Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2225) liksoft válasza Doktor (#2223) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Nem tudom, más rajtam kívül írt-e Neked privát üzenetet is.

1. Elolvastam pontosan, és tartom a leírtakat.

2. Ez fórum, nem adatmentéses iskola. Vagyis: Itt nincs szelekció, így bárki nekiugorhat a leírtak alapján egy-egy mentésnek, és következmények nélkül haza is b@szh...ja. A beavatkozás súlyát és veszélyességét figyelembe KELL venni, ha tanácsot adsz! Ide is leírom! Nem a munkám és a kenyerem féltem (másból is meg tudok élni), csak mások munkáját teszed tönkre. Esetleg 2-3 éves fejlesztést nem lehet befejezni pénz hiányában, mert a tanácsaid alapján (ha így folytatod) felhígul a szakma. Nem a verseny zavar, hanem, hogy a kezdő kóklerek akiknek nincs gyakorlatuk, anyaguk és szerszámuk, úgy elrontják a mentéseket, hogy más sem tudja megoldani. Abból meg nem lesz pénz, fejlesztés. Ezzel más nyugati adatmentő cégeknek segítesz, hiszen a ''kishalakat'' le fogják nyelni! Ez a célod? :F

3. Nekem kint van az elérhetőségem. Én vállalom a munkámért a felelősséget. Nálad ezek az adatok miért nincsenek feltüntetve?

4. A KÜRT 300.000.- Ft-os mentési díja tartalmazta a munkadíjat (legkisebb része), állami adókat, üzemeltetést, fejlesztést. Az utolsó kettő a legköltségesebb! És nem ebből gazdagodtak meg, hanem az egyéb tevékenységekből. Nézz utána!

U.i.: Ha családos embereket kényszerítesz (szerintem felelőtlen) tanácsaid következményeként pályát módosítani, akkor több ember köztük gyerek (aki nem tehet az egészről) életét nehezíted meg.

Szerk: Lehet, hogy kíváló szakember vagy, de a stratégiád szerintem nem a legjobb. Vagy más malmára hajtod a vizet, vagy nem gondolod végig a fentieket.

[Szerkesztve]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.