Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6401) whYz válasza faranus (#6400) üzenetére


whYz
addikt

Nem sokkal jobb. Talan ami erdekes az a cserelheto kulonbozo fulparnak, cserelheto kabel, rovid kabel, szetszedheto es a mikrofon visszacsusztathato. Hanminosegben is valoszinuleg valamivel jobb mint egy siberia vagy egy vengeance 1500.

Ami nalam tuti kizaro ok lenne a vengeance 1500-nal az az, hogy nincs rajta normal jack dugo.

[ Szerkesztve ]

(#6402) d1abLo válasza faranus (#6400) üzenetére


d1abLo
senior tag

Nekem volt 5 évig SS siberia V2. Nagyon jó füles, nagyon jól be lehet lőni, játszani első osztály, csak a te szempontodból van vele egy kis gond, mégpedig az hogy ez nem szigetel olyan profin mint a 7h. (most ezt használom)
Mindkét füles tudásilag ugyanaz, a 7h az sokkal zártabb míg a Siberia nyitott, ezeket persze a hangzás beállításánál figyelembe kell venni.
Ha versenyekre akarsz lejárogatni (icl, nem reklám [link]) akkor 7h-t ajánlom, de ha csak otthon akarod dübörögtetni a zenét akkor arra a Siberia is elég ugyanis olyan hangja van (igaz usb-s hangkártyával) hogy hangfalnak is használtam :D
Poz: +játékokhoz nagyon jó, a térhangzás nagyon jó vele (bár ez hangkari függő is)
+könnyű
+bőr borítás, ami nekem 3 év után se sérült meg
+"önbeállós" fejpánt
+18-28000 Hz-et tud mind a két füles szóval szépen lehet vele skálázni tényleg csak hangkártya függő, hogy mit hozol ki belőle

Kontra: -nekem a hangerőszabályzó nagyon trének tűnik, az ment tönkre
- mikrofon minőség nem a legjobb, de elmegy
- anyaghiány, bár nagyon jól meg van tervezve, nekem egyik se tört el, pedig néha vagdaltam

7h, nagyon furcsa volt a Siberia után, de megnyugtatlak ez se sokkal nehezebb füles.
Nagyon masszív, szépen szól, teljesen szigetelt.
Nekem az Fnatic edition van (:D van Fnatic-os kabátom is :D ) szóval a designért +1 pont :)
Teljesen más beállításokkal megy mint a Siberia, de szépen kihozza kb. ugyanazt a hangot

[ Szerkesztve ]

Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash

(#6403) faranus válasza d1abLo (#6402) üzenetére


faranus
aktív tag

köszi hát akkor ha lesz egy kicsit több pénzem akkor a 7h lesz ha nem jön össze akkor a siberia

tisztelettel faranus :R

(#6404) GergoHD válasza faranus (#6400) üzenetére


GergoHD
tag

Ne várj :)
Ma jött meg a CA Vengeance 1500-asom és nagyon jó :) a virtuális 7.1 egész jó nem gondoltam volna! Kicsit játszva az equalizerrel ki lehet belőle facsarni a mélyet. Zenére nagyon jó rendes játékkal még nem próbáltam ki. Nagyon bejön a füles :D. Bár egy kicsit furcsa hogy egy ilyen szerkezetet kell viselnem a fejemen mert eddig mindig csak hangszórókról gépeztem és mostanra már egy kicsit "el is fáradtam" ha ezt mondhatjuk így.
Ami egy kicsit negatív számomra hogy egyenlőre még eléggé szorítanak a fejpárnák bár nincs valami nagy fejem :).
De gondolom majd ez idővel változik vagy majd éjszakára rárakom valami a fejemnél kicsit nagyobb tárgyra. A hangszabályzó nagyon király a vezetéken ha nincs lemútolva a mikrofon akkor tengerkéken világít ha pedig le van mutolva akkor pedig pirosan ez egy +pont.
A csomagolás eléggé minimalista bár egy fülesnél mit is kéne elvárni sata kábelt ? :D
A kábele kábelharisnyás.
Azok a fémbetétek először műanyagnak tűntek mikor megnéztem közelről mintha fröccsentés nyomok lettek volna rajta, de ez első tapintásra meg is lett cáfolva természetesen fém de mit is várnánk egy ilyen gyártótól.
A füles rendkívül masszív rengeteg csavar látható a belső oldalán.
Nagyon bejöttek még ezek a fordítható hangszórók is mert fül pihentetésre nagyon jó ha lerakom a nyakamba felfordítom a hangszórókat és akkor is lehet hallani.
Köszönöm a segítséget mikor megmondtátok hogy mit vegyek. Mondjuk konkrét tervekkel jöttem úgyhogy nem volt nehéz a döntés.
A külvilágtól való elzárást én annyira nem tudom elmondani mert nekem még nem volt ilyen fülesem ami körbefogta a fülemet (bocs hogy nem a szakszót használom de nem jut eszembe). Annyi biztos hogy zene közbe nemhallok semmit a külvilágból még a gépelést sem bár ez szubjektív hogy ki milyen hangerőn hallgat zenét. Csendben azért átszűrődnek a hangok.
Ui.: Enni nem jó benne :D

Remélem valamennyire azért érthető volt amit leírtam aláírom most ez eléggé szétszórt voltam mert hosszú volt a nap.
Sok sikert a választáshoz és mégegyszer köszönöm a fórumtársak segítségét. :K :R

(#6405) Tsebacsi válasza GergoHD (#6404) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

:C :C Örülök, hogy tetszik!! :D

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#6406) FischiPiSti


FischiPiSti
csendes tag

Vissza kell vonnom amit írtam interstoreról, valszeg csak vmi hiba miatt került le a listáról a rage, ugyanis még aznap jött az email, hogy feladták a csomagot, az oldalon immár külső raktár elérhetőség szerepel, szal ha vki akar még venni, most elérhető! Meg is jött, ráadásul áfa nélkül, így csak 16k volt. Igen baráti, lehet gyakrabban rendelek tőlük :D

Magáról a fejesről:
Creative Tactic3D Rage Wireless. Hát vegyesek az érzéseim. Nem olyan kényelmes, mint amilyennek látszik. Sőt! Egyszerűen szorít, fülre helyezkedő rész nem elég mély, a hangszóró pedig belül kidudorodik annyira, hogy hiába van a fül körbeölelve, belül nekem nyomja keményen. Maga a párnázat is elég kemény mind a fülön, mind a fejtetőn. Ha még ezeket nemis veszem figyelembe annyira szorít, hogy úgy érzem mintha elnyomná az ereket az agyamba eskü :S Eddigi olcsó szirszar fejeseim mind alumínium tartósak voltak, így azoknál csak simán meghajlítottam és no problem, de itt több az anyag és műanyag, szal gondolom nemigen érdemes próbálkozni ;] No aztán megoldottam a dolgot, van egy bolyhosbélésű kapucnis pulcsim, na azt felvéve minden kényelmetlenségi probléma egy csapásra megoldódott. Egész este rajtam volt, nem érzem hogy nyomna, és nemis izzad be a füles...még. Nyáron nem tudom mit fogok csinálni, lehet vmi extra párnát rávarrok, vagy vmi :F Pedig nincs nagy fejem.

A negatívumokról ennyit. A pozitívumokról nem nagyon tudok mit írni, mert nincs viszonyítási alapom :S
Eddigi fejesekhez képest összehasonlíthatatlan élmény. A legtalálóbb az, hogy "mintha moziban ülnék". A basszus 1 az 1ben olyan mintha moziban lennék, és szinte az ember lelkében érzi a rezgéseket. Ez eddig teljes egészében hiányzott az életemből. Középtáj és afölött már ismerősebb az élmény, de mégis érezhető a különbség, nemis kicsit. Szal hangzásilag ötös.
Zenénél erősen ajánlott kikapcsolni surroundot, de ez gondolom alap. Magával a surrounddal még nemigazán tudom mit kezdjek. Egyrészt jó, mert jobban hallani mi hol meddig, de vhogy furcsa, mintha visszhangozna picit, vagy nemtom, ezzel még kísérletezgetek. Az összes többi javító effekt remek, teszi a dolgát, próbálgattam különkülön, de mindig arra jutottam, hogy mindet be kell kapcsolni ahhoz a bizonyos 5ös hangzáshoz. Lehet egy hangkártyával nem lenne rájuk szükség, és gondolom eretnekségnek számít ebben a körben alaplapi hanggal irogatni értékelést, dehát na...kis lépésekben megy a fejlődés. Szal crystalizer mehet 75-100ig, basst nem érdemes feltolni, mert úgy éreztem 50 fölött kezd torzítani picit, dialog plus filmeknél kell, sokkal jobban lehet hallani a beszélgetést. Sőt enélkül egyenesen rossz az emberi szöveg. Smart volume lehet ellent mond a médiát készítők akaratának, mivel gyengébb volumenű részeket felerősít(ez nem egy equalizer ne tessék félreérteni), túl erőset lehalkít. Ez nekem csak jó, nem kell fél jelenetenként a filmekben a hangerőgombot tapogatni. Ja ha már equalizer, ez is kell a hangzáshoz. Nem értem miért, de alapból nem jó. Szal úgy összességében a szoftver rengeteget dob az egészen, érdemes eljátszogatni velük. Voice FX egyszer fun, bár partykon lehet jó lesz :U
Az akksi időtartamot nem tudom, 6 óta wirelessen van de még majdnem fullnak mutatja, remélem még évekig lesz ilyen.... Wifis félelmekről annyit, hogy itt van konkrétan mellettem, de semmi interferenciát nem érzek.

Sajna minden pozitívum eltörpül ha kényelmetlen, márpedig ez az. Pulcsis megoldás jó amíg ilyen hideges tavaszias az idő, de mi lesz augusztusban....

(#6407) aProPeti87 válasza FischiPiSti (#6406) üzenetére


aProPeti87
aktív tag

Nekem hàl istennek nem nyomja se a fülem se a fejem olyan mintha rajtammse lenne pedigg napi szinten több òrát használom és nem mondható kicsinek egyik sem :D ,pár nap és szerintem rá fog állni a fejedre remélhetőleg .Hangzásilag tényleg nagyonnjó ha jól van beállítva az EQ mondjuk én a surround ot csak 30% ra tettem játékokhoz így a legjobb szerintem ,örülök hogy neked is megérkezett a füles az interstortol :) használd egészséggel.

[ Szerkesztve ]

Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...

(#6408) GergoHD válasza FischiPiSti (#6406) üzenetére


GergoHD
tag

Jó kis beszámoló a füles szorításával kapcsolatban annyit tudok csak tanácsolni hogy éjszakára rakd rá mindig a fejednél nagyobb valamire (nem sokkal) én most ezt próbálgatom a vengeancenál. Mondjuk az nem szorít azért annyira de egy kicsit lehetne lazább. De időnként meg is felejtkezek róla hogy nyom mert egy jó kis LoL meccs közben nem arra koncentrál az ember hogy mi van a fején.
Ja és persze használd egészséggel. :K

[ Szerkesztve ]

(#6409) faranus válasza GergoHD (#6404) üzenetére


faranus
aktív tag

fúúú köszi hogy ezt mind leírtad de így csak még nehezebb a választás. Ha jól értem egyik fülessel se tudok nagyon félrenyúlni úgy hogy azt veszem amelyiket jobb áron megkapom.

tisztelettel faranus :R

(#6410) Tomcy7


Tomcy7
tag

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy érdemes-e beruházni egy AKG GHS1-es fülesre? [link]
Van-e valakinek itt tapasztalata vele?
Főleg játékra kell ,de zenére, filmre használnám.
Vagy ha nem jó akkor tudtok valamilyen fülest ajánlani helyette(lényeg hogy AKG legyen)?
Köszi a segítséget!

(#6411) drzozo válasza Tomcy7 (#6410) üzenetére


drzozo
senior tag

AKG-ről inkább ebben a topicban. :)

Ahogy nézem, már itthon nem is nagyon lehet kapni. Milyen hangkártyád van?

[ Szerkesztve ]

(#6412) Tomcy7 válasza drzozo (#6411) üzenetére


Tomcy7
tag

Ebből a topikból irányítottak hozzátok. :)

Sima alaplapi 5.1-es hangkártyát használok.

(#6413) Tsebacsi válasza Tomcy7 (#6412) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ezt én is néztem anno. Designe szempontból nagyon tetszett nekem is. Viszont 1-2 teszten nem szerepelt valami fényesen, az árához képest közepesnek mondanám. Meg azt hiszem nem öleli körbe teljesen a fület, hanem felfekszik rá.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#6414) drzozo válasza Tomcy7 (#6412) üzenetére


drzozo
senior tag

Az AKG miatt eléggé lelövöd a lehetőségek számát, kb. soha nem ajánlottuk még játékra. Mondjuk másra sem. :)

(#6415) FischiPiSti válasza GergoHD (#6408) üzenetére


FischiPiSti
csendes tag

Közben már tettem lépéseket az illetékeseknél(mamám a varroda :)) ), hogy találjunk valami anyagot amit rá lehetne varrni. Lehet teszek fel képet, ha meglesz az otthoni buhera eredménye :DDD
Azt mondod idővel engedni fog? Hmm akkor ezt kipróbálom. Bár furcsa, nemigazán gumiszerű a műanyagrész, sőt, igencsak merev, de azért kipróbálom.

Kár, mert kapucnival tényleg nagyon kényelmes(nagyon minimális különbség hangzásban azért van, de nem számottevő) Pár ezresért dobhattak volna rá nagyobb párnázatot.. De lehet tényleg csak az én fejemmel van a gond, sőt már úgy látom pont az a baj, hogy kicsi a fejem és nem tud teljes felülettel ráfeküdni azért nyom.

Amúgy a fülesen a párnázat mozog mindkét oldalon, ez normális? Vagy cserélhető lenne a dolog cakkumpakk?

(#6416) aProPeti87 válasza FischiPiSti (#6415) üzenetére


aProPeti87
aktív tag

Igen levehető a fülpárna.

Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...

(#6417) FischiPiSti válasza FischiPiSti (#6415) üzenetére


FischiPiSti
csendes tag

francos időlimit

Más: Szal van egy standard realtek hd audio codec/hangkártya/passz az alaplapon, illetve elvileg a videókártyán vmi nemtudommi hdmi miatt.
Eddig azt hittem, hogy ha az alaplapi -azelia codec- et letiltom biosban, akkor nem lesz hang a gépben, de miután tiltottam, hdmin keresztül monitorból jött a zene. (régi fejes jacken keresztül nem működött várható módon) A rage szintén működik usbn.
Szal kérdés: A hangot és szoftveres javításokat gondolom a proci számolja(hacsak nincs valami a wireless transmitterben/fejesben de azt kétlem). Ha visszakapcsolom az alaplapi cuccost az átveszi a számítási feladatokat a procitól, vagy lesz vmi minőségbeli javulás? Esetleg a videókártya, vagy az csak valami interfész hdminek?
Szégyellem magam, mivel informatikus vagyok, de a hangi dolgokhoz abszolút de nem értek...

Most egy Planetside2 nevű ingyenes mmofpssel játszok(ajánlom mindenkinek) ami valamiért csak 2 magot használ így rendkívül érzékeny cpura, minden pici terhelésmentesítés számítana.

(#6418) whYz válasza FischiPiSti (#6417) üzenetére


whYz
addikt

Ha visszakapcsolod akkor se az alaplapi fogja szamolni. Mindenkepp a procit fogja terhelni, ha ez nem tetszik, akkor sajnos rendes hankkartyat kell venni + jack dugos fejhallgatot. Azert szolalt meg a monitor hangszorod mert vgadban is van hangkartya ami hdmin kuldi ki a jelet. Ezt le tudod tiltani windows hangkezeloben.

(#6419) Tomcy7 válasza drzozo (#6414) üzenetére


Tomcy7
tag

Miért? Nem jók vagy drága vagy mi a gond velük?
Igazából most egy Philips-et használok, de az valami sima alap vacak kb 7-10éve került 6k-ba, igaz jó nagy és rendesen körbefogja a fülem, idáig nem volt vele gond, csak kaptam telefonhoz egy alap AKG-t és nagyon más mint a többi füles amit próbáltam persze pozitív értelemben.
Idáig az agybadugósokat próbáltam, de a 15-20k-s kategória is torzított eléggé, ugyan ez az AKG nem agybadugós de messze a legjobb azok közül amit próbáltam idáig.

(#6420) drzozo válasza Tomcy7 (#6419) üzenetére


drzozo
senior tag

Hogy mi baj van vele? Fogalmam sincs. Mi nem kifejezetten ilyen fejhallgatókat szoktunk ajánlani. Az AKG sem a gamer, több csatornás fejhallgatóiról híres, ráadásul azokhoz egy normális hangkártya is dukálna.

A játék és film kombót össze lehet egyeztetni, de a játék/film és zenét már nem. Egy gamer fejes nem lesz sosem jó mindegyik felhasználásra.

Mivel vegyes használatra akarod használni, térhangzás/ár/minőség szempontjából 20-25k körül a CV1500 a legjobb választás. USB-s, saját beépített hangkártyával rendelkezik és virtual 7.1.

Hogy ha esetleg ki akarod használni az alaplapodat, akkor a belépő szintű, true 5.1 Roccat Kova is szóba jöhet. Egy normális true 5.1 35k fölött kezdődik. Ráadásul a Kave elég régi termék.

Az első megoldás jobb.

Vagy veszel egy AKG fejhallgatót (10k körül), plusz valamilyen Creative vagy Asus hangkártyát, ami megcsinálja neked a virtuális térhangzást (10-15k körül).

[ Szerkesztve ]

(#6421) WolfheartGR válasza drzozo (#6420) üzenetére


WolfheartGR
őstag

15k egy kicsit erős. Van virtuális térhangzás olcsóbban is: [link]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#6422) faranus válasza d1abLo (#6402) üzenetére


faranus
aktív tag

hú és ehez mit szóltok? veri az ss 7h t?

tisztelettel faranus :R

(#6423) piko88


piko88
tag

Szevasztok!
Megérkezett a Tactic3D Rage tesztelgettem is minden ok volt.
Ma viszont újraraktam a windows 7-et és egyszerűen nem tudom feltelepíteni.
Bedugom a sticket feltelepül és villog is, ezután be akarom kapcsolni a headsetet, de semmi. Gondoltam lemerült rádugom usb kábellel. Feljön egy üzenet, hogy az USB-t nem lehet felismerni.
Mit csináljak? Felrakhatom hálozati töltőre?
Miért nem telepíti az USB-t?
Előre is köszi a segítséget.
Piko

(#6424) WolfheartGR válasza faranus (#6422) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Én vagy Siberiat, vagy 7h-t veszek, ha cserélek. Népszerűségük nem véletlen.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#6425) Tomcy7 válasza drzozo (#6420) üzenetére


Tomcy7
tag

A zene rész a legkevesebb, szóval azt ki is húzhatjuk a felsorolásból...
Arányaiban 60-70% játék 20-25% film és 5-10% a zene.
Mondjuk feltételezem bármilyen jó minőségű fülest veszek, azért egy normális hangkártya mindegyiknek jól jönne...
Megpróbálom azért kicsit jobban körbejárni a témát és utána olvasni. :)

(#6426) FischiPiSti válasza piko88 (#6423) üzenetére


FischiPiSti
csendes tag

A driver felment? Nekem volt egy error I-001 telepítés közben, de megoldódott, ha előtte kicsomagoltam a telepítőt és onnan indítottam.
Valamint az usb is trükkös, bár lehet csak az enyémen, mert belül picit ferde, és a kábel csak arra fordítva ment be. Lényeg, hogy tökig be kellett nyomni, addig nekem sem akarta a jót

(#6427) piko88 válasza FischiPiSti (#6426) üzenetére


piko88
tag

A driver simán felment. Az USB elvileg megy, mert win telepítés előtt jó volt.
Az az érdekes, hogy az USB amikor a headset kábele be van dugva akkor kijön egy üzenet, hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. Próbáltam firmware-t frissíteni a sticken sikerült is, de mivel a headsetet nem ismeri fel, ezért azon nem tudok..

(#6428) drzozo válasza Tomcy7 (#6425) üzenetére


drzozo
senior tag

Így már mindjárt más. Nagyjából ilyen arányban használom/használtam én is a fejest.

Ha 20k alatt akarod megúszni, akkor Rage (wireless), Rage (usb).

Ha hajlandó vagy kiadni 25k-t még, akkor CV 1500, vagy innen apróról Logitech G35, de ez is csak azért, mert jó áron van.

Mást nem fogsz találni ebben az árszegmensben. Én SS-t nem ajánlok, mivel rettentően drágák (plusz mondjuk egy siberiához nem árt a hangkártyája sem), és ugyanazt a minőséget, ráadásul virtuális térhangzással együtt megkapod a fentebb említettekben olcsóbban. Ezektől nagyobb ugrás, már csak 35k fölött van.

[ Szerkesztve ]

(#6429) sider24


sider24
tag

Sziasztok. Vennénk Gamer fejest de nem tudom melyik lenne jó, illetve zenélésre is alkalmasat is akarnánk ezt néztem ki magamnak Turtle Beach® Call of Duty: MW3 Ear Force® Bravo szerintetek?

(#6430) drzozo válasza sider24 (#6429) üzenetére


drzozo
senior tag

Mihez kell (ps3, xbox, pc)? Mennyi a keret (nagyjából láttam, hogy 40k körül)? Ilyen limited edition-ket felesleges venni, hiszen hangzásbeli változást nem kapsz pluszban hozzá, maximum csak külsőben (hogy rajta van a COD felirat), ami jelentősen drágítja az alapárat.

[ Szerkesztve ]

(#6431) sider24 válasza drzozo (#6430) üzenetére


sider24
tag

olcsón hozzá juthatnánk! nekem nagyon be jön :DD amúgy pc-hez szeretném használni filmezni,játékra,zenére de leginkább játékra

(#6432) drzozo válasza sider24 (#6431) üzenetére


drzozo
senior tag

Újonnan? Mennyiért? Ha használt, akkor még garanciás?

[ Szerkesztve ]

(#6433) sider24 válasza drzozo (#6432) üzenetére


sider24
tag

használtan 15k.

(#6434) drzozo válasza sider24 (#6433) üzenetére


drzozo
senior tag

Ja látom, megtaláltam közben aprón én is. Ilyen árban még a Rage van, és mellette szól a 2 év garancia. Nagyjából ugyanazt kapod. Te pénzed. :)

[ Szerkesztve ]

(#6435) sider24 válasza drzozo (#6434) üzenetére


sider24
tag

Értem. Még gondolkozok rajta.. de azért köszi gyors válaszod. :R

(#6436) piko88


piko88
tag

Srácok keresek Tactic3D Rage Wireless tulajt. Szeretnék pár kérdést feltenni neki, mert valami gáz van a Rage-mel és nem tudom telepíteni.
Köszi, Piko

(#6437) FischiPiSti válasza piko88 (#6436) üzenetére


FischiPiSti
csendes tag

Itt vagyok, kb 2 napos nekem is, de nekem nem volt problémám. Először kiírta nekem is, hogy nem ismerhető fel, de aztán no problem... <-Win 7 64bit

A párosítás nem segít? http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=111105
Elvileg outofbox párosítva vannak, de firmware frissítés után újra kell párosítani. Mondjuk én nem próbálkoztam volna firmwarerel, voltak drága ballépéseim más eszközökkel azelőtt...
Ráadásul most, hogy más verziós firmware van az átvivőn, és a fülesben, hát nemtom :F

(#6438) piko88 válasza FischiPiSti (#6437) üzenetére


piko88
tag

Visszaraktam a régi firmware-t az usb stickre, de most sem jó.
Azt nem értem miért nem kapcsol be?
Rádugtam egy laptopra, ott is az ismeretlen eszköz ugrik fel.

(#6439) Tomcy7 válasza drzozo (#6428) üzenetére


Tomcy7
tag

Köszönöm, megnézem őket. :R

(#6440) piko88 válasza FischiPiSti (#6437) üzenetére


piko88
tag

Behoztam a munkahelyemre, itt villog a Headset, amikor USB-vel dugom rá a gépre.
Valamilyen USB-s driver gondom van akkor, de mi lehet?

(#6441) Tsebacsi válasza piko88 (#6440) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ha másik gépen megy a füles, akkor ahol nem megy, ott kell a gépen lévő oprendszert megnézni, az usb-vezérlődrivereket, akár magát az usb-t is. Tápellátását. Több ötletem nincs :(

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#6442) piko88 válasza Tsebacsi (#6441) üzenetére


piko88
tag


Megnéztem már, fel is raktam az alaplapi usb drivert.
A windowst szombaton telepítettem, azóta nem megy a Rage.

(#6443) Tsebacsi válasza piko88 (#6442) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ejh :( Másik kábellel próbáltad? Nekem gyárihibás volt a Rage csatlakozója pl. Nem akarok vészmadár lenni, de lehet hogy itt is hardveres hiba van :F

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#6444) piko88 válasza Tsebacsi (#6443) üzenetére


piko88
tag

Itt bent a cégnél a gyári kábellel megy. Valamilyen driver gond van, csak nem tudom mit kellene még felraknom.

(#6445) drzozo


drzozo
senior tag

Razer Tiamat 7.1 + Asus Xonar U7 megrendelve. Elborult egy pillanat kellett ehhez. :DDD :W

[ Szerkesztve ]

(#6446) kingpython válasza drzozo (#6445) üzenetére


kingpython
aktív tag

Na, az jó:) akkor kapunk ugye majd egy részletes leírást (tesztet) a cuccosról? :)

ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW

(#6447) Tsebacsi válasza kingpython (#6446) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Még szép, 1 oldal lesz minimum :DDD

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#6448) drzozo válasza kingpython (#6446) üzenetére


drzozo
senior tag

Persze. :))

Tsebacsi: Elmész te... :D

(#6449) Vengeance900


Vengeance900
csendes tag

Sziasztok, új Stereo headsetet nézek magamnak, otthoni használatra, főleg játékra.Igazából nincs semmilyen extra elvárásom a headset felé, csak azért választottam magasabb kategóriánban,mert szeretem a minőséget. Amit alapból kinéztem magamnak az a Sennheiser pc 330. Ami hezitálásra késztet,az a tény, hogy reviewkban mindenhol megemlítik, hogy mennyire szoros, és esetenként kényelmetlen, illetve ,hogy nem fedi a teljes fület, hanem illeszkedik rá(nyitott?) Amin elgondolkodtam még az a régebbi csúcs, a pc 350, mivel annak a füles része lefedi a fület úgy láttam, illetve ezt is halálra dícsérték, a basszusát leszámítva.Viszont ugye ez régebbi mint a 330 ,nem tudom, hogy hangzásban mennyire jó vagy rossz ahhoz képest, összehasonlító tesztet nem találtam.
Amit még megjegyeznék, hogy kicsit tartok ezetől a nagy fülesetől, eddig pc 131 szerűeket használtam,amik könnyűek, nagy párnák nélkül, nem tudom mennyire fárasztó pár óra játék után egy ilyet a fejeden tartani, illetve mennyire meleg, izzasztó, akár nyáron a használatuk? A 360 kicsit drága az ízlésemnek illetve úgy érzem, ahhoz egy jobb hangkártyát is be kéne szereznem. Jelenleg a 330 a favorit ár/érték tekintetében,csak tartok attól,hogy kényelmetlen, (maximum 8 napon belül visszaküldöm) Kíváncsi lennék a véleményetekre.Köszönöm előre is a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#6450) drzozo válasza Vengeance900 (#6449) üzenetére


drzozo
senior tag

Pont, hogy a nagy, batári fejhallgatók sokkal kényelmesebbek, mivel nem nyomják sem a füledet, sem a fejedet, puhák a párnái, így több óra használat után sem fogsz semmilyen fájdalmat érezni. Maximum a súlyuk lehet zavaró, de azt pár napos használat után megszokod.

Ezekkel a Sennheiserekkel az a baj, hogy tényleg minimális bass van bennük. Plusz az említett PC330 tuti, hogy nyomja a fület. Engem ez kifejezetten zavarna, hogy nem takarja el a teljes fülemet.

Jó lenne tudni, hogy mennyi a maximális keret, amiből gazdálkodhatsz?!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.