elkezd a pálya emelkedni, amikor a BB a pálya végén elindul felfelé akkor túltekerted. Belövést mindig letekert hopuppal kell kezdeni, mert ha nagyon rátekered akkor beragad a BB oszt elintézi, hogy a fegyvermesternél töltött 2 hét után még 30ezer forinttal is szegényebb legyél
-
boogie84
veterán
-
mykos
aktív tag
válasz boogie84 #8270 üzenetére
Rövidre zárva, azért vettél kínai fegyvert mert olcsó, és azért olcsó mert nincs minőségbiztosítás+1-2 dolog. Ne mérd össze a másikkal, mert közük nincs egymáshoz, lehet alkatrész szinten sem stimmelnek.
A ballisztikai kalkulátor 27 métert dob ki hopup nélkül 300FPS -nél.A hopup beállítása ha a cikkből nem jött le, úgy megy, hogy teljesen letekered az állító kereket (A Nyíl a "fel" irányt mutatja), majd egyenes terepen egyes lövésben elkezdesz egyet lősz, kicsit tekersz játékot. Ha kíváncsi vagy hány tekerés a max, akkor üresen tekerd fel és le, és máris lesz képed róla. Továbbra is tartom, hogy a másik fegyver rátekert hopuppal megy.
A másik dolog továbbra is él, az akkumulátor töltöttségének semmi köze a torkolati energiához, ezért ennek méregetése tökéletesen felesleges.
Viszont azt, hogy BB nélkül mennyire erőset lő ne nagyon próbálgasd...felhúzáskor rajta marad az ujjad a csövön, vákum alakul ki és letépi a dugattyúfejet. Az szintén látogatást jelent a fegyvermester barátnál, szintén olyan összegért amitől inkább leugrasz valamelyik hídról..kitartás menni fog ez
-
mityku
aktív tag
válasz boogie84 #8277 üzenetére
Helló!
Említetted, hogy mész egy győri boltba! Győrben ez merre van? Mert érdekel az airsoft engem is, bár még csak infókat gyűjtök - szedek össze. Még messze van, hogy egy fegyverbe beruházzak. De egy üzletben viszont szívesen elnézelődnék ( Győrtől nem messze lakom).
üdv: mityku
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mykos
aktív tag
válasz boogie84 #8341 üzenetére
Hát AS fegyver ilyet sose fog tudni..de célzott lőtáv 50 méterhez azért már feleslegesen nagy FPS kell.
sowi: Ha rendesen össze van rakva, semmi baja sem lesz a V2-nek egy 120-as rugótól. Nem hosszú távon van probléma, hanem általában hidegben. Valószínűleg öntési hibáknál törhet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz boogie84 #8443 üzenetére
Leírom még egyszer azoknak, akiknek elkerülte a figyelmét.
A fegyverbevizsgálás, így a légfegyereké, azon belül az AS-fegyvereké is állami monopólium, a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. jogosult rá egyedül, azt is csak BP-en a Gyöngysor utcában. Szóval Győr legszűkebb környezetében leghamarabb BP-en tudod bevizsgáltatni a fegyvered. A mellékelt linken van árlista és kontakt is, hogy időpontot is kérhess.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sowi
őstag
válasz boogie84 #8633 üzenetére
tankagogy: azon maximum egy reszelo segithet...hopupgumi csere utan lehet, hogy el is losz viszonylag ertelmes tavolsagra, keresd WD-t a softairen
boogie84: guarder egy fos, szetesik ha ralonek valami combosabb fegyverrel, ha napszemuveg design akkor csak ESS ICE
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
soulreaper
tag
válasz boogie84 #8633 üzenetére
Guarder-nek gyenge a kerete, szar....
ha szemüveg akkor csak ESS ICE semmi más, pont. tapasztalatból mondom, hatalmas látótér, semmi sem zavar, egész napos viseletnél is olyan mintha nemlenne rajtad semmi, nemmozog, bukfencezhetsz akkor sem esik le, teljesen arcformára szabható szár, 2,4mm vastag ballisztikus(repeszálló) lencse, kapsz füst, sárga, víztiszta lencsét, jelenleg is rendszeresített szemüveg(US. ARMY, USMC, különleges alakulatok, tűzoltók, stb), Mil Spec, nempárásodik soha, 100% UVA/UVB szűrés
[ Szerkesztve ]
Private Military Contractor
-
stefanitsr
senior tag
válasz boogie84 #10134 üzenetére
Elvileg kimegyek, de valószínűleg csak a szervezésben illetve a bonyolításban segítek, meg csinálok pár fotót.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
szbalogh
addikt
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz boogie84 #10708 üzenetére
Az érdekesebb pillanatokat még most rendereli a gép.
Én nem voltam 100% elégedett a játékkal, masz kompatibilis játékra számítottam és aszerint is készültem, de majd legközelebb máshogy lesz.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest