Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7435) Tuco78 válasza 3l3mér (#7434) üzenetére


Tuco78
tag

Mint írtad zenehallgatás és játék a fő csapásirány.
Ha nem feltétel a mikrofon akkor én valamilyen hifi fülest javasolnék(remélem nem fognak megkövezni érte itt a szakik :)) Friss tapasztalatból mondom,hogy egyetlen PC-s füles sem fog olyan minőségben szólni mint egy minőségi audio(sennheiser,akg stb.)Ha mikrofon is kell akkor persze bejönnek a pc-s fülesek(bár van mikrofonos hifi-ben is de borzalmasan drága). Minden esetre Én azt tapasztaltam,hogy mindenképpen kompromisszumokkal jár a füles vásárlás:
1. Ennyi pénzért nem nagyon találsz jót max.használtan
2. Ha jó hangminőséget akarsz akkor le kell mondanod a mikrofonról(és mivel zenét is akarsz hallgatni gondolom sokat nyom a latban a hangminőség)
3. Ha valós 5.1-et akarsz akkor megint sokat vesztesz a hangminőségből mert ezek ugye mind PC-sek és nem szólnak közel sem olyan jól mint a hifik.Viszont az audió fülesek csak stereok ezért itt meg az 5.1-ről kell lemondanod(bár virtuálisat lehet rá küldeni ha tudja a hangkártyád).
Szóval akármire döntesz mindenképpen kompromisszumot kell kötnöd valamilyen téren!
Szerintem állíts fel egy fontossági sorrendet és az alapján dönts.

Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.